و البته با کمک لابی های پشت پردهنقل قول:
4 سال پیش که آلمان ما رو حذف کرد ایتالیا ترکوند آلمانو
خیلی حال کردم باهاش،2تا گل با کلاس،یادم نمیره
Printable View
و البته با کمک لابی های پشت پردهنقل قول:
از عربستان و هر چی عربه بدم میاد ...
که هر چی میکشیم از این عرب ها است ...
نقل قول:
تا اونجایی که همه میدونن لابیهای تیمهای دیگه همیشه برای ایتالیا دردسر درست کردند و باعث حذفش شدننقل قول:
حالا میشه بگید دل پیرو و گروسو چطور اون گلهای فوقالعاده رو به کمک لابیهای ایتالیا به آلمان زدند؟
:18::18::18::18::question::question::question:نقل قول:
این همون بازییه که 6 تایی شدن؟نقل قول:
بایدم دچار سوختگی نوع 3 شده باشن و اخلاقشونو نشون بدن.
همش طوری صحبت میکنید که موجب در گیری میشه !نقل قول:
درضمن اینو همه میدونن یکی از با فرهنگ ترین طرفدار رو مادرید داره و در سوی مخالف یکی از بی فرهنگ ترین طرفدارا هم واسه ایالت کاتالونیا هستند . نمونش هم زیاده ..هو کردن رائول ... انداختن کله خوک جلوی فیگو ... ( تو بعضی از این بازی ه رئال باخت ) پس میبینی که مادریدی ها اگه بسوزن نهایتا از Middle Finger استفاده میکنن ولی کاتالان جماعت بسوزه نسوزه فرقی به حالش نداره میاد ادبشو نشون میده .
در ضمن شما هم به حرکت مسی نگاه کن اومده پیرهنشو به رئالیا نشون میده .
همون Middle Finger خیلیفرهنگشونو نشون میده. در ثانی نژاد و فرهنگ مادریدی ها تقریباَ عربه.:5:نقل قول:
همش طوری صحبت میکنید که موجب در گیری میشه !
درضمن اینو همه میدونن یکی از با فرهنگ ترین طرفدار رو مادرید داره و در سوی مخالف یکی از بی فرهنگ ترین طرفدارا هم واسه ایالت کاتالونیا هستند . نمونش هم زیاده ..هو کردن رائول ... انداختن کله خوک جلوی فیگو ... ( تو بعضی از این بازی ه رئال باخت ) پس میبینی که مادریدی ها اگه بسوزن نهایتا از Middle Finger استفاده میکنن ولی کاتالان جماعت بسوزه نسوزه فرقی به حالش نداره میاد ادبشو نشون میده .
در ضمن شما هم به حرکت مسی نگاه کن اومده پیرهنشو به رئالیا نشون میده .
بدبختی اینه که کاتالان از عرب جماعت هم بی فرهنگ تره :)نقل قول:
کل کشورهای عربی و آلمان
اشکال نداره. منم گفتمنقل قول:
بدبختی اینه که کاتالان از عرب جماعت هم بی فرهنگ تره :)
چون 6 تا خوردن عصبانی شدن. مگه ما خودمون ملت مسلمان ببازیم اعصابمون خورد نمیشه؟:11: