سلام به همگی
چطورید ؟
میدونید بزرگترین سوتی توی زندگی هر فرد چیه ؟ => اینه که سوتی هایتان را این جا برای همه تعریف میکنید !
موفق باشید
============
راستی رامبد جون :
آیدی قبلیتونو گرفتم ، ولی میثم گفت ازش استفاده نکنم !
Printable View
سلام به همگی
چطورید ؟
میدونید بزرگترین سوتی توی زندگی هر فرد چیه ؟ => اینه که سوتی هایتان را این جا برای همه تعریف میکنید !
موفق باشید
============
راستی رامبد جون :
آیدی قبلیتونو گرفتم ، ولی میثم گفت ازش استفاده نکنم !
خیلی سخته باید کمی فکر ک نم
ولی یه دوست دارم به اسم سامان خدای سوتی هست
دوست عزيز حالا اگه شما سوتيتون رو تعريف كنيد مگه چي ميشه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط my friend
آخه مگه من شما رو ميشناسم كه آبروتون بخواد بره !!!!!!!!
-------------------------------------------
در ضمن به خاطر اينكه يه موقع من رو با شما اشتباه نگيرن ميثم آيدي قبلي من رو به شما نداده
والا سوتي من خيلي بد بود توي پله برقي هاي مترو بودم كه قطار اومد منم عجله كردم برم بهش برسم تا درها بسته نشده برم تو وقتي رفتم تو ديدم چه خبره؟ يكدونه مرد هم نيست نگو رفتم تو كابين خانمها حالا هول شده بودم كه نگو اونهام هي ميخنديدن منم كه پلير به گوشم بود هيچي نميشنيدم براي همين هر روز ديگه وقتي ميرم مترو سوار شم ميرم دم كابين اخري واي ميستم تا سوار واگن اقايون بشم
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط nintendo_ds
سوتیت حرف نداشت
توپه توپ بود
نقل قول:
نوشته شده توسط nintendo_ds
سلام
اين خيلي باحال و جالب بود
دوست عزيزمون سوووووووت سوتي هاي باحالي تعريف ميكرد ديگه خبري ازش نيست
wookman عزیز و همه دوستای گل دیگه ای که فکر میکنن من با این فروم قهر کردم سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط wookman
راستش یه مدته که دلم خیلی غصه ناکه میترسم بنویسم و بقیه رو هم از نوشته هام ناراحت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه آدم وقتی دلش غصه ناکه نمیتونه چیزهای شاد بنویسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این مدت که چیزی ننوشتم روزی چند بار میومدم و تمام تایپیکای جدید رو توی پی سی ورلد میخوندم خیلی هم دلم میخواست وارد بحث های قشنگتون بشم ولی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو ، سه روز پیش هم کلکسیون غصه هام تکمیل شد و از کارم هم اخراج شدم اون هم فقط به خاطر درخواست حقوق قانونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه وقتی توی آیینه نگاه میکنم یاد مرحوم الیور توئیست میفتم آخه اون طفلکی هم وقتی یه کاسه سوپ بیشتر خواست از یتیم خونه اخراج شد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواظب خودتون باشید یه وقت بن نشید هااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستتون دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوت جان داره گريم ميگيره
بابا شما ديگه چرا ؟
شما كه آخر خنده بودي
حاله من كه حسابي گرفت
اما اميدوارم هرچه زوردتر شاد و شنگول ببينمت
سوت جان! امیدوارم هرچه زودتر مشکلاتت حل بشه.
باور کن روزی دست خداست نه بنده خدا! به خدا توکل کن همه چی درست میشه! قول میدم!!!