این سرویس MAC address چه مزیتی داره؟از پشتیبانی صبا که پرسیدم می گفت واسه اینکه هکرها نتونن یوزرو پسورد شما رو -- کنند!!:2:
خالی بسته یا حقیقت داره؟چون می خوام غیرفعالش کنم.مشکل دارم باهاش.
Printable View
این سرویس MAC address چه مزیتی داره؟از پشتیبانی صبا که پرسیدم می گفت واسه اینکه هکرها نتونن یوزرو پسورد شما رو -- کنند!!:2:
خالی بسته یا حقیقت داره؟چون می خوام غیرفعالش کنم.مشکل دارم باهاش.
با سلامنقل قول:
تقريبا يه چيزي توي همين مايه ها هست
مودم شما داراي يه آدرس سخت افزاي يا همون مك آدرس هست - مثه آي پي سيستم شما واحد و مخصوص همون مودم و شركت هست
مك آدرس رو توي سيستم ثبت ميكنن تا كسي ديگه نتونه با يوزر و پسورد شما و يه مودم ديگه از اكانتتون استفاده كنه
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
به نظر ميرسه از اول ماه رمضان همينطوري شده و يه حالي داده ملت رو :31:
متغير هست - اما بايد 100 داشته باشيدنقل قول:
چون حجم مبادلات شبانه زياد هست - زياد فرقي بين يك مگ و 128 نميكنه - اگه هم فرقي داشته باشه، سرعت 128 نزديكتر به يك مگ هست
موفق باشيد.
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم بدون تحقيق نميشه گفت اين حرفها رو
شما ميتونيد هر سري حجمتون رو فرداش آنلاين چك كنيد و ببينيد ايا منطقي به نظر ميرسه يا نه
دوستان ديگه هم اگه اينطور حرفارو ميزنن واسه چيزهاي ديگه هست - مثلا اينكه چرا ميگن پول هر گيگ رو ميگيرن اما كامل نميدن حجم 9 گيگ رو كه چيزي معادل 9 گيگ و 300-400 مگ هست
موفق باشيد.
هر کی تو شهر شما از isp صبا سرویس داشته باشه میتونه بجای یوزر پسورد خودش یوزر پسورد شما رو بزنه و کانکت شه و حجمت رو براحتی تموم کنه.یعنی همینقدر که بدونه مشترک صبا هستی و با دونستن شماره تلفنت , یوزر پسورد رو دارهنقل قول:
من یبار که ترافیکم تموم شده بود یه مدتی به همین روش با آکانت یکی از آشناهام که اون سره شهره یه مدتی کانکت میشدم
مگه اینکه پسورت رو به صبا بگی عوض کنه.من اول پسوردو عوض کردم بعد دادم سرویس مک ادرس رو برداشت
امروز زنگ زدم به صبانت میگه 8گیگت رفته خمش 3هفتس سرویس گرفتم 5 6روزشم قطعی داشتم هرجوری هم فکر میکنم چی دانلود کردم میبینم اینقدر نشدهنقل قول:
حالا چه خاکی به سرم بریزم
بچه ها این شرکت صلا خوش قول هست؟؟ ینی خیلی طول نکشید که اینترنت شما هارو وصل کرد؟؟ لازم نیست که هی دم به دقیقه زنگ بزنم اونجا؟؟؟
سلام .
دوستان من یک هفته هستش که با دانلود مشکل دارم .
من اکانت رپیدشیر دارم و الان یک ساله که صبانت دارم هرشب ، شبی 2.4 گیگ دانلود میکنم . ولی یک هفتش که لینک ها رو میدم به IDM تا شب دانلود کنه ، صبح که میبینم روبه رو همشون زده Error !
میدونین مشکل از کجاست ؟ از برنامه فکر نکنم باشه چون 3 بار با کرکهای مختلف تست کردم .
لطف کنین یه راهنمائی کنین .
ممنون .
مودمتو وصل کن هروقت لینکت ثابت شد وصله لازم نیست هی زنگ بزنینقل قول:
من وقتی فهمیدم اینترنتم وصل شده زنگ زدم گلشنی بهم گفت تو صبا نت هنوز از مخابرات اطلاعیه رانژه شما نیومده اما اینترنتم وصل ب.ود
رپیدشیر یه مدتیه سیستمش عوض شده.مدیر جدید اومده همچی رو ریخته بهم.کلی از کاربراشم بخاطر کارای اون رفتن فایلهاشونو پاک کردن و مهاجرت کردن رفتن.بنظرم از یه آپلود سرور دیگه آکانت بخرنقل قول:
اشتتباه شدنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اینکه میگفت هکرها نفوذ می کنن در مودمت(یا سیستمت) و یوزر و پسوردتو می بینن هم حقیقت داره؟اگه فرضا مک آدرس رو هم غیر فعال کنیم که کسی خبر نداره پسورد من چیه،پس چطوری می خواد از ترافیک من استفاده کنه؟
امکان داره خود اوون نمایندگی که ازش خریدم از ترافیکم استفاده کنه؟چون اوونا که خودشون پسورد رو به من میدن.اصلا راه حلی هست خودمون پسورد رو عوض کنیم بدون اینکه از نمایندگی بخوام اینکار رو بکنه؟