به عنوان یه منچستری بارسایی ! : تبریک میگم بعد اینهمه مشقت تونستن جواب زحماتشون رو بگیرم ( اونهم با بازی منطقی )
واقعا تبریک باید گفت به اینتریها !
به عنوان یه منچستری بارسایی ! : تبریک میگم بعد اینهمه مشقت تونستن جواب زحماتشون رو بگیرم ( اونهم با بازی منطقی )
واقعا تبریک باید گفت به اینتریها !
جاودانی(در حال خندیدن) : متاسفانه تصاویر هی قطع و وصل میشه:دی
اول از همه : من طرفدار اینتر نیستم.
این بازی که تموم شد انگار ده سال جوان شدم.از وقتی روبن اون گل رو به منچستر زد اصلا قلبم گرفته بود.بیشتر 20 سن ندارم فکر کنم اگه حدود 60 اینا سنم بود تا الان زنده نمونده بودم اونشب ولی اه من رو خدا حقش رو از شما بایرنیا گرفت :دی
منم الان مثل همه شما می تونم برگردم بگم نمی دونم بایرن خوب بازی نکرد و حقش بود اینا.(همون کاری که شما با منچستر کردید ) اما راستش تو مرام ما این حرفها نیست.
قهرمانی رو به اینتریا تبریک می گموبه بایرنیا هم میگم که خوب بازی کردن.حقشون نبود 2 تا بخورن ولی چون تا حالا بیشتر از یک پهارم توی این 9 سال نیومده بودم یادشون رفته چطوری باید بازی کنند.
در هر صورت امیدوارم همه موفق باشند.
بروووو.... تیممو تیممو تیممو تیمت، این بود تیمت! :46: (شوخی کردم! نریزید سرم:31:)نقل قول:
ما هم خوشحالیم که طرفدار تیمی هستیم که یه تیم بین المللیه!:20:نقل قول:
برادر ما در مجموع مساوی شدیم! حساب اون بازی جداست! دعا کنین سال بعد به من یو نخورید!:21:نقل قول:
ولی حالا خارج از شوخی، بایرن به این خاطر قهرمان نشد که بازی فینال رفت و برگشت نبود و البته داوری و کمک داور کیفیت خوبی داشتند!:31: ضمنا خیلی از طرفدارای من یو طرف بایرن بودن... مثل مجید...:20:
در مجموع باز تبریک میگم! امیدوارم دوستان بایرنی شوخی های منو به دل نگیرن! فوتبال دیگه... :46:
یاعلی:11:
تبريك واسه قهرماني :40:
گفته بودم 100 اینتر
تو روحشون
بر باعث این قطعی ها
بارسا رو که به دلایل چرند پخش نکردن : این رو هم که زارت و زورت دارن قطع میکنن
حالا خوبه همه چیشون رو دزدی کردن و زحمتی نکشیدن واسه پخش
تو استودیو هم که ....
..دن با اینکاراشون !
خاک تو سرشون با این نشون دادن مراسم...
حداقل لحظه ی اهدای جام را درست نشون میدادید...
البته خنده فردوسی پور هم لحظه ای که موقع جام گل ها را نشون داد هم خیلی جالب بود
جوش نزن دادا!:46:نقل قول:
فردا همه لینکای گل و قهرمانی رو میزارم تو همین تاپیک!:40::20:
به همه هوادارن اینتر تبریک می گم...!
تو این مدت کل کل زیاد داشتیم ؛ اگه باعث دلخوری کسی و یا دوستانی شد معذرت منو پذیرا باشین..!
صدر راست می گفت الان به اندازه فینال 99 ناراحت نیستم..! خیلی دلم می خواست اشک ها و لبخند ها رو
ببینم ؛ ولی طبق معمول شبکه 3 داشت گلای بازی رو نشون میداد..!
بیشتر از همه دلم واسه ون بومل سوخت و دمچلیس و بوت...
و تو اینتر هم بیشتر از همه برای زانتی و کامبیاسو خوشحالم...
به هر حال به همه اینتر یا تبریک می گم باز ؛ وبازم معذرت می خوام اگه......
شب خوش..