ببين اگه هشت تا پا داشت مادستنقل قول:
راستی از کجا میشه فهمید نره یا مادس؟
بسيار تاپيك پرباريه
Printable View
ببين اگه هشت تا پا داشت مادستنقل قول:
راستی از کجا میشه فهمید نره یا مادس؟
بسيار تاپيك پرباريه
ساعت از 3 در حال گذر است و هنوز خبری نیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هشتپای معروف جام جهانی پیشبینی کرده اسپانیا در مسابقه نیمه نهایی مقابل آلمان پیروز میشود.
هشتپای معروفی که مسابقههای جام جهانی را پیشبینی میکند، اسپانیا را برنده بازی با آلمان میداند.
این هشتپا که «پل» نام دارد و در یک آکواریوم در آلمان نگهداری میشود، تا به حال نتیجه تمام مسابقههای آلمان را در جام جهانی نوزدهم درست پیشبینی کرده است.
این هشتپا در دو مسابقه آلمان در مرحله مقدماتی، یک مسابقه این تیم در یک هشتم نهایی و یک مسابقه در یک چهارم نهایی، پیشبینی کرده بود آلمان برنده میشود. تنها مسابقهای که این هشتپا پیشبینی کرد آلمان در آن شکست میخورد، مسابقه مقابل صربستان در مرحله مقدماتی بود که همین اتفاق هم رخ داد. پیشبینی این هشتپا در مورد مسابقههای آلمان - انگلیس و آلمان - آرژانتین با تمسخر هواداران انگلیس و آرژانتین مواجه شده بود اما در نهایت همان اتفاقی رخ داد که هشتپا پیشبینی کرده بود.
روش پیشبینی این هشتپا به این صورت است که دو ظرف غذا که روی یکی از آنها پرچم آلمان و روی دیگری پرچم تیم حریف دیده میشود را برای او در آکواریوم میگذارند. هشتپا از هر کدام از ظرفها که غذا بخورد، همان تیم برنده میشود.
من اول عنوانو دیدم فک کردم هشت تا پا در میانه برای پیشگویی شایدم هشت نفر :31::27: یعن کلاً قاطی کردم بعد با دقت خوندم دیدم هشت پا یادم افتاد چیه :laughing::biggrin::blink::38: این هشت پا چطور میپیشگویه؟ یعنی چیکار میکنه؟ : دی
نه با هیتلر شکن اومدم کدای تاپیک بهم ریخته نمیتونم لینک کامل رو دقیق ببینمنقل قول:
این خبر مال دیروز هستش و فیک هم هستشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم عكسه پست بالايي كه بايد به جاي - (خط فاصله) p بذاريد
كه همون عكسه فيك هست.
حالا چرا p هارو پاك كردي؟
ویدئویی اومده از پیشبینی پل به نفع اسپانیا. آرم شبکه پخش کننده داره و نشون میده که پل روی ظرف اسپانیا نشسته و داره وول میخوره.پرچم اسپانیا هم مثل اون عکس بدون آرم نیست و درسته
ولی خبری نیومده و همه چیز همین ویدئو هستش
کد:http://www.youtube.com/watch?v=maUyEE33EIk
e
الان متوجه شدم . تو پي سي ورلد هرچي p (خيلي جاها) هست - شده!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
يعني از الان ميشه شادي كرد؟:8::8::8::8::8:نقل قول:
من هنوز منتظر خبر رسمی هستم که این ویدئو رو تایید بکنه
ادیت شد ...