نقل قول:
لیگ فرانسه یک لیگ بازیکن ساز هست (به مانند لیگ هلند) و جذابیتش برای من از این بابت هست.
نقل قول:
من نگفتم لیگ المان بازیکن ساز نیست بلکه گفتم جذابیتی که لیگ فرانسه و هلند به واسطه کشف استعداد دارند برای من جالب هست! و برای لیگشون احترام قائلم...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
اگر برمن و لورکوزن قدرتمند باشند پس من می تونم به لیگ اسپانیا سویا، اتلتیکو مادرید، ویارئال و...
و در ایتالیا لاتزیو،اودینزه و چندتا تیم دیگر را به عنوان تیمهای که همیشه در کورس قهرمانی هستم نام ببرم
ببخشيد لاتزيو و ادينزه يا سويا و اتلتيكو مادريد كدوم سال مدعي قهرماني بودن؟؟!! كدومشون تا حالا تا اخر هفته بازيها جزء مدعيها بودن؟!!اينا كه هر سال دارن براي چهارمي و پنجمي مي جنگند.
نقل قول:
اگر در المان اینها خیلی قدرتمند به نظر میاند علتش اینه که فوتبال المان تک قطبی هست و در نتیجه در زمانی که بایرن اماده نیست سایر تیمها که کمی بیشتر خرج کردن بتونند خودشون را به بایرن برسونند!
در المان اگر بایرن مشکل نداشته باشه هیچ تیمی توان مقابله باهاش را نداره!
ايني كه شما ميگي درست براي ليگهاي ديگه هم صدق ميكنه. در انگليس اگه منچستر اماده نباشه بلافاصله تيمهاي ديگه مثل چلسي ويا ارسنال جاشو ميگيرن.در ايتاليا اگه اينتر اماده نباشه تيمهاي ديگه مثل روم و يا يونتوس مدعي ميشن. اين جور چيزها فقط مختص ليگ المان نيست. همين امسال كه يكي از بهترين سالهاي بايرن مونيخ هست در بوندسليگا دومه و پايين تر از هوفنهايم.
نقل قول:
برمن تیمی نیست که جلوی میلان شاخ بشه.
همونطور كه اينتر رو در سن سيرو با همه ستاره هاش و با مربي گري مورينيو متوقف كرد و در برمن اين تيم رو با همين مورينيو شكست داد مطمئنا از پس تيمي كه متشكل از يك مشت پيرمرد هست بر مياد.