کلا الان یه گوشی خوب با امکانات خیلی خوب با چه قیمیتی هست ؟
کلا الان یه گوشی خوب با امکانات خیلی خوب با چه قیمیتی هست ؟
منتظر هستماااااااااااااا .
سلام دوستان من روی گوشی ویواز پرو برای اجرای برنامه viber و چند تا برنامه دیگه نیاز به برنامه QT v4.7.4 یا QT v4.8 دارم ولی فقط ورژن QT v4.7.3 روی گوشی نصب میشه و نیاز به نصب ورژن جدیدش دارم لطفا کمک کنید
هر دفعه می خوام نصب کنم یا ارور update error میده یا installtion faild میده
در ضمن گوشی هم -- کردم باز هم هیچ فرقی نکرد
سلام دوست عزیز شما باید اول ورژن قدیمی Qt رو کاملا پاک کنی بعد ورژن جدید رو روش نصبب کنی یعنی باید ورژن 4.7.3 رو پاک کنی بعد 4.7.4 رو نصب کنینقل قول:
هر موقع خواستی ورژن جدید نرم افزاری که تو گوشی هست رو نصب کنی و با ارور update error مواجه شدی باید ورژن قدیمی نرم افزار رو پاک کنی تا ورژن جدیدش نصب شود
نقل قول:
ممنون از جوابت ولی من کاملا QT ورژن قدیمی را کاملا پاک کردم و حتی گوشی و فرمت کردم و آپدیت کردم گوشی بعد دوباره نصب کردم ورژن جدید ولی بازم همان ارور را میداد :n03:
دوست عزیز تو قسمت نرم افزار ها این انجمن بگردید ما qt 100% تضمینی رو گذاشتیم کاملا تست شدهنقل قول:
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله اجرا میشند ولی بعضی نرم افزار ها باعث به هم ریختن گوشی تون میشن مثلا مثل نرم افزار تغییر فونت s60v3 برای s60v5 مناسب نیستنقل قول:
بازی های s60v3 هم نصب میشند به شرطی که یک کیبورد مجازی برای بازی کردن تو گوشی ات نصب کنی:n26:
*#7370# vali hamechio pak mikone dg.havast bashe
سلام دوستان
من گوشی nokia c5-03 دارم. با چه برنامه ای یا چجوری میتونم فیس بوک رو باز کنم؟
دوست عزیز شما باید به دنبال برنامه های مثل uc یا اپرا مینی باسرور سالم بگردی البته یوسی جاوا باشهنقل قول: