چرا هست:31:نقل قول:
Printable View
چرا هست:31:نقل قول:
سلام
دوستان اگه بخوایم این بازیو بخریم چی؟
جایی هست که بشه خریدش؟اصلا چند هست؟
خداییش من عاشق این سبک بازیم!!
اگه کسی راجع به نحوه خرید و قیمتش اطلاعاتی داره،دریغ نکنه لطفا
(از بس منتظر موندمو هی این صفحات این تاپیکو بررسی کردم،چشام ضعیف شد)
:31:
من یه مطلب درباره این بازی خوندم که حالا راست و دروغش رو نمیدونم
شنیدم که این بازی رو یو بی سافت برای نیرو هوایی آمریکا ساخت البته برای آموزش خلبانا نیرو هوایی آمریکا
واسه همینم خیلی روش هزینه کرده
---------------------------------------------------------------------------
خوب وقتی یو بی تونست بازی درست کنه هکش و کرک کردنش اینقدر طول کشیده و شایدم هرگز کرک نشه خوب یو بی چرا تیر خلاص رو نمیزنه و تمام
(کل بازیاش رو اینجوری کنه دیگه )
ولی خدا اون روز رو نیاره
:42:
اقا خبری از کزک نیست هنوز؟
- بعد از مدتها کرک بازی HAWX 2
بعد مدتها کرکی برای اینبازی ریلیز شده است که البته توسط ما تایید نشده است زیرا به دلیل نداشتن ستاپ اصل بازی ما آن را تست نکرده ایم البته این به معنای خراب بودن کرک نمی باشد :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(لینک موجودش قیلتربود - من دانلود کردم با قند شکن و یه جا اپ کردم) اینم لینک دانلود :
[HTML]http://www.up98.org/images/bh7xpdncrjhsdi813ul.rar[/HTML]
پ.ن : دوستانی که این بازیو دارن لطفا تست کنن و از این کرک استفاده کنن و نتیجه رو اینجا بگن تا من و بقیه ی دوستان استفاده کنیم !! (منم بازیو ندارم وگرنه تست میکردم)
:11:
چی شد پس:13: یکی که بازی رو داره تست کنه تو رو خدا :19:
منتظریم:8:
دوستانی که اینجا میگفتن بازیو خریدیمو کرک نداریمو فلان :13:!! لطفا تست کنین و جوابشو بگید :20:
این همون کرک قبلی که کار نمی کنه برای من جواب نداد
ای بابا عقده ای شدیم کی پس کرک میشه؟ نه به اسسین کریک 3 که مثل هلو کرک شد! نه به این که تنها بازی شده که کرکش نکردن!
البته بی ربط با موضوع تاپیک هست ولی:نقل قول:
اسسین کریک 3
Assassin's Creed:BrotherHood هیچ ربطی به Assassin's Creed 3 نداره که قراره تا اواخر سال 2011 ریلیز بشه