نتیجه ی اسکن با Avira Antivir Personal Free با آخرین آپدیت تا این لحظه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نتیجه ی اسکن با Avira Antivir Personal Free با آخرین آپدیت تا این لحظه.نقل قول:
نورتن توی دیتابیس قوی نیست, تنها قدرت نورتون توی Behavior Blocker ش هست که در نورتون به اسم Sonar شناخته میشه و تا زمانی که نمونه ها اجرا نشند نمیشه در موردش قضاوت کرد. در کسپرسکی هم به همین صورت. البته تفاوت کسپرسکی در اینه که دیتابیس قویتری نسبت به نورتون داره و همزمان Behavior Blocker را هم داره و تا زمانی که نمونه های ناشناخته برای کسپرسکی اجرا نشند نمیشه گفت کسپرسکی نتونسته اون رو بشناسه.نقل قول:
برای کسانی هم که به یک Behavior Blocker در کنار آنتی ویروسی که این تکنولوژی را نداره احتیاج دارند بهتره از ThreatFire استفاده کنند.
جریان اینه که یکی از دوستان طرفدار اویرا برای انالیز به اویر فرستادنقل قول:
حالا 4 تاش رو میشناسه.:41:
من همین الان دوباره 2 نمونه شناخته نشده را با Avira اسکن کردم و نتیجه فرقی نکرد. برای اینکه مطمئن بشم نتیجه ای که من گرفتم درسته یا نه اون در آنلاین هم اسکن کردم اما نتیجه همون بود و اویرا نشناخت.نقل قول:
نتیجه ی اسکن با Avira همراه آخرین آپدیت با شماره 7.10.08.155
نتیجه ی اسکن آنلاین مربوط به 5 دقیقه پیش.
همانطور که میبینی فعلا چیزی به دیتابیس اویرا اضافه نشده و تا زمانی هم که در دیتابیس ثبت نشه نمیشه گفت اویرا اون رو میشناسه. اگر نتیجه ای که شما گرفتید فرق میکنه میشه یک عکس از پیغامی که اویرا بهتون در زمان شناسایی نشون میده بزارید؟ :46: مرسی :10:کد:http://www.virustotal.com/analisis/ffba84006abcc2131ce7a5336ef3adc6fabb124bfb7833a2ddf8615f5d758c9b-1277217959
این هم از malwarebytes anti malware
4 تا ویروس دیگه هم اپلود کرده بودی اونا رو میشناسهنقل قول:
یکیش 2 مگ بود
نورتون این 11 تارو از روی اسکن تشخیص نمیدهنقل قول:
با اینکه دیپ فریز کردم ولی بازهم ترسیدم اجرا کنم تا ببینم نورتون از روی سونار میشناسه یا نه
ولی خدایی نورتون اگه سونارو نداشت چی میشد
چون اصلا دیتابیس نداره لامصب این همه ویروسه این تاپیک رو دانلود کردم فقط باید اجرا بشن تا بشناسه:44:
دوست عزیز این عکسی که شما گذاشتی هیچ ربطی به 3 نمونه گذاشته شده ی قبلی من نداره و الان 2 صفحه است که داریم در موردش بحث میکنیم و میگم که هنوز اویرا نمیشناسه.نقل قول:
دوست عزیز 2 نمونه ای که داریم در موردش بحث میکنیم یکیش اسمش Adware_P5b8c4b.exe است و اون یکی هم اسمش BonusCash_Delphi.exe است. من الان هر دو نمونه را برای اویرا ارسال کردم و با کامل تعجب دیدم که هیچ کدام از نمونه ها برای اویرا ارسال نشده :18:
چون اگر ارسال میشد همون لحظه در پیغام میگه که این نمونه قبلا برای ما فرستاده شده و در دیتابیس ما با فلان اسم شناخته میشه. اما نتیجه این شد که ...
اسم فایل رو دقت کن :3:
حالا این پست رو یک نگاه بنداز ببین کدوم پست من رو نقل قول کردی و گفتی که اویرا هر 3 تاشو میشناسه.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5092537&postcount=285
دوست عزیز اویرا هنوز 2 مورد از 3 مورد پست بالا رو شناسایی نمیکنه و کسی هم تا بحال این نمونه ا رو برای اویرا ارسال نکرده بود. اگر غیر از اینه خوشحال میشم نامه ای رو که از اویرا دریافت کردی و در مورد اون 2 نمونه است نه نمونه های دیگه در عکسی نشون بدی, شاید من اشتباه میکنم. :46: هر چند که فکر کنم توضیحات کافی باشه و متوجه شده باشید. :10:
خب نشناسهنقل قول:
تا اجرا نشه که هیچ اتفاقی نمی افته. ولی این رو هم یادمون باشه که تو اینهمه ویروس و تروجان تا حالا هیچ آنتی ویروسی به پای شناسایی نورتون نرسیده . :40:
ولی خودمونیم خیلی تاپیک خوبی شده . ممنون از همه اساتید که زحمت میکشن . اسم نمیارم که کم لطفی به سایر دوستان نشه
نقل قول:
خب اشتباه پیش میاد
این تاپیک خیلی سریع جلو میره من اشتباه کردم ببخشید.