با سلام
تست کردم عزیز .ولی بازم متاسفانه موفق نشدم. من خودم شکم به طول کابلم هستش.البته شاید
Printable View
با سلام
تست کردم عزیز .ولی بازم متاسفانه موفق نشدم. من خودم شکم به طول کابلم هستش.البته شاید
از نرم افزار wild media server استفاده کن نیاز به هیچ تنظیمی هم نداره خودش تلویزیون را پیدا میکنه
عزیز من از این نرم افزارم استفاده کردم .من تو ال سی دیم این ip رو تشخیص میده که نمیدونم مربوط به چی هستش؟ 192.168.1.3
ولی با نرم افزار wild media server که اسکن میکنم چن تا ip متفرقه پیدا میکنه الا مال ای سی دیمو........... واقعا توش موندم که مشکل از کجاست؟ حتی فایروالمم غیر فعال کردم. همنطور انتی ویروسمو که نود 32 هستش
من خودم شکم تو طول کابل البته اگه موثر باشه ؟ حدود 20 متره
نمیدونم کجای کار ایراد داره؟
نقل قول:
با درود
من هم مثل خودت هستم ولی به کمک تصاویر داده شده و توضیحاتی که برات ایمیل زدم تونستم سیستمم را هم با ویندوز مدیا پلیر هم با مزمو و هم با برنامه یونیورسال مدیا سرور راه اندازی کنم
در ضمن ال ای دی من وای فای داره و از کابل استفاده نکردم شاید به احتمال زیاد هم از طول زیاد کابل باشه که فکر میکنم بدون شک بی تاثیر نباشه. البته تو ستینگ تلویزیون یه قسمتی هستش
که کانتکت رو چک میکنه که مال من دقیقا مشخصات روتور خودم رو شناخت فکر کنم اگه بتونی بصورت وایرلس اقدام کنی بهتر بتونی جواب بگیری چون خودم هم با کابل تست کردم نتونستم جواب بگیرم
اما با وایر لس تونستم مشکل رو حل کنم.
پیروز باشید.
سلام دوستان عزیز
مادربورد من ایسوس p8z77 هست که dlna داره تی وی هم hx750 هست اما قدرت سیگنالی که به تی وی میرسه خیلی کم هست فاصله حدود 30متری میشه
اگر یه مودم روتر بگیرم مشکل dlna حل میشه؟
ممنون
با سلام و تشکر
دوست عزیز مدل من 8300 هستش و وای فای نداره .ولی میشه وایرلس بهش زد.ولی توش موندم که حتما باید مدل شارپ باشه .یا از این معمولیا هم میشه؟ اگه با معمولیم میشه که وایرلس کنم چه مدلی استفاده کنم؟
از طرفی تلویزیونم ی ip میشناسه به این مشخصات 192.168.1.3 در حالیکه که ip مودمم 192.1681.1 هستش و وسیله دیگه ای هم به سیستمم وصل نکردم .خیلی برام این موضوع عجیبه؟
ممنون میشم تو این زمینه کمکم کنی
با تشکر
با سلام .اینم چن تا عکس که هم تمام وسایل سیستمم رو تقریبا نشون میده
و هم ip ال سی دی
و هم ip مودممو رو
مشکل من این که مک تلویزیونم رو برنامه های معرفی شده توسط دوستان رو تشخیص نمیدن همونایی رو که تو عکس با فلش نشون دادم
و مشکل اساسی من این که چطور مکی رو که تو قسمت لن مودمم هست رو با تی وی یکی کنم تا نرم افزارای پیشنهاد شده مک مودمم رو تشخیص بده
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تلويزيون ال جي مدل47ln5700-tb دارم كسي مت:n13:ونه راهنمايي كند كامپيوتر به اون وصل كنم مودم وايرلس دارم واينترنت هم دارم
مگه الان با چه مودمی کار میکنید؟نقل قول:
وای فای داره دیگه؟
اگه بین مودم و تی وی موانع زیاد باشه مخصوصا دیوار بتونی باشه قدرت سیگنال کم میشه فقط اگه مودو یا روتر 150 یا 300 تهیه کنید میتونید بهتر جواب بگیرید
درمورد دانگل باید عرض کنم فقط میتونید از دانگل خود شارپ استفاده کنید کنید(این مورد روی سامسونگ و سونی قطعی است)نقل قول:
ولی باتوجه به عکسهایی که آپ کرده بودین مودم شما 8901G با سرعت 54 مگ هستش که کمی واسه این ارتباط ضعیفه بهتره حداقل از مدل W8951 N که سرعتش 150 مگ هست استفاده کنی
آی پی اصلی مودم 192.168.1.1 هستش که بقیه دستگاهها از شماره 2 به بعد آی پی میگیرین
شما آی پی دستی بدین به تی وی مثلا 10 مشکلتون حل میشه
در ضمن من حدود 6 تا برنامه مدیا سرور رو تست کردم بهترین و راحت ترینش Serviio هستش که اونم ابتدا واسه من چندا پسوندو اجرا نمی کرد که با یه تنظیمات خاصی که خودم پیدا کردم تونستم مشکلو حل کنم الانم بدون هیچ مشکلی دارم استفاده میکنم
سوالی بود در خدمتم