دوستان،دو سئوال
اگر کسی بخواهد خط adsl اش را بین چند نفر به اشتراک بگذارد آیا میتواند به اطلاعات(صفحات اینترنتی،آدرس ایمیلها و ...) آن افراد دست پیدا کند؟
اشتراک adsl به اینصورت چه مزایا و معایبی دارد؟
Printable View
دوستان،دو سئوال
اگر کسی بخواهد خط adsl اش را بین چند نفر به اشتراک بگذارد آیا میتواند به اطلاعات(صفحات اینترنتی،آدرس ایمیلها و ...) آن افراد دست پیدا کند؟
اشتراک adsl به اینصورت چه مزایا و معایبی دارد؟
دوستان من امروز سرويس 384 پارس آنلاين خودم را تبديل به 64 كردم چون همين الان هم دانلود من از 45 تبديل به 6 شده بود.اپراتور مربوطه كلي اصرار كردكه 128 بگيريد من قبول نكردم فكر مي كنم اگر ساير دوستان هم با بقيه isp ها رفتار منفعلانه اجرا كنند بهترين كار باشه چون اثركاهش درامد بهترين اهرم فشار روي اين شركت ها ااست بگذاريد خود اين شركت ها به مخابرات فشار يباورند . كلي بقول خودشان هزينه تجهيز مراكز مخابراتي را كردند و تبليغات وغيره حالا وقتي ببينند درآمد ها به يك سوم كاهش پيدا ميكند بايد يك فكري به حال خودشان بكنند ، اينها كه دلشان به حال من و شما نسوخته ولي مطمئن باشيد بخاطر منفعت خودشان هم كه شده بايد يه فكري بكنند.در ثاني ما كه 8سال به دايال آپ در پيتي عادت كرده بوديم اين يك مدت هم روي آن
دوستان ميشه يكي به من بگه اين adsl هایی که توسط خط تلفن است ولی تلفن اشغال نمیشه وپولی برای تلفن نمیوفته فقط ماهی 2000 تومان به خاطر خدمات ویژه میاد درضمن این ADSL ها یکمودم مخصوص میخواد که میگه 40.000 تومان هست میشه یکی در مورد این نوع سرویس ها برام توضیح بده وبگه که پیش شماره 4447-021 را ساپورت میکنه یا نه ؟؟
با تشکر
شما اگر مطالب این تاپیک رو به دقت بخونی جواب تمام سوالهات رو میگیری
ولی متاسفانه این نظرسنجی زیاد هم نمیتونه مفید باشه چون به روز نیست
مثلا من قبل از اینکه این شرکت بی انصاف داتک این وضعیت رو برای مشترکاش بوجود بیاره 100% داتک رو به عنوان منصف ترین شرکت در نظرستجی بهش رای دادم ولی الان با توجه به مسایل اخیر به نظر من و خیلی های دیگه داتک بدترین شرکت هست پس اگر کسی برای اولین بار از این تاپیک دیدن کرد گول اون نظرسنجی بالا رو نخوره که خیلی قدیمیه
یه خبر جدید برای داتکیها دارم سرعت اینترنت من به همون حالت سابق برگشت و دوباره بین 23 تا 24 شد
;کسی میدونه adsl 256 داتک سرعت دانلودش چقده ؟
سرعت من که 256 داتک دارم بین 23 تا 24 هست ولی بعضی از دوستان تا 25 هم گرفتن
چرا این تاپیک اینقدر سوت و کور شده؟
منم 256 داتك دارم و سرعت دانلود من بين 24 و 25 است .نقل قول:
نوشته شده توسط Kingpin
پس من داتک بگیرم ؟ تو محدوده اکباتان و بیمه
آزموده را آزمون خطاست.