کسیییی جواب نمیده :(
کسیییی جواب نمیده :(
نقل قول:1- نمیدونم:31::31::31::31:نقل قول:
2- آره میتونی...خیلی ها این کار رو می کنند.مشکلی از این بابت نیست
با 30000 هزار میشه مهندسی (صنایع برق مکانیک کامپیوتر عمران شیمی) توی دانشگاههای غیرانتفاعی تهران (اطراف) و استانهای مجاور قبول شد
مثلا پارسال اخرین رتبه هایی که در مهندسی صنایع ایوانکی تونستن قبول بشه چند بودن
این رشته های کاردانی علمی-کاربردی دانشگاههای غیر انتفاعی رو میشه تا کارشناسی خوند؟
2 سال می خونی بعد باید کنکور کاردانی به کارشناسی امتحان بدی یا این که معدلت بالای 17 بشه یه راست از کاردانی بری کارشناسی (تو همون دانشگاهی که کاردانی رو خوندی کارشناسی رو هم بخونی البته اگه همون دانشگاه کارشناسی داشته باشه)نقل قول:
در تصحیح حرف ایشون باید عرض کنم که معدلت باید بالای 18 بشه(در موسسات غیرانتفاعی)نقل قول:
اگه از دانشگاه غیر انتفاعی همون ترم اول انصراف داده بشه باید پولی پرداخت بشه؟؟؟
یا پول شهریه همون ترم رو بر می گردونن؟؟
دانشگاه آزاد من شنیدم اگر انصراف بدی باید شهریه همه ی ترم های باقی مانده رو بدی
اگه مهندسی توی این شهر ها رو میخوای ، منم بعید میدونم...ولی یه توصیه و پیشنهاد خیلی مهم بهت میکنم ؛نقل قول:
تو 100 تا انتخاب داری...توی این 100 تا ، همه ی مهندسی های شهر های بزرگ( مثل شیراز و اصفهان و مشهد و زنجان و ارومیه) رو بزن ؛ به جز تهران....خدا رو چه دیدی ، شاید فرجی شد و توی یکی از همینا قبول شدی...دقت کن که چیزی رو از قلم نندازی:cool::5::cool::5::cool::5::14:
در غیرانتفاعی فقط پول شهریه ی همون ترم رو بدی کافیه:5::5::5:نقل قول:
ولی در آزاد هم فکر نکنم این گونه که شما میگید باشه :23::23::23::23::23:.....یعنی باید تا شهریه ی همه ی ترم های اون مقطع رو پرداخت کرد؟؟؟..بعید میدونم:18::18:
پست اشتباه...لطفا حذف شود
دوستان در مورد دانشگاه غیر انتفاعی ایوانکی ممنون میشم توضیح بدین.
چه جور دانشگاهیه؟ از همه نظر.
ممنون.