فک کنم co op افلاین نداشت نه نداشت..نقل قول:
اره 7 چپتره کوتاه هستش ولی حال میده...زمانش مناسبه
انلاینشو نمیدونم..(راستی یه دور سرچ میکردی همه جوابات بود تو پست های قبلی)
Printable View
فک کنم co op افلاین نداشت نه نداشت..نقل قول:
اره 7 چپتره کوتاه هستش ولی حال میده...زمانش مناسبه
انلاینشو نمیدونم..(راستی یه دور سرچ میکردی همه جوابات بود تو پست های قبلی)
بازی رو تموم کردم
خیلی خوب بود
بازی رو تموم کردم
گیم پلی بازی خیلی خوب بود. روون و عالی. گرافیک محشر ، نورپردازی که از اونم محشر تر. داستان متوسط بود.
ولی خیلی کوتاه بود ! 3 روزه تموم کردم ، اونم دستی ، روز اول داشتم تموم می کردم گفتم بذارم بقیشو فردا! اکو شم که اصلا حال نمیده چون دقیقا همون مراحله که دیالوگ نداره ! تکراری
گفتم حالا بگیرم آنلاین بازی کنم ، دیدم فقط co-op داره ! اونم چقدر مسخره ! اصلا حال نمیده آنلاینش. کلا با این که قشنگ بود ولی جز اون بازی هایی بود ه نمی ارزید. بدبخت اون خارجی ها که 80 دلار به این دادن. آخه جز دو سه روز دیگه سرگرمشون نمی کنه.
ولی در کل خوب بود. من بهش نمره :
داستان : 71
گیم پلی : 97
گرافیک : 94
نورپردازی : 100
فضاپردازی : 98
نو آوری : 98
نمره کل : 93
منم بازی رو گرفتم البته برای PS3 .
اولین چیزی که من رو از ادامه بازی منصرف کرد بی شهور بودن تیم سازنده بود . هر فحش زشت و زننده ای که می تونستند تو بازی قرار دادند . از اون سازندش با اون حرف زدنش همچین بازی بعید نبود . :13:
سلام
منم بازیو شروع کردم
فقط یه مقدار افت فریم داره نمیدونم اشکال از چیه
+ حریک موس کمی ناجوره که فکر کنم خود گیم اینطوریه
من امروز تمومش کردم
دموی آخرش نشون دهنده ی شماره 2 بازی هست درست میگم بچه ها ؟
من هم همین الان بازی رو تموم کردم !
فقط اون جمله ی آخر که در مورد خدا می گه !!! یعنی چی آخه ؟
از نظر من اونقدرها هم کوتاه نبود ! گرافیک کاراکتر ها از محیط بیشتر بود !!! گیم پلی خوبی داشت ولی در کل با گریز 2 بیشتر حال کردم ...
آها راستی این بازی چرا تو آلمان اون بحث ها رو پیش آورده بود ؟ این که هیچی نداشت ؟ خدای جنگ 1 از این خیلی بدتر بود !!!
یعنی پوکیده شدن بدن و له شدنشو و کنده شدن اجزای بدن چیز بدی نیست؟؟؟؟؟نقل قول:
اون جمله هم Ishi گفت. نگفت که این یک نظریه علمی هست که ثابت شده و همه باید قبول داشته باشن! خدا نکنه اونا بفهمن این موضوع رو. باز هزار تا فیلم مستند می سازن که اینا دست نشونده غربن و توطئه ی غربه.
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
درست قبل از بازی کردن می نویسه که مثبت 18 سال هست به علت های گوناگون که یکیش همین مسئله هست. می تونستید نگیرید. یا می تونید از توی آپشن بازی Audio ، صدای دیالوگ هارو صفر کنیدنقل قول:
کجاش دقیقا؟ بعد از credit یا قبلش؟نقل قول:
شما اگه با PC بازی می کنید احتمالا توی آپشن بازی چیزی به نام روونی موس وجود داره.نقل قول:
سلامنقل قول:
موس سنسیویتی را کمتر کردم
ولی گفتم که ساختار گیم اینطوری
قبلشنقل قول:
کجاش دقیقا؟ بعد از credit یا قبلش؟
البته فقط صفحه سیاه ولی وایسی مشنوی فرمانده و ایشی زنده هستن :31:
و ایشی میگه G O D is dead
من متوجه این کلمه نشدم شما شدین ؟؟