برای رفتن تو اتحاد اول باید ساختمان فرمانداری بسازی.نقل قول:
بعدش بگرد ببین کجا میتونی بری فقط تو galaxy army و galaxy empire نرو چون ما باهاشون در حال جنگیم و اونوقت به تو هم باید حمله کنیم.ما تو اتحاد persia galaxy هستیم.
Printable View
برای رفتن تو اتحاد اول باید ساختمان فرمانداری بسازی.نقل قول:
بعدش بگرد ببین کجا میتونی بری فقط تو galaxy army و galaxy empire نرو چون ما باهاشون در حال جنگیم و اونوقت به تو هم باید حمله کنیم.ما تو اتحاد persia galaxy هستیم.
بیخیال !
رنک 1-2-3 بازی گیری دادن به من ! آخه یکی نیست بگه زورت به 5 برابر ضعیفتر از خودت رسیده ؟
بدبختا از ترس اینکه براشون اتفاقی نیفته همشون رفتن تو یه اتحاد . ایرانی جماعت همینه دیگه فقط زورش به پایین تر از خودش میرسه :دی
فعلا رفتم تو کار جاخالی تا در فرصت مناسب حالی از اینها بگیرم :21:
هادی تا حالا تو کهکشان از این شهاب سنگ های بزرگ دیدی ؟ یا روی یه سیاره A یا R نوشته شده باشه ؟
از اینا میتونی "بهره کشی" کنی :46:
نه تو تريبال ميگم قوم ! :31:نقل قول:
ولي عجب سوتيي بودا :27:
به قول يه جمله معروف اگه نزني توي دهن ضعيف تر فردا ضعيف تره بزرگ ميشه مياد ميزنه توي دهن تو :31:نقل قول:
صبر کن یک حالی از اینا بگیرم :دی
خوشبختانه اینجا تاسیسات آسیب نمیبیه از حملات . کافیه قبل اینکه طرف برسه نیروهات رو بفرستی بیرون بعد ریسورس هات رو هم بفرستی یه سیاره دوم خودت . طرف بعد از 8 ساعت دست خالی بر میگرده :دی
راستی چطور میشه سیاره های دیگه رو برای خودمون بگیریم؟مثل تریبال نوبل کنیم.
نمیدونم ! ولی احتمال میدم یه سفینه باشه که سیاره طرف رو به کل نابود کنه و از کهکشان محو کنه :27:نقل قول:
راستی چطور میشه سیاره های دیگه رو برای خودمون بگیریم؟مثل تریبال نوبل کنیم.
نمونش این سفینه ~~>
"تیتان یک همه منظوره در نبردها بین جنگ افزارهای دیگر می باشد . با اندازه یک ماه کوچک ، تیتان یک گراویتون قدرتمند استثنایی حمل می کند، حتی قادر به نابود کردن همه سیاره است . اندازه بسیار بزرگ مسلما سرعت این گونه سفینه ها را کاهش می دهید . تیتان یک ساختمان عظیم و یک ظرفیت حمل غیرقابل باور دارد."
اين عين ستاره ي مرگ ما هست نه هادي ؟
من الان در ماموریت ساخت سفینه کلونی هستم چند تا فلز می خوادنقل قول: