عزیز مشکلت با سپنتا چی هست؟نقل قول:
بگو شاید بتونم کمکت کنم
من هم مشترک سپنتا هستم
شاید مشکل شما رو قبلا" من هم داشتم و در این مورد تجربه داشته باشم بتونم کمکی کنم
Printable View
عزیز مشکلت با سپنتا چی هست؟نقل قول:
بگو شاید بتونم کمکت کنم
من هم مشترک سپنتا هستم
شاید مشکل شما رو قبلا" من هم داشتم و در این مورد تجربه داشته باشم بتونم کمکی کنم
مشکلش رو که گفته!نقل قول:
فاصله ی بیش از 5 کیلومتر تا مرکز مخابراتی
باید به شرکتهایی در خواست بدی که بتونن ADSL2 بدن . اصلا اسم شرکت مهم نیست
نقل قول:
چراغ ADSL مودم من همش چشمك مي زنه ولي هي تند و كند ميشه اين چشمك هاش!!
سپنتا كه اومد از دم در خونه هم چك كرد و اونجا هم مودم آپ نشد و گفت كه ميرم مخابرات از اونجا چك مي كنم،وقتي رفت زنگ زد گفت اينجا خوب خوب مودم كار مي كنه و من مسير رو كه بررسي كردم و كيلومتر ماشين رو ديدم فاصلت از مخابرات زياده و بيشتر از 5كيلومتر هست و به خاطر همينه،گفت كه مخابرات چك كرده جايي از كابل شما هم مشكل نداره!!
ولي يه چيزي هست كه من بهش مشكوكم اينه كه سرعت اينترنت ديال آپ من از 21.6 تا 24 و كمتر هست و هيچ وقت از اين بيشتر نميشه!! ولي بقيه ي واحدهاي ساختمون سرعتشون بالاست!!!!!!!!!!!!:13:
حالا مي خوام پول رو از سپنتا بگيرم به يه شركت ديگه مثه پارس آنلاين يا داتك سفارش بدم ببينم اونا چيكارش مي كنن!!:19:
راستي يه مخابراتي هست كه 2 چهار راه از ما بالاتره ولي مركز مخابراتي ما يه مركزي كه خيلي دوره بيشتر از 5 كيلومتر!!!!!! آيا مي تونم خطم رو از اين مخابرات به اون يكي انتقال بدم يا حداقل با يه خطي عوضش كنم؟!!!
نقل قول:
دوست عزيز من تا اونجايي كه ميدونم فقط شاتل ADSL2+ ميده كه اون هم به مركز مخابراتي ما خدمات نميده!!!!!:18::19:
دوست عزیز فرهاد احیانا منظورت 21 کیلو بایت هستش یا کیلو بیت ؟؟؟؟؟
آیا سرویس ADSL نوع + و +2 و ... هم ارائه می كنید ؟نقل قول:
تجهیزات شركت داتك قابلیت ارائه سرویسهای ADSL ، ADSL 2 را دارا است که در موارد مورد نیاز برای مشترک از این خدمات استفاده می شود.
البته ممکنه ادعای بی اساس کرده باشن و نتونن 2 رو بدنکد:http://www.datak-telecom.com/id/faq_/#
ولی شما دنبال یک عامل پیچیده و ناشناخته نباش! اگر واقعا طول کابل شما ازمرکز مخابراتی بیش از 5 کیلومتر باشه شرکت ایکس و ایگرگ فرقی نداره
البته من بطور 100% نمی تونم بگم که ورژن 2 مشکل شمارو حل میکنه ولی به احتمال زیاد تنها راه حل سیم مسی همین باشه(در ایران)
----------------------
DSL فناوری است که تقریباً وابسته و حساس به مسافت است، به این معنی که هرچقدر طول اتصالات (فاصله میان مشترک تا فراهم کننده خدمات) بیشتر باشد، کیفیت سیگنال ها و سرعت ارتباط کاهش می یابد. بنابراین خدمات ADSL محدودیتی دارند که حداکثر مسافت میان مودم و ISP را تا تقریباً 5 کیلومتر محدود می نمایند، چنانچه با افزایش فاصله از میزان یاد شده، مشترکین نمی توانند از حداکثر سرعت ممکن بهره مند گردند.
کد:http://www.-----------.net/itf/thread-t-1038.html
چرا وقتي ما اشتراك اي.دي.اس گرفتيم فقط يه بار پول فعالسازي داديم ولي حاهاي ديگه ميبينم دو تا هزينه فعالسازي دارن
آي اس پي به ما درباره نويزگير و نصب و اينجور چيزا نگفت
مودم رو گرفتيم و با كابل شبكه وصلش كرديم به كامپيوتر و كانكت شديم .. ديگه نه خبري از نصب مودم بود نه تنظيماتي چيزي
یک نمودار خیلی بی نظیر هم پیدا کردم مخصوص شما :
تاثیر سرعت بر adsl ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
معمولا ديال آپ kbps هست ديگه منظور منم همين بود:31::10:
نقل قول:
بايد تماس بگيرم و قيمت بپرسم چون اگه قيمتش بخواد خيلي زياد باشه يه خط تلفن از مركز مخابراتي نزديك تر بگيرم بهتره:10:
مرسي