سلام
چطوری میشه تاریخ تولدم رو به اینگلیسی بفهمم
من 66.10.29 به دنیا اومدم
Printable View
سلام
چطوری میشه تاریخ تولدم رو به اینگلیسی بفهمم
من 66.10.29 به دنیا اومدم
سلام
تاریخ تولد شما:
19 January
1988
1988/1/19
از روی تقویم می تونی ببینی چون سال میلادی و هجری هر دو شمسیه و بر هم منطبقه . فقط امسال چون سال کبیسه هست، روزها یک روز عقب تره که میشه 18 ژانویه ولی در هر سال دیگه ای به جز سالهای کبیسه 19 ژانویه هست که همون درسته.
در صورت تمایل میتونید از این مبدل تاریخ استفاده کنید
کد:http://www.rismoon.com/dateconvert-fa.html
خب فرقش همون بحث " هر گردی گردو نیست" هستش دیگه ... درگیر الفاظ نمی خوایم بشیم ... اسم خاص یعنی چی؟ ... یعنی ایران - محمد - دیوید - عیسی ... مثلا a mohammad داریم ؟ ... یا the iran داریم ؟ (بجز همون حالات خاص کشورها که گفتم طبیعتا) .. ولی گردو - درخت - میز - ... noun هستند و می تونن الی ماشالاه هم article بگیرن ...نقل قول:
//
در مورد مثالها : خب من خودم گفتم که بیشتر بحث رسم و رسوم هست تا قواعد گرامری ... اونطورکه من فهمیدم و توی چندتا مثلا پست قبلی ام هم گفتم ، وقتی که فعل و اسم در کنار هم یه جور ترکیب رو بوجود بیارن ، میشه article ها رو انداخت ... دقیقا مثلا تیتر اخبار و روزنامه ... اگه دقت کرده باشید ، همیشه article هایی مثل the رو حذف می کنن ... مثالهای اون پستم هم یه همچین حالتی دارن ...
به نظرم در جمله اولی an interesting درسته و در جملات مربوط به TV هم مشکلی نمی بینم .. چه اشکالی داره که اولی بخاطر اینکه بحث tv کلیه ، بدون the بیاد و دومی چون در مورد یه TV خاص حرف می زنه از the استفاده بشه ؟ (همونطور که دوستمون SCYTHE گفت)
سلام دوستان
من میخواستم زبان انگلیسی رو خوب یاد بگیرم متاسفانه کوچیک که بودم زیاد دمبالش نبودم توی کنکور هم بد نزدمش حدود40 درصد اما میخوام خیلی قوی بشم.
توی دانشگاه هم انگلیسیشون به درد نمیخوره و من میخوام خوبه خوب یاد بگیرم به طوریکه وقتی فیلم نگاه کنم کاملا بفهمم.
توی دانشگاه هم از صبح تا بعداز ظهر که ساعت 6 هست سر درس هستم رشته ی درسی من هم یه جوری هست که به زبان انگلیسی هم نیاز دارم از طرفی وقت برای کلاس رفتن هم ندارم.
چه راهی پیشنهاد میکنید؟یه سی دی نصرت 2 گرفتم به نظر شما خوبه؟
چطوری شروع کنم؟میخوام حرفه ای یاد بگیرم
سلام
من دامنه لغات انگلیسیم بد هم نیست
میخواستم بگم سایتی هست که متن و صدای متن رو گذاشته باشه
میخوام که مکالمه و قدرت درک کلمات خودم رو بالا ببرم
اگر متن هاش طبقه بندی شده باشه و از مبتدی تا پیشرفته باشه که عالی میشه
توی تاپیک های دیگه چند تا بود که بیشترش، پیشرفته بود
(فیلم هم داشته باشه که عالی میشه)
ممنون
سلام من میخواهم انگلیسی رو یاد بگیرم جوری که حتی به راحتی معنای فیلم رو بفهمم و بتونم بدون دوبله متوجه بشم.
متاسفانه درسهای دانشگاهم جوری هستش که از صبح تا ساعت 6 عصر هستش یه چهارشنبه پنجشنبه هم خالی هستش که بیمارستان شیفت دارم.
توی رشته ی من انگلیسی خیلی واسم مهمه اما انگلیسی ما تخصصی هستش من میخوام مکالمه و شنیداری خیلی خوب بشه.
چه راهی رو به من پیشنهاد میکنید سطح انگلیسی من متوسط به پایین هستش یه سی دی نصرت2 خریدم به نظر شما خوبه؟
چه کار باید بکنم؟
با سلام
من دنبال يه متن 15 ديقه اي ميگردم يعني اگه بخوايم از روش بخونيم 15 ديقه طول بکشه در مورد يه موضوعي باشه که خيليم سخت نباشه ابته خيلي اسونم نميخوام ولي خوب خيليم سخت نباشه.
.گفتم اينجا دوستان زبانشون خوبه حتما از اين موضوعا دارند.
با تشکر
من نیاز به یک مترجم دارم
من مترجمی اشنا به لغات تخصصی نرم افزار 3بعدی مسل مایا
می خواستم
لطفا به ادرس من تماس بگیریدegoldid1@gmail.cam
به طور مسال بطونی اینو ترجمه کنه
Learn an artist-friendly workflow to creature rigging and a solution-based approach to building controls for faster animation in Maya. Contains over 6 hours of project-based training for setup artists learning new methods of rigging multi-limbed…