من آپدیت 2 و کرک را ریختم.بدون مشکل وارد بازی شدم.الآن هیچ مشکلی ندارم.اما در مورد اخراج شدن بگم من چون اصلاً از simulatr خوشم نمی آد به صورت عادی بازی می کنم تا ببینم در پایان فصل چی میشه.نقل قول:
Printable View
من آپدیت 2 و کرک را ریختم.بدون مشکل وارد بازی شدم.الآن هیچ مشکلی ندارم.اما در مورد اخراج شدن بگم من چون اصلاً از simulatr خوشم نمی آد به صورت عادی بازی می کنم تا ببینم در پایان فصل چی میشه.نقل قول:
ببینم لینکی که توی پست اول گذاشتم رو دانلود کردی یا لینک مال جناب فانوس؟ البته من فایل تورنت رو دانلود کردم که حجم کرک 16 مگ بود بعد زیپش کردم شد 6 مگ و آپلود کردم روی یه لینک مستقیم چون اون لینک اولی که غیر مستقیم بود کار نکرد گفتم بهتره روی یه سرور ایرانی و با لینک مستقیم بذارم توی پست اول که برو بچه های بازدیدکننده سر در گم نشن و بتونن راحت بدست بیارن کرک رونقل قول:
خوب اگه بازیتون خراب نشده اشکال اون دوستمون از یه جای دیگه هست نه کرک و آپدیت
استاد من لینک صفحه قبل رو دانلود کردم.نقل قول:
دستت درد نکنه بدون مشکل دارم بازی می کنم.(البته هنوز تا پایان فصل خیلی مونده)
سلام
من اپدیت رو ازو کرک رو ازکد:www.fm09.de
دانلود کردم و نصب کردم و وارد بازی شدم اما روز 4 جولای به جای اخراج ارور داد و از بازی خارج شد. چند بار هم تست کردم نشد ( از سیملاتور استفاده کردم)کد:http://depositfiles.com/files/8bm9af990
بازم نشد.:13:
دیگه اخراج نمی کنه. من الان فصل دومیه که با اینتر بازی می کنم. شکل بازی هم یه کمی فرق کرده. ممنون از همه.
واقعا؟؟؟؟؟
چه فایلی رو داونلود کردی؟؟؟؟
ارور نداد؟
لینکهای صفحه قبل یا صفحه اول(آپدیت 2 و کرک Razor )را دانلود کنید و اجرا کنید مشکل حل میشه.نقل قول:
کشیش خان شما یک فصل رو تموم کردید؟
هین کاری رو بکنید که کشیش خان می گن. مال من که حل شد.
نه والا من گفتم اصلاً اهل simulate نیستم ولی جناب rahmaniaref00 گفتند حل شده.من تازه سه چهار تا بازی نیم فصل اول رو انجام دادم.به خاطر این کند جلو میرم چونکه بازی رو سه بعدی و به صورت بازیکن-مربی انجام میدم.