من شرط می بندم شوهر سابق یلدا همون پیرمرده چون از یلدا بدش میومده .
اتابک بهش گفته این حرفها رو به بهزاد بگو اونم از خدا خاسته قبول کرده تا یلدا زجر بکشه!!!!
شرط 2 به 10
Printable View
من شرط می بندم شوهر سابق یلدا همون پیرمرده چون از یلدا بدش میومده .
اتابک بهش گفته این حرفها رو به بهزاد بگو اونم از خدا خاسته قبول کرده تا یلدا زجر بکشه!!!!
شرط 2 به 10
حرفت میتونه درست باشه مشروط بر اینکه دلیل این کار اتابک که به قیمت بازی با زندگی پسرش بوده مشخص بشه و مهمتر از اون قانع کننده باشه...نقل قول:
چرا این بهزاد اینقدر لفتش میده؟؟؟:13:دو حالت داره:یلدا رو دوست داره... پس طلاقش نمیده تا موهاش مثه دندوناش بشه(یا برعکس!!!:21:)حالت دوم از یلدا متنفر شده ... پس بازم واسه اذیت کردنش طلاقش نمیده تا موهاش...
خودش گفت که یلدا رو دوست داره (حتی الآن که اوضاع درونیش آشفته س) و به خاطر اینکه دوستش داره میخواد اختیار یلدا تماما دست خودش باشه، بهزاد یلدا رو به خاطر عشق طلاق نمیده:2: نه تنفر.
حتی اگه موقع ازدواج یه نفر از روی علاقه با طرف مقابلش ازدواج کرده باشه اون بهزاده نه یلدا، که به خاطر یلدا جلوی همه وایستاد.
میگم شاید کار این روشنک هم به طلاق بکشه:دی
صد در صد به مشکل میخ.ره اما فکر نکنم طلاق و طلاق کشی بشهنقل قول:
دوتا سوال دارم
چند قسمتشو داده ؟
چند قسمته ؟
مرسی
50 قسمته، یه ماه و چهار پنج روزه که تقریبا هر شب پخش شده، فکر کنم حداقل 5-34 تا روی آنتن رفته باشه.
دیدید گفتم حالادیدید من از همتون باهوشترم :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:نقل قول:
خدایا شکرت از این مغزی که به من دادی . نوکرتم خدایا
مزخرف ترین سریالی که توی عمرم دیدم... هیچ کدوم از سریالای تلویزیون به جز چند تا خارجی ارزش دیدن ندارن...! اوق