نقل قول:
اول اینکه وقتی شما بهتره یه نگاهی به mflops ,time های این گوشی توی بنچمارک بندازی , زیادم راضی کننده نیست! بعدم شما خودتون گفتین wave بهتر عمل کرده که این برمیگرده به سیستم عامل! خوب این نمیشه ضعف آندروید؟
ببین محمد رضا جان من مثالش رو از خود موتورولا و سیستم عامل اپن سورسش میزدم که به کسی هم برنخوره,ولی اگه خواستین بگین مثالشو واسه برندهای دیگه هم بگم. motomax سیستم عامل اپن سورس موتورولا بود که دیگه الان ساپورتش قطع شده, این سیستم عامل علی رغم اینکه جای زیادی واسه توسعه داشت ولی با نصب حتی یه تم ساده تغییر زیادی توی سرعت گوشی چه از لحاظ ظاهری چه از لحاظ بنچمارک ها داره, مگه موتو روی این سیستم عامل چند سال کار نمیکرد؟ ولی بالاخره به این نتیجه رسید که بذارتش کنار و اومد سراغ آندروید, در صورتی که سیستم عامل و نرم افزار و سخت افزار از خود موتو بود ولی چرا به نتیجه نرسید؟ در مورد اپل واقعا مسئله فرق داره. این کمپانی علی رغم کارای انحصارگرایانه و اعصاب خورد کنش واقعا توی سیستم عامل موبایل بینظیر عمل کرد, و از لحاظ کیفیت هم اینقدر خوب عمل میکنه که حتی اگه آندروید هم بده من شک ندارم که واقعا عالیه ولی وقتی سهم بازار رو با همین سیستم عامل داره واسه چی باید به رقیبش کمک کنه؟
در جمع بدی نهایی نمره بالاتری گرفته ... و بازم میگم گوشی که چند وقته تو بازاره با اخرین فریمور با گوشی جدیدی که هنوز تو بازار نیومده و پردازنده جدید هم هست کلا فرق میکنه .. و قطعا وقتی دست کاربران و هکرها برسه جهش بیشتری میتونه داشته باشه نسبت به گوشی که چندین وقته بیس و پایش یعنی نکسس تو بازاره ...
نقل قول:
نظر من این نیست, تاحالا هم جایی نگفتم که اگه هکر ها!!!! هم بیان فیرمویر بدن کار اشتباهیه به نظر من رام های official و unofficial هرچی بیشتر باشن بیشتر به کاربر توی انتخاب کمک میکنه , به شرطی که خود کمپانی بیاد مشکلات اساسی گوشی رو برطرف کنن چون نظیر مشکلات i8910 یه سری مشکلات رو modder ها هرچی هم تلاش کنن نمیتونن برطرف کنن که این بازم برمیگرده به sdk,pdk هایی که ممکنه کمپانی ناقص داده باشه!
در مورد 8910 به نظرم الان فریمور کامل که مشکل نداشته باشه وجود داره ... البته یه سری نقص هایی هست مثل ضبط مکالمه که شما باید بهتر از من بدونید برندی که روی گوشی 70 هزاری منشی تلفنی میزاره میتونه روی 8910 هم بزاره ولی خوب وقتی این محدودیت از سوی نوکیا بوجود امده چه توقعی دارید و چه ضعفی میتونه از سامسونگ باشه ؟زمانی درست بود که محدودیت نمیبود و اجازه انجامشو میداشت و نمیتونست ...
نقل قول:
فکر نمیکنین این تاثیر مثبتی که منتظرش هستین همونیه که بچه هایی که گوشی های دیگه سامی مثل ... رو خریدن روی یه مشت اعداد که سامی میداد حساب باز کردن ولی در عمل به هیچ کارشون نیومد؟
در مورد این قسمت منظورم این نبود که واسهi9000 کمک نمیکنه فقط خواستم بگم تا یه حدی با این روش میشه مشکلاتی رو حل کرد , هرچند که swap خودش مشکلاتی رو واسه مموری کارت پیش میاره
والا اینجوری که پیگیر هستم واقعا تاثیرات خیلی خیلی مثبتی نسبت به اکثر گوشیهای سامسونگ مثل 8910 در روزهای اول یا i8000 در روزهای اول الان شاهد هستم ...تا حدی که هیچ کدوم ایراد و نقصی که مربوط به پشتیبانی بشه رو ندارن ...