خب،منم 3 تا عکس گرفتم واسه دست گرمی:دی اگه خواستید عکس های بازی های PS3, کلا همه کنسول هام:دی + PC + Macbook +ipad و.... رو میذارم:دی
سعی کردم همه عکسارو تا میشه کیفیتشو بیارم پایین تا حجمش از 80 کیلو بالاتر نزنه...
(اولین عکسو با HDR گرفتم،چون واقعا مثل دنیام ارزش دارن واسم:ایکس :ایکس)+ همه چراغارو با این وضع تورم روشن کردن واسه عکس اولی:دی ولی بقیه چون بی ارزشن نه:دی
عکس از نقاط دیگه اتاق هم خواستید بگید(البته،اتاق که نه،مامان بابام از بس اذیتشون میکنم،منو انداخت پایین تو پیلوت:دی همه زندگیم اونجاست:دی کلا روزی 3-4 ساعت پیش اونام:دی یقبش مثلا تو اتاقم یا همون واحد پایین:دی(یه دیوار هست،حدود 9-10 تا بازی رو از اولین نسخه تا همین آخرین نسخه هاشو پوستراشو با نمره هاش چسبوندم،شاید از اونم عکسی چیزی گذاشتیم:دیدقیقا پشت عکس اولی،یکم بالاتر همون پوستر ها هستش،اگه از عقب تر عکس میگرفتم،یه سری چیز دیگه هم معلوم میشد،بد میشد یکم:دی
1- بازی های اوریحم،x360, original xbox, ....+ عزیزترین چیزم...گیتارم...مال گیتار هیرو...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-یه نمای از تی وی + ست + ایکس باکس + کینکت + بازی های غیر اوریج:دی (حدود 3-4 ماه پول تو جیبیم قطع شد تا تونستم این تی وی رو بگیرم:دی)(در حالی بازی کردن Dirt 3)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اینم بازیهام....عزیزانم:ایکس این بلک آپس با ادونچرز و هوم فرانت اینجا اوردم از بین اوریج ها،هنوز اینا نصف بازیهام هم نیستن،بقیش رو انبار کردم:دی از اونا هم خواستید عکس میزارم:دی