سلام به دوستان
من تنظیمات گرافیک رو هم روی medium گذاشتم باز اذیت میکنه
سیستم من این هست
main: EP43-S3L
Ram: 4.00 GB RAM
Vga: 4670 512mb DDR3
Win: Windows 7seven
Printable View
سلام به دوستان
من تنظیمات گرافیک رو هم روی medium گذاشتم باز اذیت میکنه
سیستم من این هست
main: EP43-S3L
Ram: 4.00 GB RAM
Vga: 4670 512mb DDR3
Win: Windows 7seven
بهتره از windows xp برای این بازی استفاده کنی چون این بازی کلا با کارت های ATI در ویندوز 7 و ویستا مشکل داره این پچ بتا هم هیچ کاری انجام نداد !:19:نقل قول:
راهی نیست
چون 7 رو نمیخوام پاک کنم
تایید میشهنقل قول:
شما برای نصب ویندوز xp نیازی به پاک کردن ویندوز 7 ندارید و میتونید xp رو در کنار 7 نصب و از اون استفاده کنیدنقل قول:
برای راهنمایی بیشتر میتونین به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آپدیت گرافیک حل نمیشه
وقتی افت فریم می گم ندارم خوب ندارم عزیز جان سودی نداره که دروغ بگم. من خودم می دونم فریم تا بالای 60 نباشه بازی حال نمی ده و روی فریم خیلی حساسیت دارم بعد هم من خودم تو کار طراحی بازیم و بخوای سیر تا پیاز تعریف فریم ریت رو برات می گم پس مطمئن باش بیخودی حرفی نمی زنم. حالا نمی دونم شانسم خوب بوده نسخه کرکم فرق می کنه یا هر چیز دیگه شما خودت تشریف بیار منزل ما اونوقت خودت هم می گی افت فریم نداره.:5:
دوستان من اول بازی وقتی که از در میرم بیرون لودینگ میاد و تموم نمیشه .راهی هست که تو لودینگ گیر نکنه .من رو seven اجرا میکنم
اگه اینطوری که شما میگی خیلی خیلی خوش شانس هستی چون توی خیلی از فرومهای خارجی هم گیمرها از افت فریم شدید این بازی مینالن!نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به نظر من شما کلا داری یه نسخه بازی دیگه میکنی ! :31: چونکه حجم کرکت با بنده هیچ فرقی نداره و هردو 14mb هستش در صورتی که فایل اصلی بازی وقتی هنوز کرک رو کپی نکرده بودم 24mb بوده!!
سلام
بازیو صبح تموم کردم...
بازی تو اوج تموم شد و شاید بهتر بود یکم بیشتر طول میکشید گرچه هنوز ماموریت های فرعی هستن میشه با اونا از بازی بیشتر لذت برد.
شاید اغراق باشه ولی لذتی که از GTA IV بردم کم از لذتی که از این بردم نبود. از نظر داستانی جی تی ای یه سر و گردن بالاتره و شاید نباید مقایسه بشن ولی ماموریت های Saboteur هم خیلی متنوع و جذاب بودن و همچنین شهر بازی یعنی پاریس فوق العاده طراحی شده که به نظر من در بین شهرها و محیط های بازی های اوپن ورلد این بازی یکی از بهترین هاست.
بعد از بازی افتضاح Mercenaries 2 حسابی از استودیوی پاندمیک ناامید شده بودم و اصلا انتظار ساخت چنین بازی خوش ساختی رو از اونها نداشتم اما حالا امیدوارم EA بیشتر به این استودیو پر و بال بده تا بیشتر خودشو نشون بده و دوباره مثل زمانی که Star Wars: Battlefront ساختن محبوب بشن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسين جان به نظرت بازي يكم تو بعضي مرحله ها تكراري نميشد (آلماني بكش بيسو بتركون )