یه سوال دیگه هم داشتم دیگه نخواستم یه تاپیک جدید باز کنم.
نظرتون در مورد خرید از این شرکتای لیزینگی چیه؟
یه شرکت هست نسبتا آشناست,132 SL رو 3میلیون و 900 پیش میگیره 42 ماهم 160.
به نظر شما خوبه؟یا اگه نه یه شرکت معتبر تر و بهتر سراغ ندارید؟
ممنون
Printable View
یه سوال دیگه هم داشتم دیگه نخواستم یه تاپیک جدید باز کنم.
نظرتون در مورد خرید از این شرکتای لیزینگی چیه؟
یه شرکت هست نسبتا آشناست,132 SL رو 3میلیون و 900 پیش میگیره 42 ماهم 160.
به نظر شما خوبه؟یا اگه نه یه شرکت معتبر تر و بهتر سراغ ندارید؟
ممنون
یه جوون مرد پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟!
خيلي خوبه از اين طرح خودرو فرسوده خيلي ارزونتر در مياد البته فرقش اينه كه خودرو فرسوده ماهي 116 تومن 60 ماه باز پرداختشه.ولي در مجموع ارزونتر از طرح فرسوده در مياد.
من الان 1.400 دادم يه خودرو فرسوده خريدم.3 ميليون نقدي دادم.5 ميلون هم وام داره كه بازپرداختش حساب كني 7 تومن در مياد.
يعني حدودا 11.400 واسم دراومد.
سلام.سوالی ئاشتم.آیا محصولی که روش نوشته antifreezer فقط مخصوص استفاده تو زمستونه یا تو تابستونم میشه استفاده کرد.من یه ضد یخ توتال خریدم میخواستم بدونم فقط ضد یخه یا هم ضد یخه و هم ضد جوش.
سوال بعدیم اینه که یکی بهم گفته نباید ضد یخا با هم مخلوط بشن.آیا این حرف درسته؟من که نمیدونم تو کارخونه چی ریختن توش.
سوال سوم:فروشنده بهم گفت ضد یخو همینطور بریز یعنی با آب مخلوط نکن آیا درسته؟
من یه مدتیه کمک فنرام توی دست انداز یه صدای فسی میدن.بردم نمایندگی گفت طبیعیه تو هوای گرم که روغناش شل میشن اینطوری میشه.درسته؟
احتمالا اون صدای فس فس رو شما تو محیط های تنگ مثل کوچه هابیشتر میشنوید ............اون صداطبیعییه ،یعنی کمک فنر داره خوب کارمیکنه و به ماشین ضربه نمیزنه....نقل قول:
من یه مدتیه کمک فنرام توی دست انداز یه صدای فسی میدن.بردم نمایندگی گفت طبیعیه تو هوای گرم که روغناش شل میشن اینطوری میشه.درسته؟
سلام؛
دوستان این ساعت ماشین من اولش که گرفتم کلا قطع بود ولی بعد دو روز به راه افتاد ولی مرتب چشمک میزنه و خاموش و روشن میشه. به نظرتون کجاش مورد یا قطعی داره ؟
سلام این مشکل رو دقیقا پراید صبا من هم داشت و درست هم نشد. بردمش نمایندگی رایگان ساعتشو عوض کردن درست شد.( مهر پارسال)نقل قول:
سلام دوستان گرام
چندوقتی بود به تایپیک نیومده بودم:41:
ماشین دوسه روزصدای گازش زیاشده موتورش خیلی صدامیده
نه میلیون گرفتند آخرشم ..................
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه یه هفتاه ای هست که ماشینم رو ( 131 sx ) تحویل گرفتم خلیلی خیلی خوشحال بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ندید پدید نیستم چون اخه اولین ماشین خودمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تا این که پدرم ماشینو از نمایندگی اورد خونه که با ا ولین استارت دیدم چراغ ABS روشن موند !!!:13:گفتم عیبی نداره میبرم نمایندگی درستش میکنه !
در عقب سمت شاگرد باز نشد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سمت عقب سمت راننده باز شد اما بسته نشد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صندوق عقب باز شد اما بسته نشد !!!
بازم گفتم عیبی نداره میبرم نمایندگی درستش میکنه !!!
اما دیشب متوجه شدم ماشین وقتش از روی دست انداز ها رد میشه صدای قرت قرت یا جیر جیر از میده که بعد از برسی فراوون به این نتیجه رسیدم که عیب از سیستم ترمز ABS بوده !!!:2:
به غیر از ABS بقیه عیبهارو خودم تو خونه درست کردم :41:
من نمی دونم ایا باید یه ماشین صفر کیلومتر این همه مشکل داشته باشه ( تازه چند مورد دیگه هم بود !!! ) هی میگن ایمنی این ماشین بالاتر رفته یکی نیست بگه اخه در ماشین تو حالت سالم باز نمیشه چطور میخواد تو تصادفات باز بشه تا سرنشین هار و از توش بکشن بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]