چه جالب !
آخه منم امروز ویواز تو دست گرفتم ! البته خاموش :دی
خیلی خیلی خیلی خیلی خوش دست و خوش استیل بود !
ماله ما (شهرمون :دی) صورتیش بود !
اصلآ فک نمیکردم اینقدر خوشکل و شیک و مخصوصآ جمع و جور باشه !
واقعآ سبک بود ! خیلی حال کردم
Printable View
چه جالب !
آخه منم امروز ویواز تو دست گرفتم ! البته خاموش :دی
خیلی خیلی خیلی خیلی خوش دست و خوش استیل بود !
ماله ما (شهرمون :دی) صورتیش بود !
اصلآ فک نمیکردم اینقدر خوشکل و شیک و مخصوصآ جمع و جور باشه !
واقعآ سبک بود ! خیلی حال کردم
من چند مدتی هست عاشق این گوشیم یکی دو روزی هست دارم درباره تحقیق میکنم البته منم از آبی نفتیش خوشم میاد خیلی خفن به نظر میرسه
ولی مثل اینکه هنوز درست حسابی دست مردم نیوفتیده که تستش کنن به نظر شما تا یکی دو ماه دیگه زیر 400 گیر بیاد یا نه ؟
بعد راستی دوستان من هیچی از اصل و غیر اصل سرم نمیشه چجوری میشه تشخیص داد اکه راهی دارید لطف کنید بفرمایید
میبینم که کم کم داره یه خبرایی از ویواز توی این تاپیک میشه.
یه سئوال:
الان توی علاء الدین میشه 430 هم گیر آورد؟ چون یکی از دوستام رفت اونجا و از 5 تا مغازه سئوال کرد و همه قیمتشون بین 490 تا 500 هزار تومان در گردش بود. پس چطور توی شیراز تا 430 هم پایین اومده؟
اگه یکی به من بگه گوشی ویواز توی فلان مغازه تهران قیمتش 430 تا 450 هزار تومنه، من همین امشب میام تهران و گوشی رو میخرم و فرداش هم یه رویوی باحال براتون میزارم.
من كه فكر ميكنم تا اخر همين ماه بشه 400...اخه تو شيراز الان 435 بچه ها قيمت دادن...نقل قول:
به نظر منم ابي نفتيش واسه پسرا شيكتره...
در مورد اصل بودن هم اينكه...اين گوشي تازه اومده پس اصله...
فقط اينكه اگه ديدي چيني هست نگو اصل نيست اخه توي چين هم كارخونه دارن...پس مباركه انشالله...
اينكه توي شيراز 435 هست واسه اينه كه هميشه شيراز از تهران ارزونتر بوده توي همه گوشيها...نقل قول:
فكر كنم من ديدم توي تهران بچه گفته بودن 450 هم بوده...تا اخره ماه صبر كن بعد انشالله بخر...اينجوري يه كم قيمتها تثبيت ميشه...
از 405 تومن پایین تر بعیده بیاد چون توی gsmarena زده 300 یورو که به این زودی هم پایین نمیاد یورو هم اگه گرون نشه 1352 تومنه
من دارم میام تهران فردا.پوول بدین براتون بخرم:دی...
شیراز که همیشه ارزونتر هست.
والا خيلي سخت من ميخواهم گوشي بخرم برام فيلمبرداري وباتري خوب مهم هست بين 3 تا گوشي موندم گوشي قبيلم i900 هست
-1-omnia hd
2-satio sonyerecson
3-vivaz
sony ericsson درسته البته
در ضمن فقط ویواز !!!!!!!!
من یک ساعت قبل دیدم یارو تازه از دبی اومده بود{همسایه مونه}
هر کاری کردم نذاشت باهاش کار کنم ولی تو دستم گرفتم خیلی قشنگه منکه آشقش شدم
راستی یارو گفت تو دبی اکس 10 کم بود اصلا یه دونه هم نیاورده بود
پسر خوب آدم بین ساتیو و ویواز گیر کنه درسته اما اون سامسونگه چیه اون بالا :13:من خودم هم بین ویواز و ساتیو موندم اما ساتیو میگیرم چون گرونتره کمتر دست مردم خواهد بود ولی ویوازه انصافا هم قیمتش مناسبتره هم به غیر از ال سی دی و عکس 8 مگا پیکسلیش همه چیزش سر تره از ساتیو ه .حتی تشخیص دست نوشته رو ساتیو نداره ولی ویواز داره.و ریل رو میخونه که ساتیو نمیخونه.نقل قول: