آقا من حركت اين موج هاي مكانيكي رو آخر نفهميدم چه وقت رو به بالاست چه وقت پايين ؟
اگه ميشه يه مطلب كلي درباره بردار جابجايي-سرعت و كلاً حركت هماهنگ ساده ذرات بدين ... اصلا حركت سينوسي رو توضيح بدين ممنون (فصل 4 فيزيك پيش 1)
آقا من حركت اين موج هاي مكانيكي رو آخر نفهميدم چه وقت رو به بالاست چه وقت پايين ؟
اگه ميشه يه مطلب كلي درباره بردار جابجايي-سرعت و كلاً حركت هماهنگ ساده ذرات بدين ... اصلا حركت سينوسي رو توضيح بدين ممنون (فصل 4 فيزيك پيش 1)
هر چند كه توضيحات آقا محمود كامل و جامع بود اما اينو بدون كه شرط ياد گيري مثلثات در درجه ي اول اينه كه دايره ي مثلثاتي رو فول باشي (اين دايره خيلي تو حل مسائل كمك ميكنه مخصوصا معادلات مثلثاتي و...)نقل قول:
محورهاي تانژانت - كتانژانت - سينوس و كسينوس رو بايد در نظر داشته باشي ! اگه اينا رو خوب تمرين كني مطمئن باش كه ميتوني از پس مسائل مثلثاتي بر بياي. ميمونه چندتا فرمول كه بايد حفظ كني .
مثلاً tg X = 0 ميخايم ببينيم X چه كمانهايي ميتونه باشه :
ميدونيم در يك دوره (360 درجه) تانژانت زواياي 0 و 180 درجه ميشه : صفر . اما در دوره هاي بعدي هم ما كمان هايي رو داريم كه تانژانت اونا صفر شه يا اينكه اگه در خلاف جهت دايره ي مثلثاتي حركت كنيم ، در اولين دور ميبينيم كه تانژانت 180- , 360- درجه برابر صفره .
بهمين دليل برا اينكه كلي تر بگيم از لفظ K استفاده مي كنيم به شرطي كه k عددي صحيح باشه مثلا وقتي ميگيم k p يعني تموم دورها و نيم دور ها ( p=180 يه نيم دوره ، 2p=360 يه دور كامله 3p يك دور و نصفه 4p دو دور كامله ... ) منظور اينه كه اگه از اون كمان مد نظر اين دور ها رو بريم به كجا مي رسيم ؟ :27: (ميتوني خودت امتحان كني مثلا اگه از 30 درجه به اندازه يه دور=360 درجه بريم جلو ، دوباره به 30 درجه ميرسيم يا اگه به اندازه ي نيم دور = 180 درجه بريم جلو به ، 210 درجه ميرسيم .
پس در حل معادلات مثلثاتي هم بايد نسبت مثلثاتي كمان X رو به صورت يه نسبت مثلثاتي يه كمان معروف و آشنا (مثل 30 درجه يا 60 يا 45) بگيريم و ادامه ي كار رو همونجور كه گفتم بريم .:8:
مثلا اينجا "آلفا" يه كمان معروفه : !:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم بازه ي كمان X رو تو مساله به ما دادن ، كافيه به K عدد بديم و X هايي كه تو اون بازه هستن رو انتخاب كنيم (( اين آخرين مرحله ي كار ماست بعد از ساده كردن معادله و ... ))
خيلي طولاني شد !!!:5:
:40:
کسی میتونه اثبا قضیه لولا و عکسش رو واسم بذاره ؟؟؟ ( هندسه سال 3 ریاضی )
نقل قول:کد:http://img5.-------------/files/r5m7wm60f8orqv00u0y6.png
یه سوال
دانشاموز چند وا÷ه است؟
دانش آموز دو واژه هست ولي سه تكواژه !نقل قول:
یه سوال
دانشاموز چند وا÷ه است؟
...
دانش + آموز = > واژه ها
دان + ِش + آموز = > تكواژها
...
موفق باشي ...
منظورت از رو به بالا و پايين چيه ؟نقل قول:
موج ممكنه رو به بالا و يا رو به پايين يا چپ يا راست يا مايل يا هر جهت ديگه اي منتشر بشه ...
نمي شه كل مبحث رو توضيح داد ، قسمتهايي كه فكر مي كني مشكل داري رو بگو يا يك نمونه سئوال بذار تا در صورت امكان با توضيح كامل حل بشه !
...
نه دیگه...نقل قول:
دانش آموز یک واژه مشتق-مرکبه.
تکواژ هاشو هم که گفتین...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
انشاالله که به دردت بخوره .یکمی واضح نیست.حالا سیوش کن خودت به مقداری که وضوح تصویر خوب باشه زوم کن.من سعی کردم خیلی پر رنگ و درشت بنویسم.که کیفیت رو وضوحش تاثیر نذاره.
خطم هم خوب نیست ولی فکر کنم بتونی بخونی.اگر اینجا عکس برات لود نشده
این لینکشه
[HTML]http://up.--------.com/6/1262656577.jpg[/HTML]
اقا سامان درست گفتننقل قول:
نقل قول:
ببخشین یه سوال دیگه:ان در گلریزان چه معنی دازه؟
ممنون