ممنون دوست عزيز.نقل قول:
ممنون دوست عزيز.نقل قول:
سلام . من چجوری خرابی های این کرم رو درست کنم؟
البته کامل ویروس کشی کردم ولی خرابی هاش هنوز باقی مونده . این عکس گویایه:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلم با ساختن یک یوزر جدید حل شد .
کامپیوتر من این error می دهدcopy.exe teemp2.exe هر چقدر که هم کامپیوتر efdisk کردم پاک نشده
با سلام خدمت اساتيد محترم اين بخش !
دوستان هم اکنون مشکل بسيار حادي گريبان گير بنده شده است که نمي دانم به چه طريقي بايستي آنرا حل کنم و آن اين است که سيستمم به يک کرم يا ويروس new folder . exe آلوده شده است و با چند آنتي ويروس معتبر سيستم را scan کردم آنها ويروس را پيدا کرده اند اما نتوانسنتد آنرا از روي سيستمم پاک کنند با اينکه بنده مجدداً ويندوزم را به خاطر ويروس هم عوض کردم بازهم اين ويروس يا کرم از روي سيستمم پاک نشده است و درحال پيشروي در سيتمم است (توليد مثل). با توجه به اينکه اطلاعات بسيار مهمي در هاردم موجود مي باشد که فعلاً قادر به Fdisk کردن سيستمم نمي باشم از تمامي اساتيد و کارشناسان محترم اين بخش کمک عاجزانه دارم که بنده را در اين زمينه در جهت از بين بردن کامل اين ويروس يا کرم از روي سيستمم راهنمايي کامل و جامع کند .
موفق و مويد باشيد .
نوشته شده در ساعت 16:17 دوشنبه 2007/2/5
سلام به همگی من نمی دونم این موضوع به این تاپیک ربط داره یا نه! ولی خوب می خوام راه حل بوسیله برنامه برای این ویروس یا مشکل لعنتی پیدا کنیم .
من ویندوزمو تازه عوض کردم و هر وقت به اینترنت وصل میشم فایل لعنتی Kernel.exe میره تو استارتاپ من و دفعه ی بعد که سیستم رو روشن می کنم ، هارد شدیدا قژ و قژ می کنه و سیستم رو ریستارت می کنه و در ضمن این پیام هم تند تند میاد این عکسو ببینین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه احیانا از اعضاء عزیز پی سی وورلد کسی یه این مشکل بر خورده در جریان بذاره .
منم دقیقا این مشکل را داشتم ولی ویندوز را عوض کردم خیلی ویروس کسافتیه تو رو هک کردند برو توی ویندوز سیستم 32 اونجا این فایل هست بری تو مشخاصتش نوشته نوید هک!
من که نتونستم کاری کنم و ویندوز را عوض کردم خیلی دوست دارم ببینم چی جوری حل میشه
دوست عزيز اول كاسپراسكي خودت رو پاك كن بعد يه ويروس كش ديگه مثل بيت دفندر يا "اي وي جي" نصب و آپديت كن بعد بپاكشنقل قول:
منو به خاطر تأخیرم ببخشید، آخه امتحاناتم شروع شده بود !!
برای شروع بصورت زیر عمل کنید:
برنامه notepad را باز کرده و دستورات زیر را در آن بنویسید:
[AutoRun]
Open c:\از منوي فايل گزينه Save AS را انتخاب كنبد و آن را به صورت زير در درایو C ذخيره كنيد :
File Name : AutoRun.inf
Save as type :All Files
Encoding: ANSI
از شما سؤالی پرسیده خواهد شد با این پیام که : “ فایل دیگری با این نام وجود دارد آیا میخواهید آنرا جایگزین کنید؟ ”
که شماyes را میزنید ٬ اکنون همین کار را برای درایوهای دیگرتان نیز انجام دهید با این تفاوت که برای هر درایوی نام آن درایو را در جلوی دستور open نوشته و سپس آنرا در درایو مورد نظر ذخیره کنید.( مثلآ برای درایو d دستورopen بصورتopen d:\خواهد بود و ... )
تا اینجا توانستیم aoutorun درایوهارو به حالت قبلی برگردونیم ،حالا برای رهایی از دست پیامی که مربوط به temp2.exe هست و در هنگام بالا اومدن ویندوز با اون مواجه میشیم بصورت زیر عمل میکنیم:
یک آیکن appelication را از یه جای کامپیوترتون پیدا کرده و اونو به temp2 تغییر نام بدین ( شکل این آیکن شبیه خود آیکن temp2 هستش )وسپس در مسیر c:\windows\system32 کپیش کنید حالا پیام مربوط به جایگزینی رو تایید کنید و روی همین آیکن جدیدتون راست کلیک کرده و در قسمت properties خاصیت Read Only اونو تیک دارش کنید ، اکنون به امید درست شدن کامپیوترتون یه ریستارت بکنیدش ، امید وارم که موثر بوده باشه؛ اگه براتون مشکلی پیش اومد همینجا مطرحش کنید؛
از شما آقای mashhadkhafan به خاطر مطرح کردن یه راه حل دیگه خیلی ممنونم.