فكر كنم شما فكر كرديد سرويس مخابرات همه ي استان ها مثل همهنقل قول:
اون تهرانه كه سرعتش اينقدره
Printable View
فكر كنم شما فكر كرديد سرويس مخابرات همه ي استان ها مثل همهنقل قول:
اون تهرانه كه سرعتش اينقدره
دوستان کسی به صورت آنلاین شارژ کرده حسابش رو؟؟؟
من از مخابراتمون (شاهین شهر) شناسه واریزم رو گرفتم اما 13 رقمه نمیدونم حالا اینترنتی پرداخت کنم یا نه؟!
سلام
منم با پرداخت الکترونیکی مشکل دارم ... چند روز پیش می خواستم 1 گیگ اضافه کنم گیر می داد که ورود های اشتباه هست
در ضمن شناسه ی پرداخت کننده قضیش چیه ؟ البته فکر نکنم مهم باشه چون ستاره دار نیست !
سلام بچه ها
من نمیتونم برم تو سایته مخابرات اعتبارمو چک کنم شما هم همین مشکلو دارین؟؟؟؟
چیکار کنم به نظرتون؟؟؟؟؟
من هنوز اینترنتی شارژنکردم اما تا چند روز دیگه که دوباره می خوام شارژکنم اینترنتی امتحان می کنم امیدوارم مشکلی پیش نیاد که اصلا حوصله ندارم دوباره برم خرازی:46:نقل قول:
شناسه پرداخت ستاره دار نیست اما دفعه قبلی که رفتم خرازی خانمه گفت حتما باید شناسه پرداختو وارد کنین و همون جا خودش یه کد بهم دادو گفت باید این کد رو پیش خودتون نگه دارین و همیشه با این کد اینترنتی شارژ کنین!
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
قسمت اعتبار مشترکین باز نمی شه، زنگ بزن پشتیبانی ببین چه قدر شارژ دارینقل قول:
من بالاخره دیروز وقت کردم برم سراغ وصل کردن اینترنت. مخابرات منطقمون گفت با شماره 9730030 تماس بگیر که تلفن گویای اینترنت پرسرعت مخابرات هست. تماس گرفتم گفت شمارت تحت پوشش نیست ولی به زودی وصل میشه در صورتیکه توی سایت 0311 جزو مناطق تحت پوشش بودیم. جهت اطلاع شمارم هم 465 مرکز مدرسه. آخرش رفتم روی همون خط معمولیم تقاضا دادم .
بله منم از دیروز بعد قطعی 3 ساعته نتونستم برم.نقل قول:
والا من دیروز رفتم بانک ملت و یه حساب کوتاه مدت هم باز کردم...بعدش رفتم و تموم کدها رو مثل تلفن بانکنقل قول:
اینترنت بانک و موبایل بانک گرفتم .....شناسه پرداخت کننده همخود مخابرات باید بهتون بده....
یه کد 14 رقمی هست....
اما از من 13 رقم بود:41:
ذوست من من از مخابرات شاهین شهر هستم و قتی رفتم اونجا یه فایل پرینت شده بهم داد که بالاش نوشته شناسه واریز و گفت که اگر تو ملت حساب داری میتونی اینترنتی هم پرداخت کنی...اما توی سایت نوشته 14 رقم اما اینی که به من داده 13 رقم هست...!نقل قول:
شناسه پردات 13 رقم بیشتر نیست همون کد شناسه ای که توی فیش بانک نوشته شده.نقل قول:
فعلا که چند روزی سایت مخابرات باز نمیشه .احتما لا بخاطر روز قدس اکثر ip ها را بستند.
حواست را جمع کن بعد از شارژ اعتبارت را تموم نکنی چون اگه ا کیلو بایت هم بیشتر دانلود کنی مثل من کل پولتو می خورند.:19:
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
بدون شناسه پرداخت نمی تونی پرداخت کنی! اینم از مسخره بازی بانک ملته.نقل قول:
[QUOTE=shitan;5359403]شناسه پردات 13 رقم بیشتر نیست همون کد شناسه ای که توی فیش بانک نوشته شده.
فعلا که چند روزی سایت مخابرات باز نمیشه .احتما لا بخاطر روز قدس اکثر ip ها را بستند.
حواست را جمع کن بعد از شارژ اعتبارت را تموم نکنی چون اگه ا کیلو بایت هم بیشتر دانلود کنی مثل من کل پولتو می خورند.:19:[COLOR="Silver"]
نفهمیدم ...!
چی؟
یعنی شارژ نکنم وقتی شارژم هنوز تموم نشده؟!