يوخن: دوپينگ با دوچرخهسواري اسپانيا اجين شده است
خبرگزاري فارس: مربي تيم ملي بانوان آلمان گفت: معضل دوپينگ با دوچرخهسواري اسپانيا اجين است.
به گزارش خبرگزاري فارس، يوخن دوربوش درباره دوپينگ ماريبل مورنو ركابزن اسپانيا كه روز قبل از آغاز مسابقات بخش جاده المپيك به دليل مثبت اعلام شدن آزمايش دوپينگ از حضور در مسابقه محروم شد، تصريح كرد: مربيان ديگر هم كه مانند من در اين سطح كار ميكنند، با شنيدن اين خبر متعجب نشدند چرا كه دوپينگ با دوچرخهسواري اين كشور اجين شده است.
وي افزود: اگر اين اتفاق در تيمي غير از اسپانيا رخ ميداد، جاي تعجب داشت. متاسفانه اين امر براي دوچرخه سواران اين كشور تبديل به يك عادت شده و بارها در رسانه ها، اخبار اين اتفاق ديده و شنيده ميشود.
پورعسگرپرست: محسن شادي عالي پارو زد
خبرگزاري فارس: مسئول كميته روئينگ فدراسيون قايقراني گفت: محسن شادي با راهيابي به فينال E المپيك، عملكرد درخشاني از خود به نمايش گذاشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، عمران پورعسگرپرست در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، عنوان كرد: نخستين المپيكي روئينگ با برد توانست به فينال ماقبل مسابقات رده آخر اين رشته راه يابد و 12 كشور را پشت سر گذارد. به اين ترتيب، شادي در مسابقات روز پنجشنبه براي رسيدن به عنوان بيستمي به رقابت خواهد پرداخت.
وي افزود: پاروزن ملي پوش ما به قرعه سختي خورد و نتوانست به دور نيمه نهايي راه پيدا كند، اين در حالي اتفاق افتاد كه قايقراناني با زمان هاي كمتر از ركورد شادي از گروه خود صعود كردند.
پورعسگر پرست گفت: از قايقراني كه تنها يك سال از حضورش در اين رشته ميگذرد، نميتوانيم انتظار بيشتري داشته باشيم. تمام رقيبان او قهرمانان با تجربه اين رشته بودند.
وي عنوان كرد: هما حسيني، ديگر قايقران روئينگي ايران در المپيك نيز روز پنجشنبه رقابت خواهد داشت تا وضعيت نهايي وي در جدول رده بندي مشخص شود.
تنها 1800 داوطلب چند زبانه در چين حضور دارد
خبرگزاري فارس: با وجود ادعاي مقامات برگزاركننده المپيك، تنها 1800 داوطلب مسلط به چند زبان دنيا در پكن مستقر شدهاند.
به گزارش خبرنگار اعزامي فارس، در حاليكه قرار بود بيش از 5 هزار داوطلب مسلط به زبانهاي رسمي دنيا در پكن مستقر باشند، تنها 1800 داوطلب از اين دست در خدمت گردشگران خواهند بود.
بسياري از داوطلبان حاضر در المپيك جدا از زبان چيني و انگليسي، به زبانهاي ديگر هم تسلط دارند؛ اما به صورت رسمي تنها مي توان 1800 تن از آنها را مسلط به چند زبان زنده دنيا دانست.
مسئولان المپيك در اين خصوص عنوان كردند: مسئوليت كوتاهي در اين وعده را قبول ميكنيم. اميدواريم مشكل براي گردشگران پيش نيايد. آغوش پكن براي مهماننوازي و پذيرايي تاريخي از داوطلباني كه فرصت كافي براي معرفي كردنشان است هنوز وجود دارد.
تخريب چينيها از سوي انگليس
خبرگزاري فارس: مسئولان برگزار كننده المپيك 2012 انگليس درصدد هستند تا بازي هاي 2008 پكن را كمرنگ جلوه دهند.
به گزارش خبرگزاري فارس، به نظر مي رسد مسئولان انگليسي به صورت خط داده شدهاي قصد دارند المپيك 2008 پكن را بسيار كمرنگ جلوه دهند.
اين سياستها به طور كلي براي تضعيف نوع مديريت و سازماندهي در المپيك 2008 پكن در نظر گرفته شده است.
مثال بارز اين رفتار را ميتوان در حمله هماهنگ مطبوعاتي انگليسي ها عليه نوع بليتفروشي در پكن مشاهده كرد؛ جايي كه روزنامه گاردين در آغاز مقاله بلند خود (نوشته تانيا برانيگان) چنين آورده است: بالاخره بايد به نوعي مشخص ميشد كه در چين چگونه بليت فروشي صورت ميگيرد؛ در حالي كه مدعي نظم و ترتيب بودند، همه نوع فروش بليت ها را مشاهده كردند.
از اين دست واكنشهاي مطبوعاتي از چند ماه پيش در مطبوعات انگليسي قابل رويت است و كوچكترين ناهماهنگي حتي به طور منطقي در المپيك پكن از ديد مسئولان المپيك 2012 لندن بسيار هولناك و غيرقابل تحمل توصيف ميشود.
اين نخستين باري نيست كه مسئولان دوره بعدي المپيك در زمان المپيك فعلي تصميم به تخريب ارزشهاي آن ميگيرند تا بتوانند در زمان خود با برطرف ساختن اين نقاط ضعف پيشرفتشان را به رخ بكشند. اين در حالي است كه وبسايتهاي چيني بدون توجه به چنين امواجي مطالب بسيار مثبتي از لندن مينويسند و معتقدند انگليسيها ميتوانند در المپيك پكن براي خود تجربيات فراواني بياموزند.
انتظار ميرود مقامات Ioc با چنين روندي برخورد داشته باشند و در شرايطي كه برخي مسايل سياسي و فرهنگي به مسئولان برگزار كننده فشار وارد ميكند با مطبوعاتي كه دست به بزرگنمايي با انتشار شايعات ميزنند برخورد جدي داشته باشند و فضاي حاكم بر المپيك پكن فضاي مهر و دوستي شود.
حمله مطبوعات انگليسي به المپيك پكن را مي توان با حمله انگليسيها به يورو 2008 مقايسه كرد.
روزنامه هاي انگليسي حتي كيفيت دستشوييهاي نصب شده در پكن را نيز براي خود سوژه قرار داده اند.
برنامهی ورزشکاران ایران در روز چهارم المپیک
در پایان روز سوم مسابقات المپیک کاروان ورزشی ایران با وجود درخشش علی معلومات درجودو و راهیابی به نیمه نهایی باشکست از حریف آذربایجانی خود از کسب مدال محروم شد.اما فردا حمید سوریان امید اول ایران برای کسب اولین مدال به روی تشک می رود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایران در روز چهارم بازیهای المپیک (سهشنبه 22 مردادماه) در چهار رشته نماینده دارد که حمید سوریان شانس اول ایران برای کسب مدال طلا محسوب میشود.
برنامه ورزشکاران ایرانی در روز چهارم المپیک به شرح زیر است:
بسکتبال:
ایران - لیتوانی ساعت 5 و 30 صبح به وقت تهران(9 صبح به وقت پکن)
کشتی فرنگی:
حمید سوریان در وزن 55 کیلوگرم کشتی فرنگی از ساعت 6 صبح به وقت تهران( 9 و 30 به وقت پکن)
رقابتهای خود را آغاز میکند. سوریان در دور اول با ونلین ونکوف از بلغارستان پیکار میکند.
جودو:
رقابتهای وزن 81- کیلوگرم جودو از ساعت 8 و 30 صبح به وقت تهران(12 به وقت پکن) آغاز میشود که حامد ملکمحمدی در دور اول با آلیاز سدج از اسلوونی مبارزه میکند.
تیروکمان:
نجمه آبتین با " اول سین کوان" از کره شمالی ساعت 12 و 30 به وقت تهران (16 به وقت پکن) مسابقه میدهد.
آرش ميراسماعيلي از دنياي قهرماني خداحافظي كرد ميراسماعيلي در گفتوگو با ايسنا: خودم را نميبخشم؛ شرمندهي مردم شدم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: المپيک پکن
آرش ميراسماعيلي، قهرمان جودو ايران پس از حذف از بازيهاي المپيك پكن براي هميشه از دنياي ورزش قهرماني خداحافظي كرد.
قهرمان دو دورهي جهان و دارندهي چندين مدال جهاني و آسيايي در گفتوگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به پكن، دربارهي حذف از المپيك اظهار كرد: فكر ميكنم روز، روز من نبود. وقتي كه يك ورزشكار ميبازد، حرف و حديثها زياد ميشود. من همهي شكستها را خودم به گردن ميگيرم و مقصر اصلي شكستها خودم هستم. من سه ماه پيش همين حريف ژاپني را شكست داده بودم. فكر ميكنم ديروز خواست خدا نبود كه من پيروز شوم. فكر ميكنم حكمتي در آن وجود داشت، توضيح خاصي ندارم و هر نقد و انتقادي را ميپذيرم. شايد اگر پيروز ميشدم اكنون بحث چيز ديگري بود. ولي وقتي ميبازي حرف و حديثها زياد ميشود.
وي با بيان اين كه من هيچ مشكلي از لحاظ بدني نداشتم، خاطرنشان كرد: من ديروز گيج بودم. ده درصد آرش ميراسماعيلي هم نبودم. خودم هم دنبال دليلش هستم و اميدوارم به اين دليل برسم. تنها چيزي كه ميتوانم بگويم اين است كه به عنوان نمايندهي ايران خوب ظاهر نشدم و شرمندهي مردم شدم. از مردم نميخواهم كه من را ببخشند، شايد خواست خدا بود كه پس از سه دوره حضور در المپيك، نتوانم مدالي كسب كنم.
قهرمان دو دورهي جودوي جهان با تاكيد بر اينكه تصميمم را گرفتهام و از دنياي ورزش قهرماني خداحافظي ميكنم، يادآور شد: من بايد جايم را به جوانترها بدهم. اكنون شرايط بدني دارم كه شايد تا چند سال ديگر بتوانم مسابقه بدهم اما، من ديگر آن آرش جوان نيستم. 10 سال است كه عضو تيم ملي هستم، خدا را شكر ميكنم كه در اين مدت دو مدال طلا و دو مدال برنز جهاني به همراه يك مدال نقره و يك مدال برنز بازيهاي آسيايي و پنج مدال قهرماني آسيا را كسب كردهام. اميدوارم جوانترها جايگزين خوبي براي من باشند. من اكنون به استراحت نياز دارم. در ده سال گذشته همهي زندگي من جودو شده بود، حرفها و گلايههاي زيادي دارم اما، اكنون فرصت مناسبي براي گفتن آنها نيست. تنها ميتوانم بگويم كه از اينكه از جودو ميروم، ناراحتم. خيلي سخت است كه با دنياي قهرماني خداحافظي كنم، من هرچه دارم از جودو است و همه لطف خدا بوده اما،اكنون بايد به فكر زندگيام باشم. بالاخره هر قهرماني يك پاياني دارد.
ميراسماعيلي بار ديگر بر اين نكته تاكيد كرد كه بازيهاي پكن آخرين مسابقهاش در ورزش قهرماني بود: اين آخرين حضور من در ميدانهاي ورزشي بود و من بر تصميم خود قاطع هستم. اميدوارم هر خوبي و بدي كه از من ديدهاند، ببخشند. من در اين مدت بارها پرچم ايران را بالا بردهام و هميشه جانم را براي ايران گذاشتهام. كارنامهي ورزشي خوب من بدون كسب مدال المپيك باقي ماند.
ميراسماعيلي با اظهار اميدواري نسبت به كسب مدال جودو توسط ديگر جودوكاران ايران در بازيهاي المپيك پكن به ايسنا گفت: بچههاي ما هيچ چيزي از حريفان كم ندارند و شايستهاند و من اميدوارم كه در پكن مدال كسب كنند. ميدان المپيكي ميداني است كه جاي نامها و مدالهاي قبلي نيست. اميدوارم كه بچههاي ما در كسب مدال موفق باشند. من ميخواهم تجربياتم را به جوانان انتقال دهم اما، براي ادامهي حضورم در ورزش به عنوان مربي و يا هر مسالهي ديگري به آرامش نياز دارم و در آينده تصميم ميگيرم. ميخواهم تصميمي دور از احساس داشته باشم. اما، هرجا كه باشم دلم براي جودو ميتپد و قلب من با جودوست.
وي ادامه داد: من پيش از اين هم گفته بودم كه پكن آخرين مسابقهي من است، شايد حكمت خدا بود كه اينگونه در اوج خداحافظي كنم و راه را براي جوانترها باز كنم. براي گرفتن اين تصميم خيلي به خودم فشار آوردم و اكنون فكر ميكنم كه تصميم عاقلانهاي گرفتم.
وي در پايان خاطرنشان كرد: در اين راه هيچ كس مقصر نيست. اميدوارم كه مردم كمي و كاستيهاي من را ببخشند و من خودم را مستوجب تنبيه ميدانم و خودم را به خاطر شكست روز گذشته نميبخشم. اميدوارم همه از من راضي باشند.
به گزارش ايسنا، يكشنبه آرش ميراسماعيلي نمايندهي وزن 66- كيلوگرم جودوي ايران با پذيرش دومين شكست از گردونهي بازيهاي المپيك پكن حذف شد. ميراسماعيلي كه در مرحلهي آغازين مسابقات با يك پيروزي و يك شكست برابر لهستان و ژاپن به گروه بازندهها راه يافته بود، در نخستين مسابقه خود در مرحلهي رپهشارژ توانست جودوكار دومينيكن را شكست دهد و در دومين مسابقهي خود به مصاف "شاريپوف" قهرمان ازبكستاني رفت.
در شرايطي كه تا 10 ثانيه به پايان مسابقه هر دو جودوكار به دليل دريافت اخطار در امتياز يك - يك مساوي بودند، ميراسماعيلي به دليل دريافت اخطار دوم نتيجه را به شاريپوف واگذار كرد و از مسابقات حذف شد.
ميراسماعيلي در ردهبندي مجموع مسابقات وزن 66- كيلو نهم شد.
/گزارش خبرنگار ايسنا از پكن/ آمادگي زياد كار دستم داد! معلومات: حريف برزيلي را دست كم گرفتم
سرويس: المپيک پکن
علي معلومات آمادگي زيادش را دليل ناكامي در رقابت هاي جودو بازيهاي المپيك پكن برشمرد!
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) از پكن، معلومات كه در روز سوم بازيها اميدهاي زيادي براي بدست آوردن نخستين نشان كاروان ايران از بازيهاي المپيك بيست و نهم را داشت در دو رقابت آخر برابر حريفانش شكست خورد تا تنها به عنوان پنجمي بسنده كند.
معلومات در پايان رقابت با حريف برزيلياش به خبرنگار ايسنا در پكن گفت: اين نخستين المپيك من بود، المپيك ميدان بزرگي است و من تجربهي كمي داشتم، تنها به اشتباه خودم باختم، در حالي كه از حريفم سرتر هم بودم يك لحظه غفلت باعث شد تا بازنده باشم.
معلومات دربارهي رقابتش با حريف ژاپني كه قهرمان جهان نيز هست گفت: با او مبارزهي خوبي داشتم اما براي رسيدن به نشان غفلت كردم، فكر نميكردم حريف برزيلي از اين تكنيك ها استفاده كند، گمان ميكردم او خسته است و براي همين هم او را دست كم گرفتم. در پايان با رضايت از زمين خارج نشدم مي توانستم مدال بگيرم و شرمندهي مردم شدم.
معلومات در پايان گفت: از نظر جسمي و روحي آماده بودم از نظر تنفسي هم كم نياورده بودم ولي فكر ميكنم آمادگي زياد كار دستم داد.
/گزارش خبرنگار ايسنا از پكن/ قرعهي دشوار براي "حميد سوريان"
سرويس: ورزشي - كشتي
وزنكشي وزن 55 كيلوگرم كشتي فرنگي المپيك برگزار شد.
به گزارش ايسنا، وزن كشي وزن 55 كيلوگرم كشتي فرنگي المپيك در سالن دانشگاه كشاورزي پكن برگزار شد كه حميد سوريان دارنده سه مدال طلاي جهان در دور اول برابر "ونلين ونكوف" نايب قهرمان سال 2006 اروپا از بلغارستان ميرود و برنده اين مسابقه با الوايس از پالائو رودررو ميشود.
اگر سوريان اين دو حريف را پشت سر بگذارد در يك چهارم نهايي احتمالا با نظير مانكيف روس مسابقه خواهد داد. پارك اون چول دارنده دو نقره و يك برنز جهان از كره جنوبي نيز در اين سمت جدول قرار دارد و در صورتي كه سوريان رقيبان دور مقدماتي را شكست دهد، در نيمه نهايي احتمالا با حريف كرهاي رو در رو خواهد شد.
روشنبايراماف آذربايجان تنها رقيب قدر وزن 55 كيلو است كه در سمت جدول سوريان قرار ندارد.
در اين وزن 19 نفر حضور دارند.
مسابقات سوريان از ساعت 6 صبح فردا(سه شنبه) به وقت تهران آغاز ميشود.