نرم افزار Foxit PhantomPDFنقل قول:
نرم افزار Foxit PhantomPDFنقل قول:
با nitro pdf نمیشه؟کجاش باید برم؟نقل قول:
من در حال حاضر اون نرم افزار رو نصب ندارم روی سیستم دقیق اطلاع ندارم این قابلیت رو داره یا نه ولی Nitro PDF نرم افزار خیلی خوب و کاملی هست باید داشته باشه تو منوی View دنبال این مورد بگردیدنقل قول:
اما تو نرم افزار Foxit PhantomPDF
منو view و بعد گزینه Rotate View ر باید بزنید
یکی از دوستام گفت یه نرم افزار پیدا کرده که pdf فارسی رو تبدیل به word میکنه ،
میگه 100 صفحه رو تو چند ثانیه کرد
سلام چطور عکس های موجود در یک پی دی اف را خارج کنیم
سلامنقل قول:
از نرم افزاری که توی این آدرس گذاشتن استفاده کنین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6750081#post6750081
سلام.
من چند فایل pdf دارم که نوشته هاش قابل select کردن نیستند. یعنی از صفحات کتاب اسکن شده و pdf شدند. حالا من میخوام توی این فایل pdf سرچ کنم، که خب مسلما نمیشه. باید چیکار کنم؟
( readiris دارم، pdf رو باز نمیکنه. یک نرم افزار pdf to word دارم که اونم عین همون اسکن ها رو تبدیل به picture میکنه و میاره توی word (که به درد من نمی خوره، چون باز هم قابل سرچ نیست). )
من مشکلم اینه که میخوام درون محتوای pdf سرچ کنم.
سلام متن پی دی اف را که کپی می کنم و داخل ورد پست می کنم متن رابرعکس نشون میده چرا؟ البته قبلش نرم افزار تبدیل پی دی اف به ورد رانصب کرده بودم ولی بعد انیستال کردم. ممنون میشم کمکم کنید
نقل قول:
این موضوع بیشتر برمیگرده به مباحث مرتبط با ماکروسافت ورد
شما متنتون رو اگر انگلیسی هست باید Left-To-Right text direction کنید و اگر فارسی هست Right-To-Left text direction
گزینه مورد نظر رو با چپ چین و راست چین اشتباه نگیرید
شکل زیر رو دقت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون منبع شما تصویر بوده هیچ کاریش نمیشه کرد معمولا مخصوصا اگر فارسی باشه متنتون که سخت تر میشهنقل قول:
اگر انگلیسی باشه با نرم افزار های OCR احتمالا بتونید متن رو بصورت txt استخراج کنید
نرم افزار Readiris Corporate ادعا داره که میتونه این کار رو انجام بده ولی من خودم به شخصه تست نکردم