سلام
دوستان می خواستم بدونم دانشگاه آزاد ماهشهر برای کارشناسی ارشد مهندسی شیمی چه گرایش هایی داره...
متشکرم...
Printable View
سلام
دوستان می خواستم بدونم دانشگاه آزاد ماهشهر برای کارشناسی ارشد مهندسی شیمی چه گرایش هایی داره...
متشکرم...
دوستان من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته مکانیک ساخت وتولیدم میخواستم ببینم برای ارشد تو مکانیک کدوم گرایش بهتره دوم اینکه من دنبال سوالای سالای قبل کنکور ارشدم سوم : دنبال یه آموزشگاه خوب چون من شنیدم کلاسهائی رو که دانشگاهای ارشد میزارن خوبه و آخر دنبال جزوه های کنکور ارشد امیر کبیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :thumbsup:
لطفا يه نفر كه دانشجو يا فارغ التحصيل اين رشته هست در مورد اين رشته ، بازار كار ، بهترين منابع و در كل اينكه ايا اين رشته رو توصيه ميكنيد يا نه ، راهنمايي كنه؟؟؟
سلام .
دوستان امروز نتايج كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اومد ؛ البته تكميل ظرفيت !
ميخواستم ببينم بايد ثبت نام ميكرديم واسه تكميل ظرفيت ؟
من هرچقدر مشخصات ميزنم پيغام ميده " كارنامه موجود نيست " :(
نه دوست من ثبت نام نداشت وقتی پیام می ده "کارنامه موجود نیست "یعنی تو تکمیل ظرفیت قبول نشدین.متاسفمنقل قول:
دوستان سلام
هر کی اطلاعاتی در مورد آزمون کارشناسی ارشد اقتصاد از قبیل منابع امتحانی،منابع مطالعاتی،طراح سوالات و... داره لطف کنه و اینجا بذاره.
من دانشجوی رشته مدیریت دولتی ام.آیاامکانش هست که برای فوقم رشته مهندسی صنایع رو بخونم؟خیلی این رشته رودوست دارم:37:اگه امکانش هست چه درسایی روبایدخودم بخونم:20:
سلامنقل قول:
بله می شه برای مهندسی صنایع شرکت کنی باید منابعش رو از سایت سنجش و یا دفترچه آزمون کارشناسی ارشد که تو آبان ماه منتشر می شه گیر بیاری
ممنون ازراهنمایی شما:11:خیلی خوشحالم کردید:26:منم اطلاعات محدودی مربوط به ضریب دروس وظرفیت پذیرش رشته یاقتصاددارم(سال88) که به صورت یک جدوله اما اگه میتونیدراهنمایی ام کنیدکه ازطریق همین سایت براتون بفرستمش.هرکاری کردم نتونستم:19:
با سلام
من علاقه مند شدم در کنکور ارشد گروه علوم انسانی در یکی از رشته های زیر شرکت کنم و ادامه تحصیل بدم.
1.مدیریت آموزشی
2.تکنولوژی آموزشی
3.تحقیقات آموزشی.
ابتدا منو راهنمائی کنید در انتخاب یکی از این سه رشته.لطفا روی 2 موضوع تکیه کنید الف) درصد امکان قبولی ب) راحتی یا سختی رشته پس از قبولی. و به یه چیز توجه نکنید : بازار کار!!!
چون من کاری به بازار کارش ندارم.
و دوم اینکه برای آزمون چه کتابهائی رو از چه نویسنده و انتشاراتی باید بخونم.
نکته : رشته کارشناسی من علوم انسانی نیست
متشکر.