اگه كسي كمكي خواست من در خدمتم براي راهنمايي.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگه كسي كمكي خواست من در خدمتم براي راهنمايي.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان . بنده چند وقتی هست که قصد راه اندازی فروشگاه رو دارم . یه چند تایی هم قالب فروشگاه ساز دیدم با قیمتای مختلف . سوال اولی که داشتم اینه که آیا پست بسته های ارسالی رو باز و یا چک می کنه ؟؟ چون از یکی از این فروشنده هایی که قدیمی هستن تو این کار پرسیدم این مساله رو , ایشون هم از سر دلسوزی یا از سر بخل گفتن که پست بسته ها رو به صورت اتفاقی باز می کنه و گیر می ده و شما فعلا سمت فروش دی وی دی از طریق اینترنت نیا ! سوال دوم هم اینه که بهترین یا معروفترین فروشگاه ساز رایگان چی هستش ؟ می خوام ببینم امکاناتش در مقایسه با فروشگاه سازهای پولی به چه صورت هستش ؟ که اگر نمی ارزه که فکر قالب رایگان رو از سرم بیرون کنم و اگر هم خوب باشه بدم نمی یاد هزینه های اولیم رو کم کنم .
ممنون :11:
یکی راهنمایی کنه ! :44: چقدر تاپیک خلوتیهنقل قول:
سلام...نقل قول:
در مورد پرسش اول.... می گذرم چون اطلاعاتی موثقی ندارم .... اما اگاه باشید که امکان فیلتر شدن این فروشگاها خیلی بالاست. :27:
برای فروشگاه ساز رایگان پیشنهاد من prestastore.ir هست.... چون اوپن سورسه و ترجمه از شرکت اصلی که توی دومین دات .کام همین نام قابل دسترسی هست...
بهتره اول با برنامه xampp روی لوکال هاست (ویندوز) امتحان کنید...
دانلود برنامه:
اموزش نصب برنامه:کد:http://www.apachefriends.org/en/xampp-windows.html
گفتنی زیاده.. و وقت کم! :31: .ولی اگه تو گوگل بگردی پیدا می کنی :13:کد:http://webfocus.ir/portal/introduction-to-php-part-one-installing-xampp.html
خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز :11::11:نقل قول:
من میخوام یه فروشگاه درست کنم ولی قبل از اینکه هزینه هاست و دامنه و ... بدم میخوام مدیریت محتوا مثل وردپرس و .. و داشتن دامنه و کلا مدیریت سایت فروش رو امتحان کنم در واقع میخوام جروی باشه که انگار واقعا دارم یه فروشگاه درست میکنم اینم بگم که خوشبختانه هیچی از کدنویسی نمیدونم:31:
پیشهاد دوستان چیه؟ از چه سایت هایی برای این کار استفاده کنم؟
بسیار ممنون
دوست عزیز پیشنهاد من اینه که از همین اول کار 100 مگابایت هاست لینوکس بخری . من هم دقیقا مثل شما این مشکل رو داشتم . توی 5 6 تا از معروفترین هاستینگ های رایگان هم ثبت نام کردم ولی هرکدوم یه جوری اذیت می کنه . هاست لینوکس 1 ساله خریدم الان 7 هزار تومن . راحت هم تمرین می کنم داخلش . هر وقت هم بخوام 3 هزار تومن می دم هاستم تبدیل می شه به 200 مگابایتی . اگر خواستی پ.خ بده بهم بهت راهنمایی بدم از کجا هاست بخری .نقل قول:
در مورد خود فروشگاه هم بگم که حتما نباید کد نویسی بلد باشین . همین presta shop که یکی از دوستان تو همین صفحه به بنده معرفی کردن هم خیلی چیز خوبیه:11:
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم:
1- به نظرتون استفاده از سیستم فروشگاه ساز حامد در کنار سیستم توزیع پارس پیک بهتره؟ یا استفاده از فروشگاه ساز و سیستم توزیع پرداخت؟
2- فروش تک محصول و یا محصولات تخصصی بهتره یا اینکه مثل سوپر مارکت همه چیز توش پیدا شه؟
3- اگر پرداخت به صورت آنلاین باشه ارسال محصول به چه صورت انجام میشه؟:46:
4- و یه سوال خنده دار اینکه ما باید مثلا از هر محصولی که میخوایم بفروشیم به صورت عمده ای جنس بیاریم و وقتی کاربر بخره و ما تائید کنیم پست میاد و محصول رو میگیره تحویل خریدار میده و پول رو تحویل شرکت توزیع و اون هم به حساب ما میریزه؟
سلام نظرتون در رابطه با این سایت چیه خوبه یا نه بتونم یه فروشگاه راه بیندازم
کد:http://www.baziran.com/
میخوام بدونم کدوم فروشگاه ساز پولی خوبه یعنی باگ نداشته باشه مدیریت راحت باشه و امکاناتش خوب باشه نه زیاد باشه نه کم یه جوری باشه که با پول ما بخونه درضمن از همه مهمتر وقتی مشتری سفارش میده برای من اس ام اس بفرسته