واسش dlc نیومده؟ نمیخواد بیاد؟
Printable View
واسش dlc نیومده؟ نمیخواد بیاد؟
نقل قول:
تا جایی که میدونم هنوز نیومده .
اگه اومده لطفا به منم بگید .
سلام
بعد از اتمام بازی با پوینتمن چجوری بازی رو با اون برادرش که تو هاله ی قرمز رنگ هست ادامه بدیم...؟؟
بازی بعد از مرحله آخر ادامه نداره و فقط میتونی دوباره همون مرحله ها رو با قتل بری برای این کار هم باید تو قسمت سینگل پلیر که میخوای مرحله رو انتخاب کنی قسمت کاراکتر پوینت من رو عوض کنی به فتلنقل قول:
سلام من هر کاری کردم این بازی روی ویندوز 64 بیتی نصب نشد که نشد میشه راهنماییم کنید
سلام من اين بازي رو خريدم...از شركت game ever هستش...پوشه نصب شده بازي 4.5 گيگ هستش تقريبا...به نظرم يه مشكلي داره چون وقتي شليك ميكني درست خون از آدما بيرون نمياد.يا وقتي تير ميخوره ديگه حالش خوب نميشه...يا با دو سه تا تير ميميره...تا ميام شليك كم ميميرم...ميشه يكي راهنمايي كنه مشكل از چيه؟؟؟؟؟
مرسي
سلام
دوستان من یه مشکلی دارم. سیو هام رو کپی کردم ولی باز هم وقتی می خوام بازی کنم فقط new game داره.البته اسم پروفایلم لود شده ولی سیو هام نیست. از خود بازی هم مطمئنم که بتا نیست چون خودم دانلودش کردم.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید چطوری سیو هام رو بیارم.
ممنون
شدنی نیست منم نتونستم...نقل قول:
تو مرحله 5 اون روباته رو چطوری میشه ترکوند؟؟؟ هرچی شلیک میکنم نابود نمیشه اخرش هم اون منو میزنه
کلا این رو باید با صبر بکشید.تو صحفه مانیتور نصف قرمز شد سریع زمان رو ارو کنید فرار کنید اونطرف .اون نارنجک های الکتریکی رو به سمتش پرتاپ کنید و با اون اسلحه نور زرد رنگ بهش حمله کنید.صبر پیشه کنید که خداوند با شماست :)نقل قول: