سلام . به نمايندگي كه نشون دادم گفت از گيربكس هست. بالاي 110وپايين 85 صدا نمياد.
Printable View
سلام . به نمايندگي كه نشون دادم گفت از گيربكس هست. بالاي 110وپايين 85 صدا نمياد.
پس ممکنه از بولبرینگ ها باشه. ( بولبرینگ های گیربکس یا دیفرانسیل)نقل قول:
سلام
آقا سوزوکی یکی از دوستان یه مشکل خورده یعنی یاتاقان زده !!!
کسی میدونه کجا میشه یه میل لنگ براش گیر آورد؟
رفتیم ایران خودرو میگه 1/500/000 ولی میگن قیمت اصلیش 400/000 باید باشه .
آیا کسی وارد کننده خاصی نمیشناسه که قیمت درست بده؟
متاسفانه یک سری از خودروها مثل همین ویتارا یا گل انحصاریه!
خیلی کم میتونی قطعاتش رو پیدا کنی!
ولی اگر اوازمش جایی پیدا بشه,خیابون سورنا تو سهروردیه!
همون خیابونی که لوازم لوکس و اسپرت میفروشن.
ولی بعید میدونم میل لنگ یه ماشین 35 ملیونی 400باشه!
سلام دوستان آخر ما نفهمیدیم کدام از این 5 روش روش ریست یا کالیبره کردن یا ریست دریچه گاز یا بقول بعضی ها تجدید حافظه ECU (7.4.4) تیپ 5هست.؟؟؟؟؟
خواهش می کنم در این مورد با دقت اطلاع بدهید.
متشکرم
-1-
اول سوئچ ماشینت رو 10 ثانیه باز کن، بعد 10 ثانیه ببند بعذ از 10 ثانیه پاتو تا آخر رو پدال نگه دار و همونطور سوئیچ رو کامل باز کن و 20 ثانیه صبر کن و بعداز 20 ثانیه سوئیچ و ببند و استارت بزن.
-2-
برای 7.4.4 ECU
1- سوئیچ باز ، 5 ثانیه مکث، سوئیچ بسته، 10 ثانیهمکث
2- سوئیچ باز 10 ثانیه مکث، پدال گاز تا آخر فشرده، سوئیچ بسته و با همونحالت نگه داشتن پدال تا ته 20 ثانیه مکث و بعد پدال آزاد .
3- سوئیچ باز، 10ثانیه مکث، استارت و روشن کردن موتور بدون گاز دادن!
الان یه چند دقیقه صبرمیکنیم تا موتور تو دور آرام کار کنه و دمای موتور بیاد بالا رو حوالی 90. تو اینمدت اصلا گاز نمی دیم بعد هم حتما موتور رو خاموش کنید.
-3-
ربع سرباطريت رو بكن ..... بعد وصلش كن
روشن نكن
پدال گاز فشارنده
سوييچ فقط باز 10 ثانيه
سوييچ بسته 15 ثانيه
دوباره سوييچ باز 10ثانيه
پدال تخته گاز 20 ثانيه
پا از رو پدال برداشته 10 ثانيه
سوييچ بسته 15 ثانيه
استارت بزن و روشن كن
هيچي اضافه روشن نكن ... حتي پخش و كولرو چراغ و ....
تك سرنشين خودت بشين ....در مسيري كه نه سربالايي هست و نه سرپاييني دنده يك و دو سه رو تا 6000 پر كن
-4-
برای کالیبره کردن دریچه گاز ( و نه پدال )
1- سوئیچ رو حداقل 10 ثانیه باز بگذارید ( بدون روشن کردن موتور ) در طی این پروسه 10ثانیه بهیچوجه سوئیچ بسته نشه و ضمنا" پدال گاز رو فشار ندید.
2-سوئیچ رو به مدت 15 ثانیه ببندید ( در طول این مدت بهیچوجه سوئیچ رو باز نکنید....اگه بازکنید کلتنظیم بهم میخوره! )
حالا برای کالیبره کردن پدال گاز :
1- پدال رو بدونلمس کردن در موقعیت آزاد قرار بدید
2- سوئیچ رو باز کنید و بدون مکث زیاد بعد ازباز کردن سوئیچ پدال رو تا انتها فشار بدید ( اگر کف پوش مزاحم حرکت کامل پدال میشهموانع از این قبیل رو قبلش بر طرف کنین ).
3- پدال رو کاملا" رها کنین
4- حالا موتور رو روشن کنید ( مجددا" بدون فشار دادن پدال )
تمام
-5-
تجدید حافظه در خودرو های با ECU از نوع Bosch 7.3:
ابتدا باید به وسیله دیاگ کد های عیب و یا در سایر دستگاه ها که خوده عیب رو نشون میدن خوانده و عیب مورده بحث رو بر طرف کنید.سپس به ترتیب کار های زیر رو انجام دهید.
1-سویئچ رو به مدت 10 ثانیه ببندید.
2-سوئیچ رو به مدت 10 ثانیه باز کنید.
3-ماشین رو بدون اینکه گاز دهید روشن کنید.
4سوئیچ رو به مدت 10ثانیه ببندید.
5-سوئیچ رو به مدت 10 ثانیه باز کنید.
6- خودرو رو روشن کنید و به مدت 10ثانیه به ماشین گاز ندهید.
7-موتور رو گرم کرده تا به دمای کاری رسیده و فن ها شروع به کار کند.
8-سوئیچ رو ببندید.
9-استارت بزنید
10- بعد از استارت خودرو گاز ندهید تا خودرو در دور ارام کار کند.
11- بعد از این مرحله شروع به رانندگی در یک بازه زمانی 10 دقیقه ای کرده و در چند حالت رانندگی سریع و اروم خودرو رو برانید سپس دور موتور رو به بالای دور موتور 4000 دور برده و سپس در طی یک بازه چند ثانیه ای سرعت ماشین رو کاهش بدید.
بعد از اتمام کار دوباره خودرو رو به دیاگ وصل کرده اگر خطایی مشاهده نکردید که کار تموم شده اگرنه که دوباره تجدید حافظه رو انجام دهید.
نکته ای که مد نظر هست در زمان انجام تجدید حافظه خودرو تک سرنشین باشد و خیابان و جاده هم هیچ گونه شیبی نداشته باشد. و کلا بر روی خودرو بار اضافی وارد نباشد.
سلام
من تقریبا 2 هفته پیش تقریبا 3 تا اب باطری از اون بطری کوچیک ها ریختم توی باطری ماشین
بعد از تقریبا 3 روز دیگه ماشین با یکبار استارت روشن نمیشد و مجبور بودی چند تا استارت بزنی تا روشن بشه .
اما من با یک نیش گاز و استارت روشن میکردم .
اونموقع که نگاه کردم دیدم روی باطری خیس هستش . احتمال دادم اب باطری زیاد ریختم به خاطر همین یه مقدارش را پس میده
به نظر شما به خاطر این که اب باطری زیاد ریختم ماشین با یک استارت روشن نمیشه .
به نظرتون ابش را مقداری خالی کنم یا اشکالی نداره خودش درست میشه .
مرسی
مهدي جان شما نوع خودرو رو ذكر نكرديً
باطري مال چند وقت پيشه؟
درهاي سوراخ باطري رو محكم كردي؟
سلام سورنا جاننقل قول:
ماشین پیکان مدل 83 هستش . از همون اول هم همین باطری روش بوده . اره بابا اینقدر سفت کردم که اصلا باز نمیشه :دی
حالا میخوام بدونم یک مقدار بگذره خودش مشکلش حل میشه یا اینکه با یک سرنگ مقداری از ابش را بکشم . البته من به اندازه اب توش ریختم .
یک سوال هم این بود که الان تقریبا یک ماه هستش که وقتی توی گرما بیرون میرم ماشین شروع به وز وز کردن میکنه . ماشین انژکتوری هستش .
یکی میگه چون انژکتوری هست این طوری هستش .
یکی میگه از پمپش هستش .
فقط توی گرما این طوری میشه .
مرسی :)
فكر كنم باطري فاسد شده ديگه....از سال 83 خوب جواب داده بهت والا :دينقل قول:
از همون اول هم همین باطری روش بوده
كجاي ماشين وز وز ميكنه؟؟؟ موتور يا گيربكس و ديفرنسيال؟
باطری رو فکر کنم باید عوض کنی البته میتونه از خود استارت هم باشهنقل قول:
صدای وز وز اگه از پشت هست یعنی تقریبا از زیر صندلی عقب یا یک همچین جایی مال پمپ بنزین هست اگه نه ببین تو گاز کمو زیاد کردن صداش کمو زیاد میشه یا نه