نقل قول:
من به یه مشکلی برخوردم که خدائیش عذاب وجدان گرفتم !
قرار بود من چندتا عکس با دوربین M8910 بگیرم بذارم . گوشی رسید دستم ولی متاسفانه همون موقعی که من داشتم برمیگشتم تهران . ( شیراز بودم ) .
به دوستم گفتم گوشیتو بده من ببرم گفت خداوکیلی لازم دارم . گفتم خب با گوشیت عکس گرفتی . گفت آره ! گفتم چندتا از اون خوباش را برام بلوتوث کن .
واسم 3 تا عکس بلوتوث کرد . گفتم کجا گرفتی گفت توی باغ توی نزدیکای دروازه قرآن . بعدش هم گفت بهار توی این باغ همیشه هست اگر باور نداری بیا بریم ببینیم .
گفتم اوکی من میخوام اینهارو به عنوان نمونه بذارم روی نت با اسم خودم . یه نیش خندی زد گفت اوکی اشکال نداره !
منم از هیجا بی خبر اومدم عکسهارو ریسایز کردم ، اسم خودمم هم گذاشتم بالاش گذاشتم توی کلوپ M8910 .
تا امروز یکی از بچه ها گفت که من این عکسها رو 3 ماه پیش از توی نت دانلود کردم و من نگرفتم .
اول باور نکردم ، بعد زنگ زدم به دوستم اول گفت نه بابا خودم گرفتم و اینجور اونجور تا بعدش گفت آره اینها قبل از اینکه گوشی رو بخرم واسه اینکه ببینم دوربینش چطوره ریختم توی کامپیتور .
منم نمیدونستم به بچه ها چی بگم ، باخنده ( حتما شنیدی میگن خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است ) یه جوری پیچوندم .
ولی انصافاً از اونجائی که تا الان با این بچه ها صادق بودم ، از صبح تا الان ریختم بهم . چندبار اومدم اینهارو بنویسم ولی مطمئن بودم فکر میکنن دروغ دارم میگم .
خلاصه اون اعتمادی که بین من و بچه های فروم بود خیلی کمرنگ شد .
پستها رو بخونی هرکی رد شده یه تیکه بهم انداخته ، خدائیش حق بهشون میدم ولی خب نمیدونم چیکار کنم .
دیدم کسی جز خودت بهتر از همه نیست که یه کمکی چیزی به من بکنه .
انصافا میگم ناراحتم واقعا ناراحتم . گفتم دیگه نمیام به فروم . ولی این ماجرارو نتونستم همینطوری ول کنم