خوب این کاملا طبیعی هست که خیلی از نکات رو با همین بحث ها و آزمون و خطاها متوجه می شویمنقل قول:
کلا فایده بحث در همینه...
Printable View
خوب این کاملا طبیعی هست که خیلی از نکات رو با همین بحث ها و آزمون و خطاها متوجه می شویمنقل قول:
کلا فایده بحث در همینه...
سلام برادرا :دی
شما طبق چه منبعی دارید این حرفا رو می زنید ؟؟
انشاا...ـه که حدس نمی زنید ؟ : دی
اون از Help خود اچ پی بود اینم مقاله ای توی خود سایت dell :
کد:http://content.dell.com/us/en/business/d/sb360/How-can-I-maximize-my-mobile-computer%27s-battery-life.aspx
نقل قول:
For new notebooks, the industry standard suggests you give the battery a full charge. Then, drain the battery completely. Repeat the process at least two or three times. This helps establish a memory line and conditions the battery to hold the maximum charge possible. To prolong the battery's overall life, it is also appropriate to disconnect the battery from your notebook if it will be plugged in for extended periods of time.
البته این مقاله حرفی از AC Power نزده ولی می گه باطری را حتما تا 100% شارژ کنید و تا ته خالی کنید و اگه زمان زیادی باهاش کار نمی کنید باطری را از تو لپتاب جدا کنید.
منظورت باتریه :20:نقل قول:
دوستان میگن تو ایران که برق کم و زیاد میشه یا مدام در حاله رفتو آمده :41:به سیستم بدون باتری و متصل به برق شهر می تونه آسیب بزنه من چنتا پست قبل تر یه متنی گذاشتم که نویسنده پیشنهاد داده بود باتری را جدا کنید ولی نویسنده تو مملکت ما زندگی نمی کنه که :21:
سلامنقل قول:
خوب اگه مشکلو از نوسان برق می دونید که یه محافظ سر راه لپتاب بزارید دقیقا همین کارو می کنه ...
اگه نوسان برق زیاد بود برقا قطع میکنه .
درباره برق رفتنم یه دستگاهی هست اسمشو نمی دونم : دی ، اونم می زنی بهش وقتی برق میره تا 5 دقیقه شارژ داره توش ، می تونی قطعش کنی و باطری خود لپتابو بزنی توش
البته خرج این دو تا بیشتر از 10 تومن نمیشه
سلام
بچه ها یه راهنمایی کنید بنده را:
بنده الان به این نتیجه رسیدم زیاد با باطری کاری ندارم با برق مستقیم کار میکنم
حالا نهایت 2 هفته یه بار
چیکار کنم این باطری را خالی کنم کلن یا بزارم یه مقدار پر باشه؟
باطریم 9 سل هست( دل وسترو 1520)
ممنون
من بهت پیشنهاد میکنم 40% شارژ کن و باتری را جدا کن اگرم بابت نوسان و رفتو آمد برق نگرانی باتری را جدا نکن با زدن Fn و F2 همیشه باتری را رو 40 نگه دارنقل قول:
تو این مقاله نمی گه همیشه این کارو بکنید ( Repeat the process at least two or three times) فکر کنم منظورش یه چیزی شبیه همون کالیبره خودمون استنقل قول:
ولی می گه باطری را حتما تا 100% شارژ کنید و تا ته خالی کنید
چه جالب من نمیدونستم این دکمه این کار را میکنه خودش همیشه رو 40 نگه میداره؟نقل قول:
من بهت پیشنهاد میکنم 40% شارژ کن و باتری را جدا کن اگرم بابت نوسان و رفتو آمد برق نگرانی باتری را جدا نکن با زدن Fn و F2 همیشه باتری را رو 40 نگه دار
راستی نوسان برق چه اشکالی داره من محافظ برق سر راهش گذاشتم از این دیجیتالی ها
نقل قول:
درباره برق رفتنم یه دستگاهی هست اسمشو نمی دونم : دی ، اونم می زنی بهش وقتی برق میره تا 5 دقیقه شارژ داره توش ، می تونی قطعش کنی و باطری خود لپتابو بزنی توش
دمت گرم اسمش را پیدا کن چون UPS قیمتش گرون در میاد
سلامنقل قول:
اگر منظور شما حرف های من هست در صفحات قبل لینک های معتبر هم گذاشتم (از مهندسان vaio و ...)
ولی همونطور که می بینید نظرات دیگری هم وجود داره که شما لینک دادید
پس در نهایت باید با عقل و تجربه خودمون یک راه رو انتخاب کنیم که به نظر من (1) خارج نکردن باتری و (2) نگه داشتن در شارژ 40 تا 80 درصد بهترین کار هست
هر ماه هم یک بار باتری رو کالیبره می کنم تا ظرفیتش رو از دست نده
حالا از نظر شما حتی اگر نگه داشتن باتری در لپ تاپ باعث کاهش عمر باتری بشه این منطقی تر نیست که کل لپ تاپ رو فدای یک باتری نکنیم؟
اگر باتری رو جدا کنیم و بعد دچار مشکل بشیم چه کسی پاسخگو خواهد بود؟
شارژد به 40 که رسید این دگمه را بزننقل قول:
چه جالب من نمیدونستم این دکمه این کار را میکنه خودش همیشه رو 40 نگه میداره؟