آقا این غوله فکر کنم اسمش kayran هستش رو چجوری بکشم؟ اولین غولیه که باهاش مواجه شدم؟ اول بازوهاشو قطع میکنم ولی وقتی شروع میکنه به پرتاب سنگ دیگه نمیدونم چکار کنم، ممنون میشم کمک کنید
Printable View
آقا این غوله فکر کنم اسمش kayran هستش رو چجوری بکشم؟ اولین غولیه که باهاش مواجه شدم؟ اول بازوهاشو قطع میکنم ولی وقتی شروع میکنه به پرتاب سنگ دیگه نمیدونم چکار کنم، ممنون میشم کمک کنید
بله اولین غولی هست که باهاش مواجه میشید.نقل قول:
اونجا که سنگ پرت می کنه شما میری پشت اون تخته سنگه، یدونه Quen رو خودت میزنی تا اگه سنگ خورد پرت کرد بهت چیزیت نشه! بعد از سمت چپ میری بالای تخته سنگ ها و بعدش Karyan رو می کشی...
آقا این cedrik جنازش کجاست؟؟ همه جارو گذشتم پیدا نکردم خسته شدم! چرا اینجوریه ماموریتاش
عزیز اگه ممکنه این جور سوال هارو بزار داخل SPOIL، اگه کسی بازی رو تا اینجا نرفته باشه، داستان براش لو میره!!!! خواهش می کنم رعایت کنید...نقل قول:
محتوای مخفی: داستان بازی
اینم بگم کلا بازی های آر پی جی همین ـن!! باید رو تک تک ماموریت ها، صحنه ها و همه چیز وقت بزاری و ازش لذت ببری...
عجب پایان بی مزه ای داشت .
سلام آقایون من تو CHAPERT1 بعد از این که اون دو تا اعدامی را نجات میدم یک علامت تعجب میاد میرم طرف دو تا از سربازا که دم در قلعه هستن به هاشون حرف میزنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته کمک کنید لطفا
باید آب و هوا رو به شب تبدیل کنید.نقل قول:
سلام آقایون من تو CHAPERT1 بعد از این که اون دو تا اعدامی را نجات میدم یک علامت تعجب میاد میرم طرف دو تا از سربازا که دم در قلعه هستن به هاشون حرف میزنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته کمک کنید لطفا
چجوری شب کنم؟نقل قول:
این بازی گیم پلیش به چه شکله؟
شبیه DA هست؟
و این که تو ESRB زده مسائل ---- داره، در چه حده؟زیاده؟
سلام دوستان . از اون جایی که spoil پیدا نکردم با فونت سفید مینویسم (خط پایینی )
تو ماموریت انتخاب ،میشه بگید طرف الف را بگیرم تاثیرش تو اکت 2 چیه ؟