اون هزینه اولیه که باید توی شرکت جدید بدی چقدره؟
میارزه که عوض کنی؟
Printable View
اون هزینه اولیه که باید توی شرکت جدید بدی چقدره؟
میارزه که عوض کنی؟
صبانت-10 هزارتومننقل قول:
انواع حساب و کتابهای مختلف رو کردم و حتی به وقتم و پول برق که از آبان چند برابر میشه هم فکر کردم
از هر نظر به نظرم میارزه ( حداقل در مورد من که اینطوره )
من فقط امیدوارم امیدوارم که با خروج دوستان عزیز از آسیاتک تعداد مشترکین آسیاتک کمتر شده و کیفیت سرویس های آن بهتر شود. البته الان هم خیلی عالی است ولی مسلما هر چه که تعداد یوزرها کمتر شود کیفیت خدمات بهتر می شود!!!!!!!!!!!
من هم امیدوارم آنقدر تعداد یوزرهای آسیاتک کم بشه که فقط شما دوست عزیز بمونید و کلی با شرکت اینترنتی پدرتون تنهایی حال کنید ما که بخیل نیستیم!!!!:27:نقل قول:
من هم امیدوارم که وضع برای شما هر چه بهتر شودنقل قول:
ولی به نظر من نباید بحثهای مدیریتی را از دید مهندسی دید.
کاربر کمتر = سود کمتر
و موضوعاتی که اینجای جای بحثش نیست
همونطوری که میدونید با کم شدن مشتریا سودی که شرکت کسب میکنه کم میشه و وقتی که پایین اومدن سود زیاد بشه (مثل از دست دادن تعداد زیادی از مشتریا) تمام محاسبات آینده شرکت به هم میریزه و چه بسیار شرکتایی که به دلیل پایین اومدن بیش از حد سطح سود دهی از بین رفتن... وقتی دخل جوابگوی خرج نباشه، اولین گزینه اخراج کارمندان اضافی هستش... دومین گزینه از کار انداختن تجهیزات اضافی هستش که باعث پایین اومدن کیفیت میشه... سومین گزینه گرون تر کردن سرویس هستش... و...نقل قول:
به نظر من آسیاتک از سومین گزینه شروع میکنه... و بعد دومی و بعدش اولی...
خود من حداقل 20 نفر رو میشناسم که قراردادشون رو با آسیاتک فسخ کردن که 3 تاشون 512 داشتن... و همچنین درحال حاضر و تا الان 6 نفر رو میشناسم که قصد فسخ قراردادشون با آسیاتک رو دارن...
امیدوار نباشید که با کمتر شدن مشتریا کیفیت بره بالاتر... بلکه 360 درجه باید نگاهتون رو تغییر بدید و امیدوار باشید که این کاهش مشتری باعث ضرر رسیدن به شما نشه... آخرشم یه " عامین " بگید تا استجابت بشه... :20:
:13:
من شخصا قبول دارم که آسیاتک به نسبت سایر شرکتهای ایرانی طی 2 ساله گذشته ارزونترین Adsl رو داد. شاید کمی داتک یا پارس آنلاین خدمات و برخورد با مشتریشون بهتر بوده ولی در هر صورت تا همین 1 ماه پیش کسی از من می پرسید چه شرکتی ! من بلافاصله میگفتم آسیاتک
برای این ارزانی هم نظرات زیادی بوده و هست:
1- این شرکت نیمه دولتی بوده و از طرف یکی از ارگانهای دولتی بودجه ای بهش داده میشه(که بعیده)
2-چون تجهیزات این شرکت همه از کره(وچین) وارد شده ، هزینه تمام شده کمتری نسبت به سایر شرکتها داشتن
3-این یک ترفند مدیریتی بوده که کاربرای زیادی رو جذب کنن و با مودم امانی سعی کنن کارران را به این شرکت وابسته کنن!
و وقتی بسیاری از پورتهای این شرکت اشغال شد ، نوبت جذب سود متعارف سایر شرکتها و همچنین قسمتی از سودی که 2 سال پیش از دست دادن
4- بعضی هم ترکیبی از اینهارو قبول دان
به هر حال چیزی که معلومه ، کاربری که از وضعیت تمام شرکتها آگاهی داشته باشه و بخواد کمترین هزینه ممکن رو انجام بده ، فکر نکنم آسیاتک رو انتخاب کنه
من که در اولین فرصت ممکن سوییچ میکنم رو داتک که امیدوارم داتک هم همین بلا رو چند وقت بعد سر ما نیاره چون کلا دید خوبی روئ آینده اینترنت تو ایران نیستش.
متاسفانه کلا این یک دید بسیار بد تو ایرانهستش که تا یکجایی معروف شد و مشتریانش بسیار کیفیت به شدت افت میکنه و این فقط بدلیل انحصار در تمامی قسمتها هست که اگر رقابت واقعی وجود داشته باشه همه چیز خود به خود اصلاح میشه
ببین برای من که میخام نا محدود داشته باشم چه شرکتی سراغ داری خب؟نقل قول:
به جز داتک که همه ناراضین.
از نظر قیمت و سرعت الان تقریبا همشون یکی شدن تو نامحدودا .
من این ماه سوم هست که adsl دارم و زیاد تجربه ندارم. ولی واقعا هیچ شرکتی به نظرم نیست.
من نمیتونم شبا ساعت 3 بلند شم دانلود کنم ! (صبانت)
سپنتا میگن خوبه که اونم 2 تومن از این گرونتره.
من طرفداری از هیچ کدوم نمیکنم. ولی قدرت انتخاب هم ندارم چون خیلی شرکتا محدودن.
هر شرکت دیگه ای هم بخام برم یه مدت باید علافیه رانژه رو بکشم و یه پول زور باید بابت هزینه نصب اولش بدم.
منم حساب کردم و تمدید کردم. اکثر کسانی هم که از آسیاتک رفتن به صبا نقل مکان کردن.
خب اونجا هم شلوغ میشه! شاید اونا هم سرعت 380 شون رو کم کنند!
نمیدونم.
:18: :19: :31:نقل قول:
کدوم آدم احمقی رو میشناسی هر شب ساعت 3 از خواب بلند شه کامپیوتر رو ست کنه برای دانلود
اینها همش با نرم افزاره ....
دوما که بستگی داره شما نامحدود رو برای چه کاری بخواین! ولی مطمئنا با پولی که می دید نمی تونید روزی بالای 1 گیگ دانلود کنید! می تونید؟ اون هم فقط با 4 ساعت روشن بودن کامپیوتر
البته این یه نمونه ی خیلی خوبشه: forum.p30world.com/showpost.php?p=2852286&postcount=2183
حداقل سرعت شبانه صبا نت 512 هست و مثل اینکه تا االان از 1 مگ هم گذشته
در هر صورت من دیروز درخواست خروج دادم و می تونی صبر کنی تا بهت بگم چند روز بدون ADSL می مونم.شما هم عجله نکن
بیشتر فکر کن