اگه اون گل دقیقه 3رو نخورده بودیم الان....
یا حداقل یه خطا میگرفتیم
Printable View
اگه اون گل دقیقه 3رو نخورده بودیم الان....
یا حداقل یه خطا میگرفتیم
با این بازی اوکراین و نبریم خیلی ستمه !
حتما باید ببریم
این باخت رو تبریک می گم!!!!!
من بازی رو ندیدم ولی خدائی به همین نتیجه هم میشه افتخار کرد
واقعا اين شكست خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تبريك ميگم به همه و همچنين به دفاع عالي تيم ايران.
اگر اون گل اول كه واقعا خفن بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نميخورديم قطعا نتيجه مساوي ميشد .
ما اگر يه مساوي و يه برد بياريم به اميد خدا به مرحله بعد سعود ميكنيم البته اگر اكراين يا ايتاليا با برزيل تباني نكنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر خنديدم !!!
تبریک میگم
ایران فوق العاده بود
حتی فکرش هم نمیکردم با وجود اون گلی که اول کار خوردند اینطوری بازی کنند و این نتیجه رو بگیرند
ایول ...
من که خیلی امیدوارم
تا اونجایی که من میدونم اول امتیاز بعد بازی رودررو بعد گل شماری به هم ارجعیت دارند
این نتیجه عالی بود
بازیه بعد فرداس دیگه؟
بلهنقل قول:
مقابل اکراین ساعت 7 به وقت ایران
/جام جهاني فوتسال - برزيل/
تيم فوتسال ايران با يك گل مغلوب برزيل شد
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتسال ايران در ديدار مقابل تيم قدرتمند برزيل تنها با اختلاف يك گل شكست خورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، در اين ديدار كه امروز به ميزباني برزيل و از مرحله دوم گروهي جام جهاني فوتسال برگزار شد، ملي پوشان ايران با ارائه عملكردي قابل قبول و تنها با اختلاف يك گل مغلوب برزيل شدند.
شوماخر در دقيقه سوم تنها گل اين ديدار را به ثمر رساند.
شاگردان حسين شمس در حالي به اين نتيجه دست يافتند كه برزيل در ديدارهاي مرحله اول تمامي حريفان خود را با اختلاف گل بالا شكست داد.
مصطفي نظري دروازه بان تيم ايران در اين ديدار با درخششي خيره كننده بارها مانع از فروپاشي دروازه تيم ملي شد.
تيم ايران در مرحله دوم گروهي با برزيل، ايتاليا و اوكراين همگروه است.
انتهاي پيام/