شما نوشتید پارازیت 1و2 ولی شما فقط پارازیت 2 زو گذاشتید. من پارازیت 1 رو میخوام.
Printable View
شما نوشتید پارازیت 1و2 ولی شما فقط پارازیت 2 زو گذاشتید. من پارازیت 1 رو میخوام.
سلام اگه ممکنه راهنمایی شاهزاده ایرانی 4 رو بزارید یا حداقل بگید غولی که اسمش warrior هست رو چه جور باید از بین ببرم ضد ضربه هست بهش ضربه میزنی میبریش تا لبه صخره ولی پایین نمیفته اگه میشه راهنمایی کنید ممنون
نخواستیم بابا خودمون ردش کردیم تاپیک میزنی کسی جوابتو نمیده کلا قسمت بازیها رو تعطیل کنید بره ملت سرکار نباشا.......:41:
لطفا پارازیت یک رو بزارید . خواهش میکنم خیلی بهش احتیاج دارم.
سلام دوستان ... منم راهنمای بازی کنستانتین رو میخوام . اگه نیست هم اقلا یکی بگه اون غوله که بدنش موش و ماره چطوری کشته میشه اصلا از جونش کم نمیشه هر چقدر بهش شلیک میکنم . آب مقدس هم میپاشم بهش بازم هیچچیش نمیشه!!:41::13:
حسابی قاطی کردم . یکی کمک کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــه :19: لطفا
ملت چرا همه اعصاب ندارن مگه من همه ی بازی ها را از دم بازی میکنم . دوست عزیز این غول را باید با جعبه ای که دستته و یه چیزی توشه بکشی جعبه را تکون بده بدنش تیکه تیکه میشه اونوقت تا جمع نکرده سریع به قطعات بدنش شلیک کن این کا را اونقدر انجام بده تا گور به گور بشه:31:نقل قول:
راهنماي قدم به قدم بازي Onimusha 3Demon Siege رو ميخواستم
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
راهنماي قدم به قدم بازي resident rvil 5 رو ميخواستم
:11: خیلی کارت درسته داداش... ممنون از راهنماییت . گرچه زیاد نگرفتم جعبه رو از کجا باید فعال کنم ولی امتحان میکنم . :8:نقل قول:
ایشاالله که همیشه کرات رو به راه باشه و هیچچی جلودارت نباشه که کاره مارو راه انداختی. :20:
سلام. من نميتونم كل صفحه هارو بگردم. شرمنده. ولي اگر ميتونيد يا قبلا گفته شده راهنماي سايلنت هيل 5 رو ميخواستم. با تشكر.
راهنماي قدم به قدم بازي Prince of persia 4 رو ميخواستم