ممنون میشم بگید کجا حداقل نصف پول ثبتنام را به پشتیبان میدهند و شما از کجا متوجه شدید؟!!نقل قول:
این حرف شما یعنی هر پشتیبان به طور متوسط 600.000 تومن ماهیانه حقوقش هست:31:
ممنون میشم بگید کجا حداقل نصف پول ثبتنام را به پشتیبان میدهند و شما از کجا متوجه شدید؟!!نقل قول:
این حرف شما یعنی هر پشتیبان به طور متوسط 600.000 تومن ماهیانه حقوقش هست:31:
فکر نکنم به هیچ وجه این حرف شما درست باشهنقل قول:
میدونید همین پشتیبانا چقدر از پول ثبت نام کانونو بر میدارن؟
حداقل نصفشو...
خب آدم حرسش میگیره این همه بیخود پول بده...
این حرف درست نیست. پشتیبان من سال قبل توی آخرین آزمون گفت که پولی که به پشتیبانها میدن براساس نفر/آزمون هست. یعنی هر پشتیبان بر اساس تعداد افرادی که زیردستش هستن و در هر آزمون حاضر میشن پول میگیره. درست یادم نیست ولی گفت برای هر نفری که توی آزمون شرکت کنه حدود 700 800 تومان در نظر میگیرن. توی هر ماه هم 2 آزمون برگزار میشه که اگه متوسط هر پشتیبان 30 نفر دانش آموز داشته باشه و هیچ کس غایب نشه!!! میشه 42000 تومان در ماه.نقل قول:
برای همین پشتیبانها قبل هر آزمون زنگ میزنن که غیبت نکنید و ...
منم با شما موافقم
هر پشتیبان به اندازه تعداد نفر/ ازمون حقوق میگیره
اما این که زنگ میزنن تا غیبت نکنیم تنها برای حقوق خودشون نیست
این ازمون ها به هم مرتبط هستن اگر یکیشو غیبت کنیم مسلما رو ازمون بعدیمون خیلی تاثیر داره و این تلفن ها برای عدم افت خودمون هم هست
از اون حرفا بودا دختر خاله من میخواست پشتیبان بشه یه حساب کرد دیدی باید یه چیزی هم بده به اونا جدی میگما خیلی مسخره بود وقتی حساب کردنقل قول:
میدونید همین پشتیبانا چقدر از پول ثبت نام کانونو بر میدارن؟
حداقل نصفشو...
خب آدم حرسش میگیره این همه بیخود پول بده...
همون کارگری بهتره به خدا
شرمنده اگه اشتباه کردم...
حالا چرا میزنین؟
من از یکی از دوستان شنیده بودم...
در ضمن چون من از دست پشتیبانم خیلی شاکی بودم...
آخه خیلی .... و .... بود
تنها کاری که میکرد این بود که دو هفته یه بار مکان آزمون رو بم میگفت
اره دیگه همینه
اما من همون اول بهش گفتم من حتی یه دونه مشاوره هم نمیاما گفت مگه میشه نه بابا نمیزارمو از این حرفا بعد من گفتم باشه یه بار گیر داد گفت باید بیای و اینا نرفتم حساب کار اومد دستش بعد دیگه میگفت فلان وقت مشاوره اس اما تو که نمیای پس هیچی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
نقل قول:
چی؟!!!!
همه یا فارغ التحصیلا رو؟
مرکز شهرما معدل 15 هم بورس کرده
یکی هست که 5 تا از درسای دومشو داره ولی بورسیه شده! (تغییر رشته داده)
کس دیگه ای نیست که اطلاعات دقیقتری داشته باشه؟
تو شهر ما زياد كاري به درس نداشتن بيشتر ملاكشون پارتي بود فقط يكي از زرنگا رو بورسيه كردن!!!نقل قول:
من دیروز رفتم نمایندگی قلم چی میخواستم ثبت نام کنم و برنامه اش رو ببینم ، بعد یکی دیگه اومده بود کتاب ابی چند سال پیش رو داشت و میخواست عوض کنه:18: واقعا تو قلم چی میشه کتاب چند سال پیش رو بدی و کتاب نو تحویل بگیری ؟؟؟ :18: