اسم اين سريال كه گفتي داداشي چي هست؟!نقل قول:
تو زير تيغ هم كه خيلي قشنگ بازي كرده بود! من كار ضعيف نديدم ازش انصافآ
Printable View
اسم اين سريال كه گفتي داداشي چي هست؟!نقل قول:
آقا من این سریال رو تیکه تیکه می بینم و قسمتهای اولش رو هم ندیدم. اون خانومه که داداش تارخ میخواد باهاش ازدواج کنه , همونی هست که خبر داد این زوج بدبخت نمیتونن بچه دار بشن ؟! بعد اینا رفتن جای دیگه تحقیق و آزمایش کنن یا ممکنه خانومه دروغ گفته باشه ؟!!
اسم اون سرایل از اول داداشی بود ولی جند روز قبل پخش تغییر کرد بخاطر همین اسم دومش رو یادم نمیاد همه هم به اسم داداشی میشناسنشنقل قول:
اسم اين سريال كه گفتي داداشي چي هست؟!
ماه رمضون 2 سال پیش بود فکر کنم حسین یار نقش داداشی رو بازی میکرد
اینم شوهر خواهرشون بود که بین همه دعوا مینداخت
آقا من این سریال رو تیکه تیکه می بینم و قسمتهای اولش رو هم ندیدم. اون خانومه که داداش تارخ میخواد باهاش ازدواج کنه , همونی هست که خبر داد این زوج بدبخت نمیتونن بچه دار بشن ؟! بعد اینا رفتن جای دیگه تحقیق و آزمایش کنن یا ممکنه خانومه دروغ گفته باشه ؟!!
اصلا اگه یادت باشه وقتی اومد نتیجه رو گفت هیچی نشون ندادن
پس حتی میشه گفت انسی هم دستی تو کار داشته باشه
البته بیشترین احتمال همون حدس خودتونه
احتمالش ضعیفه چون مجوز سقط و که صادر کردن حتما آزمایشارو چک کردن دیگه ... نقش ملیحه رو هم بدجنس نشون نداده ... مستضعفه!نقل قول:
اینهمه از این دو تا تعریف نکین! هردوشون فقط یه تیپ نقشو خوب بازی میکنن... استخری نقش معاند و لجوج رو خوب بلده و انگار همچین هم تغییری در خودش نمیده و شخصیت خودش کمی اینطوره...
راستاد هم تا اونجا که من دیدم همیشه نقشش 60-70 بد و 30-40 خوب بوده...
ولی فقیه نصیری و تارخ خصوصا فقیه نصیری که من این نقش عصبی رو تا حالا ازش ندیده بودم خوب بازی میکنن!
میترسم آخر سریال از بس که با انگشت اشاره بندری میره که مچش در بره...
راستاد که این نقش اش با همه ی نقشهای قبلیش فرق دارهنقل قول:
راستاد هم تا اونجا که من دیدم همیشه نقشش 60-70 بد و 30-40 خوب بوده...
یه مرد کم حرف و عاشق خانواده , سر به زیر و کاری و ثروتمند
کدوم یکی از نقشهای قبلیش اینجوری بود
اصلا همین قسمت قبل تا وقتی بره پیش باباش 10 تا کلمه هم صحبت نکرد
ولی قشنگ نشون میداد که این یه چیزی اش هست
اسمش مثل هیچکس بود که همین جناب استخری هم داداش کوچیکه بودنقل قول:
اسم اون سرایل از اول داداشی بود ولی جند روز قبل پخش تغییر کرد بخاطر همین اسم دومش رو یادم نمیاد همه هم به اسم داداشی میشناسنش
ماه رمضون 2 سال پیش بود فکر کنم حسین یار نقش داداشی رو بازی میکرد
اینم شوهر خواهرشون بود که بین همه دعوا مینداخت
بهتره بگيم حركات روزانه ي رفتاريش رو توي فيلماش خوب به نمايش ميگذاره چون يه بارم تلويزيون دعوتش كرده بود دقيقانقل قول:
همينجوري بود ! كلا يه عادتي هم كه شاهرخ استخزي موقع جواب به سوالات داشت اين بود كه اصلا تو صورت طرف نگاه
نميكرد ! نگاهش يه 30 درجه اي انحراف داشت ! : دي
اگر حرف من رو قبول نداريد شاهرخ استخري رو توي فيلم هاي بعديش هم ميتونيد ببينيد ! اگر تغييري كرد !
سلطانمحمدي: «جراحت» تلاش ميكند انسانها را به تفكر وادارد
خبرگزاري فارس: «حسين سلطانمحمدي» معتقد است كه سريال «جراحت» يادآور فيلم سينمايي «مصائب شيرين» است و تلاش ميكند با روايت داستاني از دل جامعه، انسانها را به تفكر وادار كند.
«حسين سلطانمحمدي» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «جراحت» ساخته محمدمهدي عسگرپور، اظهار داشت: سريال «جراحت»، روايت خود را به شكلي تازه و روان دستمايه خود قرار داده است و در طول پخش بسيار ديده شده كه اين سريال دوست دارد نحوه سالم زندگي كردن و ارتباط سالم را به نمايش بگذارد.
وي در ادامه افزود: تم سريال با دستمايه قرار دادن صيغه محرميت دو جوان در كنار گرايشات و ديدگاههاي مختلف سنتي آغاز شده و استفاده از اين ترفند كه در پايان هر قسمت، چند پلان از قسمت بعدي پخش ميشود، كنجكاوي فراواني براي مخاطب به همراه دارد و يك نوع آوري جديد در سيما به شمار ميرود.
اين منتقد در ادامه افزود: داستان سريال «جراحت» به نوعي بارگذاري بين چند نيروي جامعه است كه ميخواهند براي فرزندان خود آينده روشني ترسيم كنند و در اين ميان نيت همه خير است، اما در اين مسير به تضاد رسيدهاند و اين مجموعه يك هشدار به خانوادهها ميدهد و به نوعي بازتاب شرايط فعلي جامعه نيز هست و ميتوان به اين نتيجه رسيد كه با تكيه بر اصول و قواعد ميتوان به دوستي و صلح دست پيدا كرد.
سلطانمحمدي تصريح كرد: سريال «جراحت» خط داستاني جذاب و جديدي دارد كه يك مدل ديگر آن كه در سينما نيز ديده شد، فيلم سينمايي «مصائب شيرين» ساخته عليرضا داوودنژاد است كه در آن فيلم نيز دو زوج همديگر را دوست داشتند و در نهايت خانوادهها به نفع اين زوج و فرزندان خود، كوتاه آمدند.
اين منتقد در ادامه افزود: سريال «جراحت» در مقايسه با ساير سريالهاي در حال پخش ماه مبارك رمضان، كم سابقه و بينظير است چرا كه نوع و نحوه روايت تمامي مخاطبان را به تامل وا ميدارد و در اين ميان والدين به فكر فرو ميروند كه در حادث شدن چنين رفتاري واكنش منطقي را اعمال كنند.
اين منتقد در ادامه در مورد اينكه آيا اين سريال در كارنامه «محمدمهدي عسگرپور» پيشرفت است يا پسرفت، نيز اظهار داشت: به نظر من اين سريال در كارنامه عسگرپور به عنوان يك مدير و كارگرداني كه به زعم خود تلاش ميكند تا انسانها را به فكر فرو ببرد و به نوعي تاثيرگذار نيز باشد، يك پيشرفت است چرا كه او با موقعيت زمانه خويش حركت كرده و بازتابي از جامعه خود را به نمايش گذاشته است كه اين مورد يكي از وظايف يك هنرمند نيز محسوب ميشود.
سلطانمحمدي اظهار داشت: «سعيد نعمت الله» متن يكدستي نوشته و داستان سريال «جراحت» خوب روايت ميشود.
اين منتقد در ادامه در مورد رتبهبندي سريالهاي ماه مبارك رمضان نيز خاطرنشان كرد: به نظر من سريال «جراحت» يك سرو گردن از ساير سريالها ديگر جلوتر است و در كنار آن سريالهاي «ملكوت» و «در مسير زاينده رود» براي مخاطبان قابل فهمتراند و سريال «نون و ريحون» نيز روايت سختي دارد اما تلاش كرده تا عامه پسند باشد.
وي در ادامه در مورد بازيهاي سريال «جراحت» نيز گفت: «آتنه فقيه نصيري» و «امين تارخ»، بازيهاي قابل قبولي دارند اما «ثريا قاسمي» ( مامان لطيفه) خوب بازي نكرده و «رامين راستاد» و پدرش نيز كاملا منفعل هستند.
آره امیر حافظ که مثل ماست می مونهههه
راستی اسم واقعیش چیه؟
اسم واقعیه اکرم چیه؟ باز اکرم بهتر بازی میکنه
سید یاسر جعفرینقل قول:
راستی اسم واقعیش چیه؟
اسم واقعیه اکرم چیه؟
مهدخت مهدوی فرد...
راستی مدونستید افضل (میلیشیا مهدی نژاد) زن واقعی آرش مجیدیه؟! (همون پلیس رستگاران و عادل تو زیر هشت)
هر چند ربطی به تاپیک نداشت!:31: