دوستان میشه یکم راهنمایی کنید!!!!نقل قول:
اقا mosolim شما نمیدونید چه جوری ماشین بفروشیم از تو گاراج؟؟من لنگ این موندم آخه!!!:41::41:
Printable View
دوستان میشه یکم راهنمایی کنید!!!!نقل قول:
اقا mosolim شما نمیدونید چه جوری ماشین بفروشیم از تو گاراج؟؟من لنگ این موندم آخه!!!:41::41:
حرفاي شما دقيقا بر عكس دوستم كه اونور آب بازي رو انجام ميده هست.... :31:نقل قول:
اون ميگه مراحل خيلي سخت شده ( راننده حرفه اي هستن ايشون،تو مسابقات آنلاين جهاني ) و اينكه پول ماشينا خوب هست (قيمت ماشينا خيلي نزديك به قيمت واقعيشون هستند )
======
فردا ببينيم عمري باقي ميمونه مزاحم مسلم خان بشيم واسه گرفتن بازي :10:
:18::18: منم تعجب کردم راستش !!! توی نسخه ی قبل از داخل گاراج باید میفروختیم اما الان هرکاری کردم نشد.نقل قول:
من یک بار چون گارجم پر شده بود موقع خریدن ماشین جدید خوده بازی پیغام برای فروش یکی از ماشینام داد منم اونجا فروختم.اگر کسی از دوستان میدونه غیر از این راهنمایی کنه .
هنوز اولشه حاجی :27: قدم به قدم :21:نقل قول:
دیروز بالاخره یه جا رو پیدا کردم که گفت بازی تو رایت هستش تا فردا میارن. برام دعا کنید امروز به دستم برسه تا بیام دل و روده بازی رو اینجا براتون پیاده کنم.:31:
دقیقا اون دوست اونور آبیتون درست گفته. من خودم کلی ادعای ریسینگ دارم . با هزار بدبختی تونستم لیسانس های A5 تا A2 رو گرفتم. تازه خوده مسابقاتشون بماند. حالا مونده A1 که فکر نکنم دیگه هیچ راهی داشته باشه. ( میگم برا کنسول ترینر یا تقلبی نیست؟ )نقل قول:
دوستان بازی های IZIO رو بازی میکنن فکر میکنن بازی خیلی سادست ( دقیقا تصوری که من داشتم ) بعد وقتی رسیدن به هاوایی میفهمن ریس یعنی چی.
آقا با کویینینگن 1میلیون و 600 هزار دلاری هم نمیشه تست ها رو رد کرد.
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
سلامنقل قول:
دوست من اون موقع که ظرفیت گاراچ دو تا ماشین بود و پر بود رفتم ماشین سوم که خریدم گفت باید ماشین های دو گاراژ رو بفروشی. همون لحظه ای که اقدام کردم برای خرید ماشین سوم یه گزینه اومد که گفت یکی از ماشین ها رو انتخاب کن ( ماشین های تو گاراژم ) و Sell رو بزن منم فروختم ( بتم بگم مثل همیشه بز خری میکنن ) وقتی می خوای بخری پول خونه باباشونو میگیرن موقع فروختن انچنان میزنن تو سر مال که بیا ببین.
خلاصه اینطوری شما بری بری خرید ماشین سوم میگه باید گاراژ خالی کنی که اونجا میتونی بفروشی.
الان من سه تا خونه دارم با 10 تا پارکینگ نمی دونم این ابو قرازه ها رو چه جوری رد کنم . دیگه وقتی بوگاتی میاد تو پارکینگ جایی برای الفا نیست.
ماشاالله ما هنوز بازی رو نگرفتیم بچه ها حرف از پیچ آخر جاده آخر میزنن . بابا مهلت بدین............:18:
کنترلش خیلی زیادی واقعی شده .
یکم سخته . به تابلو ها که میخوری انگار به دیوار بتنی خوردی !
کلا از 10 من 6.5 میدم :5:
عنی هیچ راه دیگه ای نیست!!!!!!!!نقل قول:
خیلی بی معنی و مسخرست که راه دیگه ای برای فروش ماشین نداره!!!!
EuroGamer 7/10
حتما این بازی برای دوستاران سبک ریسنگ و ماشین سواری توصیه میشه
گیم پلی بازی خوش ساخت و پرجزییات هستش. کنترل نرم و روان ماشین ها + برخی امکانات منحصری که فقط در این بازی من دیدم.
با این که زیاد ادامه ندادم ولی با اوضاع گاراژ دیدم که حتما تیونینگ جالب یخواهد داشت.
گرافیک بازی هم خوبه بدک نیست انمیشن های انچنان خوب نودند ولی در جای خودشون عالی هستن ادم رو مجذوب ادامه میکنن نورپردازی بازی عالی هستش و بعضا زمانی که نور افتاب میزد و منعکس روی جاده میافتاد واسم تداعی فورزا 3 میکرد
طراحی خود ماشین ها هم جالب هستش معلموه رشون کار شده.
اینم تستی بود از تست درایور امسال توصیه می کنم بخرید و لذت ببرید.