سلام
یه سوال دارم
چقدر میشه به سایت دیجی کالا اعتماد کرد ، من تو شهرستانم قرار بود مغازه دار بیاره بعد از یه هفته معطلی گفت فقط fz35 رو آوردیم
الان میخوام ببینم میشه به دیجی کالا اعتماد کرد برای شهرستان سفارش داد ؟
چقدر طول میکشه برسه دستم ؟
Printable View
سلام
یه سوال دارم
چقدر میشه به سایت دیجی کالا اعتماد کرد ، من تو شهرستانم قرار بود مغازه دار بیاره بعد از یه هفته معطلی گفت فقط fz35 رو آوردیم
الان میخوام ببینم میشه به دیجی کالا اعتماد کرد برای شهرستان سفارش داد ؟
چقدر طول میکشه برسه دستم ؟
آره ... قابل اعتماده ...نقل قول:
من خوزستان هستم و بارها سفارش کالا دادم و بعد از 2 یا 3 روز واسم ارسال شده :5:
جزء معتبرترین سایتهاست منم یه با رازش خرید کردم :5:نقل قول:
سلام بالاخره منم یکی از دیجی کالا سفارش دادم ؟
اگه بشه لطف کنید بگید وقتی دستم رسید کدوم قسمتهاشو تست کنم تا اگه عیب و ایرادی داره مشخص بشه ؟
خیلی ممنون
دوستانی که fz100 رو دارن آزمایش میکنن لطفا از عکسایی هم که گرفتن تو سایت بزارن
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
من هم تو فکر خرید fz100 هستم البته نه از بانیان گرون فروش ، کی میدونه دوبی قیمت چنده ؟
آداپتور AC رو از کجا میشه پیدا کرد؟
سلام
از اساتید اگه یه نفر جواب بده ممنون میشم .
این دوربین ما هم رسید ، همه چیزش درسته ولی توی فوکوس دستی بعد از زوم وانجام فوکوس یه صدای خرخر از توش میاد انگار توی دوربین یه چیزی داره میچرخه ، نمیدونم دوربین مشکل داره ؟ یا این عادیه ، توی فیلم برداری هم که فوکوس پیوسته داره بعد از این که زوم میکنم بعد از انجام زوم بازم صدای خرخر میاد ولی بعد از برگردوندن زوم به حالت اول صدا قطع میشه .
یکی هم اینکه آداپتور ac رو چه جور میتونم تهیه کنم ؟
از دوستان کسی نیست به سوال ما جواب بده ؟
در مورد صدای موتور زوم اگر زیاد نباشه طبیعیه ولی اگر خیلی زیاده
و از فاصله نیم متر هم براحتی شنیده میشه احتمال داره مشکل داشته باشه :8:
سلام آقا ما یکی از دوستامون fz38 داشت کیفیتش خیلی عالی بود منم رو همین حساب رفتم به fz40 خریدم ولی عکساش خیلی نویز داره مخصوصا روی ایزو 400 و بالاتر میخواستم بدونم نمیشه کاریش کرد فیرم ویری چیزی نیومده براش ؟
یه سوال دیگه نویز عکس روی raw کمتر از jpeg هستش؟