من که اونجوری کردم رفت تو بازی :-??
Printable View
من که اونجوری کردم رفت تو بازی :-??
سلام دوباره برگشتم روي EASY تموم كردم مدت بازي رو 1 ساعت و 10 دقيقه داد يعني تا اين حد كمه و اگه بتوني 1 ساعت و ده دقيقه بكوب بري جلو و Movie هارو اسكيپ بزني تموم ميشه البته روي ايزي هم خيلي راحت ميشه تموم كرد ولي يه چيزي شايان ذكر هست و قابل توجه ما تو قبليه اصلا نميتونستيم با نوماد انس بگيريم چون احساس نميكرديم كسي هست واسه خودش چون اصلا به حالت سوم شخص نميرفت و تا پايان بازي خودمونيم. ولي سايكو كه تو اين جديده هستيم بعضي اوقات تو Movie ها به حالت سوم شخص مي ريم و از نزديك مي بينيم مثلا وقتي با كسي در گير ميد مي تونستيم ببينيم و حركاتش و عصباني شدن هاش خيلي تاثير گذار هست و آدم خود به خود وقتي ميبينه كه در قالب چه شخصيتي هست يه حس عجيبي به آدم ميده. وقتي هم ميبينه سايكو يك شخصيت باحال و جذاب هست و مردونگي خاصي تو چهرش هست آدم حس و روحيه عجيبي ميكيره من كه از اين ابتكار عمل خوشم اومد در داخل بازي اول شخص هستيم و در جاهايي كه Movie نشون ميده به حالت سوم شص سايكو رو ميتونيم ببينيم. راستي يه ايروني هم تو بازي دست داشت ( آتيلا بانكي )
كسي شركت پرك Parak Softwar رو ميشناسه؟؟؟؟؟؟؟ بازي رو آورده؟؟؟؟؟
جاي تو باشم مال كبير سافت رو ميخرم چون هم نسخه اش 2 زبانه و كم حجمه و هم نصبش رو دستكاري نكرده و كرك هاش هم بدون ايرادهنقل قول:
آخه توي كرمانشاه كبير سافت نميدونم كجاست...........اصلا نمايندگي داره؟؟؟؟؟؟ بعد من نميخوام به اينترنت وصل شم فكر كنم مال پرك رو بخرم اينو نخواد.نقل قول:
دوستان من ميخوام گرافيكمو عوض كنم 4850 بخرم.......ميخواستم ببينم اين كارت ميتونه crysis و farcry 2 رو بهتر اجرا كنه يا 9800 ؟؟؟؟؟؟؟فقط جان مادرتون نگين برو فلان تايپيك...........
9800 Geforce خیلی بهتره با یه رم 2گیگ دیگه کارت حل حل میشهنقل قول:
همشهری برو از میرداماد بگیر .نقل قول:
اسم مغازش هم آیرین هست .
یکی از دوستام از اونجا گرفته و سالمه .
باز بحثش شروع شد ...نقل قول:
شما یه سر به انجمن سخت افزار بزن و نتایج رو ببین که مثلا بین 9800 و 4850 مقایسه شده بعد خودت تصمیم بگیر...
من 4850 نسخه هایی که اورکلاک شدن رو پیشنهاد میدم
دوست من اینجا قسمت مخصوص این بازی هست شما به این انجمن مراجعه کنین و سوالتون رو اونجا مطرح کنین مطمعن باشین زودتر به جواب میرسید و دقیق تر:نقل قول:
دوستان من ميخوام گرافيكمو عوض كنم 4850 بخرم.......ميخواستم ببينم اين كارت ميتونه crysis و farcry 2 رو بهتر اجرا كنه يا 9800 ؟؟؟؟؟؟؟فقط جان مادرتون نگين برو فلان تايپيك...........
و سر انجام بالاخره من هم بازی رو گرفتم.کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=249
اولا که گرافیک خفن رفته بالا.توی حالت enthusiast بدون aa و رزولوشن 600*800 33 تا 35 فریم میگیرم البته بعضی جا با توجه به محیط بالاتر هم میره.بعضی جا ها هم مثل کریسیس قبلی یه تیک کوچیک داره که فقط یک ثانیه بعد درست میشه.کلا به نظر من یک زره رونتر اجرا میشه.هنوز اولاش هستم.