[QUOTE=Khan gholi;6640668]ببین ...نقل قول:
وقتی همه چی تموم شد رفتم دمه دفتر شهرداره ...
اما دو تا از اینا که شبیه کرایسیس هستن اونجا بهم میگم برگرد ...
رفتم پیش مارشال گفت فلان ...حالا موندم ...
Printable View
[QUOTE=Khan gholi;6640668]ببین ...نقل قول:
وقتی همه چی تموم شد رفتم دمه دفتر شهرداره ...
اما دو تا از اینا که شبیه کرایسیس هستن اونجا بهم میگم برگرد ...
رفتم پیش مارشال گفت فلان ...حالا موندم ...
[QUOTE=titanium_zarin;6643905]والا من اینجوری یادمه: بعد از اینکه جریان برق وصل کردی میای خبر خوش بدی به شهردار می بینی که سرباز های اثوریتی شهر رو گرفتند بعد میری پیش کلانتر بهت ماموریت میده میگه با اون ادمی که پشت کامپیوتر نشسته صحبت کنی یا اون ادم عضلانی که سمت راست جای اسلحه یا ادمی که توی انتهای راهرو پشت سر همین ادم وایستاده بری تو یک جایی یک قطعه که ماله این دستگاه واقع در خاک رو بر میداری پیشش(سه تا ماموریت اخر ماله ایناست)نقل قول:
اگر بازم نشد کل قسمت ماموریت رو به انگلیسیش برام بنویس ببینم چیزی پیدا میکنم یا نه
خیلی جالبه که تو این مرحله با این وسایل id رو بازسازی کردند و یه جوری قرار دادند که دیده بشه :
[QUOTE=titanium_zarin;6643905]دوست عزیز باید بری به resistance base اگه اشتباه نکنم.نقل قول:
محلش دقیقا جایی که وقتی با ماشین از شهر میری بیرون و وقتی وارد شهر میشی همون اول یک گاراژ هست دقیقا سمت چپت وقتی بری یک آسانسور بالا میاد . بعدشم که ادامه ی بازی ...
سلام .عجیب ترین فاینال یک بازی بود که دیدم
سلام بچه ها
من این بازی رو برای ایکس باکس گرفتم که 3 تا دی وی دی بود و یه مقدار قیمتش نسبت به بقیه بازی ها بالاتر بود.میخواستم بدونم کسانی که اینجا ایکس باکس دارن بیان بگن که برای اونا هم 3 تا دی وی دی بوده یا نه؟
آخه من بعضی وقتها دیدم بازی های pc رو عمدا رو چندتا دی وی دی میزنن و با قیمت های بالا میفروشن میخواستم بدونم یه همچین کاری رو روی بازی های ایکس باکس هم میشه انجام داد یا نه؟
salamنقل قول:
نه دوست من.این بازی واقعا روی 3 دیسک منتشر شده.مثل بازی l.a noire:20:
[QUOTE=alireza-01010;6653265]نقل قول:
من همینجا گیر کردم و میگه برو مارشال رو در resistance base ببین. این ادرسی که میگین رو من پیدا نمیکنم. از در شهر که میای بیرون پیاده یه در گاراژ بزرگ هست اما اصلا باز نمیشه. می تونید یه مقدار دقیق تر بگین. چون اگه بیرون از شهر مارشال رو بشه پیدا کرد تو map خودش جهت میده اما اینجا نمیده.
خب خدا رو شکر که واقعا روی سه تا دیسک منتشر شده!نقل قول:
اون زمان که پی سی باز بودم بازی هایی رو میدیدم که بعضا روی 4 یا پنج تا دیسک میزدن و با قیمت های بالا میفروختن.
راستی این بازی خیلی قشنگه اما چرا از تاپیکش انقدر کم استقبال شده؟
دوستانی که میگن پچ این بازی رو گرفتن (برای حل مشکل blurry texture) از کجا گرفتن چون هنوز در سایت خودش هم منتشر نشده!