سلام.من یه مشکلی داشتم.اول که نقشه galaxy فعال نبود.از چند نفر پرسیدم گفتن که باید پچشو نصب کنم.ولی حالا پچ رو نصب کردم ولی باز به registration گیر داده.کرک هم واسه ورژن 1.02 پیدا نکردم.
لطفا کمک...
Printable View
سلام.من یه مشکلی داشتم.اول که نقشه galaxy فعال نبود.از چند نفر پرسیدم گفتن که باید پچشو نصب کنم.ولی حالا پچ رو نصب کردم ولی باز به registration گیر داده.کرک هم واسه ورژن 1.02 پیدا نکردم.
لطفا کمک...
خيلي بازيه مزخرفي بود
هم گرافيكش هم گيم پليش هم تخيلي بودن بي معنيش
سلام بچه ها
وقتی یه سری ماموریت انجام میدی بعد میری تو اون شهر که کازینو و نایت کلوب و بانک و ... داره اونجا باید چی کار کنی همون اولای بازی نمیدونم موندم چی کار کنم فقط تو اونجا چرخ می زنم و با مردم حرف می زنم.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یکی جواب مارو بده دیگه؟
تو خماریه این بازیه موندیم؟
سلام. شما به اون بخش travel برین که می شه از اون جا مستقیم به سایر قسمت ها تله پورت کرد!! :دینقل قول:
بعدش گزینه ی prisidium location رو بزن و بعدش sitidle tower رو انتخاب کن ، وقتی اون جا رفتی ، میری با کاپتان صحبت می کنی و ...
خب بالاخره بعد 3-4 روز بازی کردن تموم شد!! بازی خیلی خوبی بود ، از هر جهت خیلی باحال و درگیر کننده و داشتان بسیار مناسب و طول بازی هم با توجه به داستانش خوب و به اندازه بود!!
سلام.منم بازی رو تموم کردم.خیلی جالب بود.فکر نمی کردک انقدر زود تموم شه.
اين بازي ماموريت هاي فرعي خوب و زيادي هم داشت . چون من خوره ي اين بازي بودم بار اول 100 در صد ماموريت هاي فرعي رو هم رفتم و خيلي هاش هم شانسي بود چون بار دوم نتونستم بعضي هاش رو رد كنم !نقل قول:
سلام.منم بازی رو تموم کردم.خیلی جالب بود.فکر نمی کردک انقدر زود تموم شه.
مدال رومانسش هم باحال بود .
سلام.
ببخشید یه سوالی در مورد یکی از مراحل بازی داشتم :
من الان جایی هستم تو Noviria ، همون جا که ما یه مدرک علیه Quire بدست میاریم ، و اون یارو صاحب گاراژ مدرکو میخواد تا بذاره ما بریم تو گاراژ و همینطور اون زن سیاه پوسته هم میخواد و خوده رئیس (Quire) هم که میخوادش ... حالا من میخوام به سیاه پوسته کمک کنم ولی نمیشه !!!
باید چی کار کنم تا صاحب گاراژ راضی بشه ....
در ضمن یه بار که مدرکو دادم به همون صاحبه گاراژ] ، وقتی رفتم تو گاراژش فکر میکنم برام دام گذاشته بود !! (دوباره لود کردم)
ممنون میشم کمک کنید !
بچه ها سلام
خوبین
آقا ما تازه می خوایم بازی رو شروع کنیم. بازی خودش اجرا می شه ولی قسمت MassEffectConfig هم اجرا نمی شه. تو همه ی Windowsهام امتحان کردم چه 32 بیتی چه 64 بیتی
مال شما هم اینجوریه؟ چه کار کنم درست بشه؟
تنظیمات گرافیک بازی تو اینجاست؟ نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من تو مرحله که باید lira را ازاد کنم وقتی پیداش میکنم یه 4 نفری ملان که ریسشون یه تمساح مانند هر چی میزنم کشته نمیشه اونم تا میزنه کشته میشه.چیکار کنم