بیا دوست عزیزنقل قول:
برو تو قسمت نتورک اولی رو دانلود کنکد:http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=555&l=en&s=biz&ServiceTag=&SystemID=INSPIRON1545&os=WLH&osl=en&catid=&impid=
Printable View
بیا دوست عزیزنقل قول:
برو تو قسمت نتورک اولی رو دانلود کنکد:http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=555&l=en&s=biz&ServiceTag=&SystemID=INSPIRON1545&os=WLH&osl=en&catid=&impid=
نقل قول:
سلام من 1564 رو دیروز یعنی 89.1.30 با کانفیک CORI 3 , 4 G RAM ,ATI4330 ,500G HARD به قیمت 900 با گارانتی ایران خریدم
ولی PDF رو راحت میخونم راحت فایلهای آفیس 2007 رو تبدیل به PDF میکنم
مشکل این دستگاه اینه که خیلی براقه و زود جای انگشت روش ممونه
ویندوز 64 بیتی هم مشکلش اینه که نرم افزارهای کامل براش پیدا نمیشه
مثلا من نتونستم پارتیشن مجیک و اتوکد 2008 رو روش نصب کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این آمارو ارقامیکه میذارید و توش امتیاز ویندوز سون رو مثلا تو لب تاپ 1564 نشون داده این سایته چیزیه یا خود ویندوز اونکارو انجام اگه میده کجاش . ممنون
روی computer راست کلیک properties و در بخش system جلوی گزینه rating روی windows Experience Index کلیک کنید ، البته مادامی که با باتری کار می کنید امتیاز گیری مجدد انجام نمیدهنقل قول:
کرک جدید وین 7 بعد از دانلود آپدیت kb971033
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=349361&page=39
با سلام خدمت دوستان 1564 باز..
امروز من توزیع ubuntu از سیستم عامل لینوکس رو با موفقیت هر چه تمامتر نصب کردم :8: و الان هم دارم درایورهاش رو دانلود می کنم تا بنصبم..
این هم از این،حالا کی میگه لینوکس رو نمی شه روش نصب کرد..اتفاقا نسخه iDeneb v1.6 MacOS X 10.5.8 Lite Edition مکینتاش اپل رو هم دارم ..فردا هم می خوام مکینتاش رو امتحان کنم..
سوالی بود در خدمتیم..:11:
کسی با wifi این لپ تاپ ها مشکلی نداره من هر چی سعی میکنم مودم بیسیم لینکسیس رو نمیشناسه تمام تنظیمات رو تو مودم انجام دادم ولی پیداش نمیکنه
متاسفانه مثل اینکه مکینتاش نسخه iDeneb v1.6 MacOS X 10.5.8 Lite Edition با 1564 سازگار نیست و هنگام وارد شدن به منوی نصب،ریستارت می کنه..:45:
آقا من امروز گشتم نتونستم نسخه کامل و بدون محدودیت microsoft virtual pc xp mode for win7 x64 رو پیداکنم. اینجوری که من فهمیدم با این برنامه تمام مشکلات عدم سازگاری xp با 1564 از بین میره. میگن این برنامه خیلی قویتر از vmware هستش. کسی لینک اگه سراغ داره بذاره لطفا. مرسی
دوستان کسی نبود جواب سوال ما رو بده؟؟؟؟نقل قول:
سلام به دوستان
میخواستم در مورد اون سری b (ظاهرآ اینا اصلآ b ندارن ولی خوب همونی منظورمه که کانفیگش نسبت به بقیه پایینتره و قیمتشم 670 فکر کنم باشه) میخواستم سوال کنم که واقعآ مشکلاتش چیه؟؟؟
مشکلاتی که تا حالا گذارش شده؟؟؟
جالبه من الان کامپیوتر خودم یه cpu 2.4 intel celeron داره با یه رم 512 DDR و یه گرافیک 64 mb داره !!!
میخوام بدونم این مدل پایینی این لب تاپه کارمو راه میندازه؟؟؟
فیلم میبینم
بازی میکنم ولی نه زیاد(نیازی نیست همه بازیها رو ساپورت کنه )
حافظش واسم زیاد هم هست
ولی مهمترین چیز واسم اینه که میخوام در کنار windows 7 یه مک هم نصب کنم (این سوالو بهتره از بخش تخصصی خودش بپرسم)
پتروشیمی میخونم با توجه به نرم افزار های این رشته میخوام ساپورت داشته باشه
و بقیه کارهای دانشجویی (فکر نکنم کارای دانشجویی نیاز به یه چیز بالا داشته باشه)
ضمن این که سرعت واسه هر کسی خیلی مهمه ولی فکر نکنم در این زمینه با بقیه کانفیگ هاش تفاوت داشته باشه؟؟؟درست میگم؟؟
فکر کنم تنها مشکلش رو کارت گرافیکشه
دوستان میخوام بدونم که این کارت گرافیک چه کارایی از دستش ساختست؟؟؟؟
و اینکه با این نیازهایی که گفتم به نظرتون این لب تاپ واسم گزینه خوبیه؟؟
خواهشآ یکی پاسخ سوالمو کامل بده چون نمیخوام بعد از خرید پشیمون بشم
دوست عزیز با کارت گرافیک آنبورد intel 4500 تقریبا هیچ بازی درست و حسابی رو نمیتونی بازی کنی مگه بازیهای قدیمی واسه 2-3 سال پیش رو. این مدل کارت در واقع الان ضعیف ترین گرافیکی هست که تو لپ تاپ استفاده میشه. بنابراین به هیچ وجه بازیهایی مثل crysis-farcry2-modernwarfare 2 - gta - assasins creed 2 و .... اینا رو حتی با جزییات پایین هم اجرا نخواهد کرد. این از بازی. ولی واسه فیلم دیدن کاملا جواب میده حتی فیلمهای hd رو هم تا جایی که lcd جواب میده ساپورت میکنه. واسه رشته پتروشیمی هم ببین اگه نرم افزارایی که استفاده میشه گرافیک قوی میخواد( که فک نمیکنم) مشکل داری و گرنه جواب میده.نقل قول: