مال من که یه ماه پیش گرفتم فارسی نداره ، با تغییر فیرمویر درست میشه (البته من فرصت نکردم امتحان کنم)
احتمالا سری های جدید پیکسون که میکروتل وارد کنه خودشون فارسی ساپورت کنن.
پردازندش رو نمیدونم.
Printable View
مال من که یه ماه پیش گرفتم فارسی نداره ، با تغییر فیرمویر درست میشه (البته من فرصت نکردم امتحان کنم)
احتمالا سری های جدید پیکسون که میکروتل وارد کنه خودشون فارسی ساپورت کنن.
پردازندش رو نمیدونم.
این هم چند تا عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دستت درد نکنه با عکسایی که گذاشتی.
کسی اینجا کارکردشو نداره واسه فروش؟
یه خبر به دوستان پیکسون دار بدم. شاید کمی ناراحت هم بشن
من خودم تو سامسونگ موبایل کار میکنم و باید بدونید پیکسون هیچوقت فارسی نخواهد شد چون cpu پیکسون اصلا فارسی را نمیتونه ساپورت کنه
پیکسون یه گوشی ار نسل 3gکوالکام هستش و این گوشیها بایستی قبل از ساخته شدن کشورهایی که خواهانش هستند پیشنهاد بدن که برای ساپورت زبان آنها ساخته بشه که متاسفانه ایران این پیشنهاد را نداده بود و بعد از ساخته شدن تصمیم به وارد کردن این گوشی گرفته.البته الان فونت عربیش اومده اما فارسی را کلا بیخیال بشین.متاسفم...
دوستان کیفیت فیلمبرداری این گوشی به پای ان 95 میرسه ؟؟؟کمتره یا بیشتر؟؟
از لحاظ وضوح تصویر بهتره از ان95 ، ولی فریم ریتش از ان95 در عمل کمتره و یکم بریده بریده میزنه.
واقعا" حیف شد چون تصمیم جدی داشتم برای گرفتن این گوشی ولی فیلمبرداری هم برام خیلی مهمه .....:41:نقل قول:
از لحاظ فریم اتفاقا تفاوت چندانی با n95 نداره.حتی چون واید میگیره رزولوشنش کمی بالاتره اما از لحاظ ضبط صدا به پای n95 نمیرسه.یعنی شاید هیچ گوشی ای نرسه!!
ای بابا هر کاری میکنه ادم بتونه از یه برند دیگه به جز نوکیا بگیره با اوصافی که اول از گوشی میگیری شیفته اش میشی بعد میبینی نه حتما" نسبت به نوکیا از یه جا میلنگه .....
هر گوشی کمبود های خاص خودش رو داره حالا میخواد سامسونگ ، ال جی ، اس ای ، نوکیا ، اچ تی سی یا هر برند دیگه ای باشه.
باید نیگا کنی شما برات چی مهم تره و قیمتش برات مناسب تره.