پس گوشیتون رو توی چی میذارید؟نقل قول:
واقعا که این گوشی ارزون شده کاش دبلیو890 رو نمیخریدم و صبر میکردم و اونوقت میتونستم این گوشی رو بگیرم.
Printable View
پس گوشیتون رو توی چی میذارید؟نقل قول:
واقعا که این گوشی ارزون شده کاش دبلیو890 رو نمیخریدم و صبر میکردم و اونوقت میتونستم این گوشی رو بگیرم.
برای شما که این چیزا مشکل نیست تند تند گوشی عوض میکنید پس e8 نگرفتی.نقل قول:
مثل گوشی های دیگه میزارم تو جیب.
میشه کاور چرمی زیپ دار خرید که رنگ زرد و سفید و سیاه داره، ولی به نظرم لام نیست.
مقداد جان دست شما درد نكنه؛ يك زماني قرار بود چندتا عكس 5مگاپيكسلي بدون ريسايز كردن برايم آپ كنيد:41:
البته احتمالا وقت اينكار را نداشتيد، ولي ممنون ميشم اگر اينكارو برام انجام بديد:11:
بچه ها كسي اكولايزر جاواي خوب سراغ داره؟
:31::31::31:نقل قول:
اتفاقا رفتم e8 بگیرم اما یدونه هم توی بازار نبود و ضد حال خوردم.29 اسفند خریدم گوشی رو که متوجه شدم گوشیها عجیب قیمتا بالا رفته:41:یهو چشمم به دبلیو890 خورد و 200 میگفت.
خیلی بدشانسم این گوشی هم یه مشکلی داره و اون هم بلوتوثش هست.
مثلا توی برد مثلا 6 متر یا حتی کمتر قطع میشه و قتی چند تا پشت سر هم بفرستیم قاطی میکنه و قطع میشه.
یه بار بلوتوث ان82 ی من خراب شد که مجبور شدم IC بلوتوث عوض بشه که 30 تومان واسم آب خورد از اون موقع از اون گوشی زده شدم و عوضش کردم.این گوشی هم چنین مشکلی داره شاید این روزا آبش کنم بره.
نگران نباش مقداد سر قولش هست فقط یکم سرش شلوغه! راستی این ترفند فیس دتکشن و بالا بردن کیفیت رو روی ویوتی دوستم امتحان میکنم ببینم چی میشه (ریسک که نداره؟؟).نقل قول:
مقداد جان دست شما درد نكنه؛ يك زماني قرار بود چندتا عكس 5مگاپيكسلي بدون ريسايز كردن برايم آپ كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
روپي جان ميدونم آقا مقداد هم مثل هركدوم از ما مشغله اي دارند، مظمئنم سرقولشون هستند..:40:
درضمن در مورد Face Detection و بالا بردن كيفيت، هيچ ريسكي نداره، من تا حالا درحدود 50 تا عكس در اين حالت گرفتم، هيچ مشكلي نداره:8:
كسي ميدونه اخرين قيمت تو تهران چنده؟
نقل قول:
من 1388/1/27 كل جمهوري به همراه پاساژ علاالدينو زيرو رو كردم ولي پايينتر از 390هزار نتونستم پيدا كنم...
يعني در طي 10 روز 40هزار تومان افت قيمت داشته؟!!:18:
محمد آقا (کله پوک) گفت 340 با گارانتی ولی هممون موندیم از کجا قیمت داره! هنوز آدرسو نگفته.نقل قول:
كسي ميدونه اخرين قيمت تو تهران چنده؟