ببخشيد توي فول اچ دي فونت ها چقدر ريز هستند؟نقل قول:
براي برنامه نويسي مشكلي پيش مياد يا نه؟(c#)
باز هم ممنون
ببخشيد توي فول اچ دي فونت ها چقدر ريز هستند؟نقل قول:
براي برنامه نويسي مشكلي پيش مياد يا نه؟(c#)
باز هم ممنون
بستگی به سایز صفحه داره ، مثلا Lenovo W500 با صفحه 15.4 اینچی Full HD است که نوشته ها بسیار ریز میشوندنقل قول:
ولی مثلا مدلی مثل VAIO AW که Full HD باشه معقول هست
بیشتر به درد کسانی میخوره که طراحی های گرافیکی انجام میدهند و نیاز به فضای منطقی بیشتری دارند
ممنون از راهنمايي هاتون.نقل قول:
با اين حساب در fw هم نوشته ها خيلي ريز خواهند بود؟درسته؟
برای نوت بوک 16.4 اینچی FULL HD بودن مناسب هست.نقل قول:
اما صفحه نمایش من هم که Xbrite ECO 1600*900 هست هم وقتی دارم برنامه نویسی میکنم و متنی رو می خونم باید فاصله چشمام از صفحه نمایش بیشتر از 50cm نشه چون دچار مشکل میشم ! چه برسه به فول اچ دی
البته من به صفحه نمایشم عادت کردم و بنظرم بهترین رزولیشن رو برای یک صفحه ی 16.4 اینچی داره
البته این نکته رو در نظر بگیرید که اندازه فونت در تمامی محیط ها قابل تغیر هست و مشکلی نخواهید داشت.
اگه از visual studio استفاده می کنی به راحتی می تونی اندازه فونت کد هاتو تغییر بدی!نقل قول:
fwb رمش 6 گیگه ولیfw56 vla 4 'd'iنقل قول:
سلام. من دنبال خرید یک لپتاپ هستم که کارای گرافیکی ، مثل کار با تردی مکس و فوتوشاپ رو راحت جواب بده. چند وقت قبل که پرس و جو کردم بهم HP DV6 2020 رو پیشنهاد کردن، میخواستم ببینم مدل بهتر و حرفه ای تری میتونید بهم معرفی کنید؟ ماکسیموم قیمت هم همون 2 ملیون ... ممنون از دوستان
سلام کدوم برای 3d و معماری بهتره؟
یا FW 490 dxb
E6500?
سلام من یک tablet می خواستم بگیرم حدود 2 تومن ممنون میشم راهنامیی کنید چه مارکی و چه مدلی
یکی از بهترین انتخابها هم همین fw 590 fwb با قیمت 1920 هستش .نقل قول:
cpu 2.8 6mb cache
ram 6gb
h.d.d 500 7200 rpm
vga ati 4650 1gb gddr3
FULL HD