با تشکر از جواب های قبلیتون!
اگه زحمتی نیست لطفا بگید چرا با وجود اینکه با یه پروفایل جدید بازی رو با دو مد casoul و insane رفتم اچیومنتام هچکدوم باز نشده؟
Printable View
با تشکر از جواب های قبلیتون!
اگه زحمتی نیست لطفا بگید چرا با وجود اینکه با یه پروفایل جدید بازی رو با دو مد casoul و insane رفتم اچیومنتام هچکدوم باز نشده؟
دوست عزیز! پیدا کردن همه 33 تا Cog Tags باعث میشه که قسمت Achievement بازی باز بشه.نقل قول:
Cog Tags دراین بازی اون طور که من فهمیدم پلاکهای بر جا مونده از سربازهاس که به صورت Secret تو بازی پخش شده.
دوست عزیز کارت گرافیک شما آنچنان بالا نیست که میخوای Fifa 08 رو روی ویستا بدون مشکل اجرا کنی !نقل قول:
البته من قصد توهین به شما رو ندارم . فقط برای آگاهی بیشترتون میگم .
من خودم 8600GT دارم . تاحالا نشده بازی روی ویستا نصب کنم مشکل گرافیکی داشته باشم .
تازه آخرین درایور کارت گرافیک هم هنوز نصب نیست !
بعدشم من حدس میزنم کارت گرافیک شما GS است !
اینم یه مدرک برای اینکه ویستا بهتر هست نسبت به XP :
شما Assassin's Creed رو روی 2 تا ویندوز تست کردی ؟
اگه تست کرده باشی میفهمی من چی میگم .
تازه بزار SP1 ویستا بیاد ! اون وقت دیگه کاملا بر میگردی روی ویستا !
من تا حالا 2 نسخه ویستا گرفتم (یکیش به اسم Sp1 بود همین یک ماه پیش گرفتم) یکی از دیگری آشغالتر.
من هم کار می کنم با ویستا زیاد مشکل نداره در ضمن شاید از یه نظراتی بد باشه ولی نقاط قوت بسیار زیادی دارهنقل قول:
هر کی یه نظری داره
البته نباید زود قضاوت کنین درست نیست:10:
میخواستم بدونم در بازی gears of war مرحله pale horse باید چکار کنم و اینکه save این بازی کجا ذخیره میشود
ممنون
اگر مشکلم را در تایپک اشتباه مطرح کردم راهنماییم کنید
GEARS OF WAR : THE MOVIEسلام !
بالاخره بعد از مدت ها اطلاعات جديدي از فيلم Gears Of War به دست امد
سايت ComingSoon.net اين شانس پيدا كرد با Wyck Godfrey كه يكي از عوامل فيلم هست و در كارنامه خودش تهيه كنندگي اثاري همچون i robot . AVP . داشته يك گفتگو كوتاه داشته باشه
وي ميگه : ما نمايشنامه رو تكميل كرديم و در حال حاضر در حال انتخاب كارگردان هستيم . ما بسيار اميدواريم كه در اوايل سال ديگه پروژه رو شروع كنيم و براي نمايش در تابستان 2010 اونو اماده كنيم
فيلم اين اثر در مارچ 2007 به تاييد رسيد توسط New Line Cinema { كه در حال حاضر يه بخش از Warner Bros هست } . Stuart Beattie كه كارنامه خودش كار نويسندگي 3 گانه دزدان درياي كارائيب داشته ماموريت تطبيق دادن پروژه رو بر عهده گرفت و كار تهيه كنندگي بر عهده كمپاني Temple Hill Entertainment قرار گرفت .
اين بازي در زمان عرضه به پر فروش ترين بازي 360 تبديل شده و در بيشتر از 3 ميليون فروش پيدا كرد و داستان درباره مبارزه انسان ها با گروه بي شمار موجودات فضايي Locust هست .
در حال حاضر Cliff Bleszinski خالق بازي در حال كار با Stuart Beattie براي ساخت فيلم هستند .
اما بهتره يه نگاه كوتاهي به پرونده اين دو نفر بيندازيم
Wyck Godfrey در سابقه خودش تهيه كنندگي اثار معروفي همچون Behind Enemy Lines . Eragon .AVP: Alien vs. Predator و I, Robot رو داشته سر وي بسيار شلوغ و از پروژه هاي بزرگ وي ميتوان به GOW و PARKOUR نام برد
اما Stuart Beattie كار نويسندگي 3 گانه Pirates of the Caribbean و 30 Days of Night بر عهده داشته و پروژه زيادي فعلا در دست داره كه ميتوان به بازي معروف Midway يعني Spy Hunter نام برد
بهتره تا اطلاعت جديد تر منتظر بمونيم
اما يك كامت خيلي جالب رو هم توي سايت منبع گذاشته بودند كه خوندنش خالي ازلطف نيست . جاله كه خيلي ها با اين نظر موافق بودند.
منبع:
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=13202
سلام
اقا یه دوتا سوال داشتم
1- اینکه چرا نصب بازی روی ویستا خیلی بیشتر از ایکس پی طول میکشه؟
2- این بازی رو من هم در ویستا هم در ویستا نصب کردم تو ایکس پی مشکل نداره ولی تو ویستا بعضی وقتها یهو یه افت فریم داره البته نه زیاد ( حدود یه ثانیه) بخصوص هنگام Checkpoint ولی تو ایکس پی نه!
اینم بگم سیسستم خوبی دارم که بازی کرایسیس رو با حداکثرگرافیک تونستم بازی کنم
CPU E 8400
VGA NX 8800Gt-OC (512MB)
Crucial 2GB (2*1GB) 1066MHZ
سلام
رفتن با دومنیک (dom) هم جزو Achievement ها هستش؟
من تو مرحله ای که مارکوس و دومنیک با هم رو یه قطار می پرن و آخرش باید یه نفر به اسم Raam رو بکشن گیر کردم نمیدونم باید چطوری اونو بکشم اگه کسی با جزئیات راهنماییم کنه خیلی ممنون میشم دو روزه اونجا موندم.